16

Анонимен

преди 1 година

Глобална ядрена война е нонсенс. Ако има ядрена война ще бъдат унищожи САЩ, Англия, а може и голяма част от ЕС, но най-вероятно само Франция ще бъде изличена от картата на Европа защото има ядрени оръжия. Русия също ще понесе тежки поражения, но като цяло ще се запази. Останалия свят няма да бъде засегнати и никъде няма да заминават.

15

Обективно

преди 1 година

Макрон и Урсула заминават утре в Китай - да видят мирния план на Си. Вървим към Мира! Нито Европа, нито руският НАРОД, искат тази война!!!

14

защо?

преди 1 година

защо криете че митингите са против оръжие за украйна, против НАТО, против ЕС.....защо? не сме израсли от последния дъжд!

13

Анонимен

преди 1 година

Путин за боеприпасите с обеднен уран: Русия има какво да отговори, имаме стотици хиляди такива снаряди

12

Анонимен

преди 1 година

До 7 Човека говори, че е възможно, но това ще значи глобална ядрена война. Моли се да не става, защото сме пътници.

11

Анонимен

преди 1 година

Путин: Изявлението на Великобритания беше причина за преговорите с Лукашенко, но и Минск отдавна иска руски тактически ядрени оръжия при тях

10

Анонимен

преди 1 година

Путин: 1 юли, завършваме изграждането на хранилище на тактически ядрени оръжия в Беларус

9

БрейБ до 4

преди 1 година

Французите се пенсиониха на 62. А ние сега - на 64. Така че , тяхното вече е дошло тук. Изпреварихме ги ние французите!

8

Анонимен

преди 1 година

Франсетата не търпят да ги пързалят. В България си траем и ни тъпчат политиците ни продажни. Браво на франсетата!

7

Ц до 6

преди 1 година

Нещо много забавят сриването на островчето Сащ! И що така?

6

Анонимен

преди 1 година

НАТО военен бюджет 1 $трилион : 700 милиарда САЩ + 300 милиарда ЕС. А Русия с военен бюджет 70 милиарда. А Русия може да помели целия ЕС и островчето САЩ буквално за часове. А икономиките на ЕС и САЩ се сриват. А този бюджет трябва да се финансира. А в ЕС полицията бие, не само във Франция.

5

Клоуни

преди 1 година

Макрон, Зеленски.

4

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям Французите! Това ще дойде и тук българино! И ако пак си траеш,както пратиха оръжие за УкроФашисткият режим в Киев,така и ще те накарат,да " работиш" до 100 годишна възраст,ако успееш да си жив до тогава!!!

3

Анонимен

преди 1 година

В Казан започна серийното производство на пътническия лайнер Ту-214 който е руски аналог на Боинг-757. Вместимостта е 210 пасажера, далечината на полета 6500 километра. Изцяло произведен с руски технологии и детайли. В момента се строят 5 самолета с руските двигатели ПС-90А.

2

Анонимен

преди 1 година

Имат пари за оръжие да подаряват на украинските фашисти, а нямат пари за собствените си пенсионери! Имат пари да поддържат армия и да се хвалят с атомните си подводници, а нямат пари за социалната сфера! Имат пари да подновяват атомните си бомби, а нямат пари за пенсионните си фондове! Макрон е аут! Франция излиза от НАТО и ЕС! Европа вече не е същата! Разруха и развалини! Ислямът ще е преобладаващата религи в следващите 40-50 години.

1

Анонимен

преди 1 година

Браво на французите! И не само против пенсионната реформа протестират те, но у нас няма да кажат и другата причина, защото не е политкоректно......