76

НОИ

преди 1 година

До Анонимен 91. Такова пенсиониране на 45 г. отдавна няма. Прочети преди да пишеш глупости.

75

Анонимен

преди 1 година

Оттук-оттам се чува, Но НЕ в български медии, че в Холандия също имало сериозни протести. На фермерите. И хвърляли с тороразпръсквачка тор по сградата на правителството. И в Полша.От въгледобива са направили ковчег и са сложили на него портретите на Грета Тумберг и на Урзула фон дер Лайен.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.74 Призивът щеше да спечели още повече ако беше написал enfants, a Patrie с главна буква. И някои препинателни знаци като запетаи и удивителна не са излишни. Приятен ден!

73

Анонимен

преди 1 година

У БГ територията скоро пенсионирането ще е поне на 75 навършени години, а тези, които не доживеят до 75 г. недостигащите за отърваване от повинност години трябва семейството на починалия да пеодължи да ги изплаща както в осигуряване, така и в пропуснати ползи/ данъци за държавата. Само така ще се осигурят достатъчно средства за военните, милиционерите и политиците да могат да получават макс. Пенсия от 45 год. Възраст до дълбока старост. Както обикновено никой няма да протестира и на рози закон.

72

Анонимен

преди 1 година

Те от протести политиците изобщо не им пука. Виж, ако извадят гилотинната машина на площада пред президенството и почнат да я заточват едва тогава проблема им ще се реши.

71

Анонимен

преди 1 година

А тук пълна тишина, на жените увеличиха с цели 10 г. макар и постепенно, но овцете си мълчаха, а българина живее най-малко. Частника не спазва нищо, но и никой не го закача, те вече и другите се възприеха за господари и газят закона и тероризират хората. В момента е абсолютно беззаконие на много места.

70

Деградация на макс

преди 1 година

Какви водещи фигури са начело на Демократите от Англосаксогоморския алианс.. Това МакАрон - житейски идеали и изкривявания, Урсула урсузката - в Университета е наблягала на доста науки, а после и подменена Докторантур, Борис оня шеметь, Борел Джунглата, Шведската друсалка.. и гвоздея е обервампира Джо. И който се припознава с тези личности и техните идеали и биография, заслужава ли си коментара и тюхкането .. Въобще как ги търпи тая земя?

69

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна подкрепя Франция в борбата й срещу евреите!

68

Анонимен

преди 1 година

Але, Але! Напред франсета! Цял свят вази гледа!

67

Анонимен

преди 1 година

Але, Але! Напред франсета! Цял свят вази гледа!

66

Ром"с

преди 1 година

Очквайте следващата седмица и в Германия стачки и протести..до 2 500 000 човека ще излязат на протести и ще стачкуват в държанвите структури,летища,пилоти,жп ,автобусният транспорт.. За то има санкции против Русия ..

65

Анонимен

преди 1 година

Нормално да не искат на стари години да ходят да работят.

64

Анонимен

преди 1 година

Браво на французите! Жалко само, че въпреки всичко, реформата ще мине.

63

Истина

преди 1 година

Основните проблеми идват от ислямските терористи, които фалшиво наричат бежанци, каквито са например християни бягащи от ислямски и комутинистически престъпни режими -сирийски, афганистански, нигерия,русия,сев.корея а им плащат големи помощи и така държаната закъсва но пешетието не е да уверичат и то толкова рязко години за пенсия на свои грждани, а да експулсират ислямските бежанци към исламски държави, оклсжбено ако са свързани с терористична група или шпионаж, т.к немюсулманите са осн.прицел

62

Анонимен

преди 1 година

А бие ли полицията?

61

Христиана

преди 1 година

Не е мъдро правителство да мисли за парите повече отколкото да хората, до спестява от най-бедните, болни и уморени хора като пенсионерите и най-лошо което не се вслушва в оплакването на народа, а влиза в пряка конфронтация и не напрани отстъпка като изменение на закона в полза на народа каго намали увеличението напр.на 3 месеца за 1 год. Вместо с толкова голямо от 2 год.! Явно това правителство взема пример от терористичните (корумпирани и безчовечни) режими вместо от правови демокрации

60

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.

59

Анонимен

преди 1 година

Французите са чувствителни когато някой им наруши правата ,там е демокрация отдавна . При лошия социализъм хората се пенсионираха на 58 ! Аз така приемам нещата . При социализма добре за хората. При демокрацията лошо за хората , добре за шепа хора

58

Анонимен

преди 1 година

Две неща започват първо във Франция: новата мода и революцията срещу тиранията. А после достигат в цяла Европа и Африка

57

БАНко

преди 1 година

СПОРЕД ЕВРОСТАТ БЪЛГАРИТЕ И РУСИТЕ ЖИВЕЕМ ГОРЕ ДОЛУ ЕДНАКВО ДЪЛГО , А БЕЛАРУС Е ПО ДЪЛГО !!! НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОНТИИ !!!