36

Анонимен

преди 1 година

До Ц до 6 - Добре, че забавят сриването на островчето САЩ, че сринат ли го, възстановяване няма да има. Ами и други островчета ще заминат, та не задавай иронични въпроси.

35

33

преди 1 година

И то кво искаш....да си изберат дедо.... Льо Пен????

34

Анонимен

преди 1 година

Протестират срещу правителството и всичките му решения, не е само срещу пенсионната реформа. Макаронът трябва да се махне, заедно с бабичката си и да подаде оставка.

33

Анонимен

преди 1 година

Германия гони 30 руски дипломати.

32

Анонимен

преди 1 година

До Ц до 6 "Нещо много забавят сриването на островчето Сащ! И що така?" - ако се наложи, няма да има никакво забавяне. Ще стане изведнъж, буквално за часове.

31

Видно е

преди 1 година

че с демокрацията нещата не се получават......французите да вземат да се преориентират към диктатура, да вземат пример от нас. :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Caми cи избpaxa Poтшилgoвия бaбoeб, ga ce cъpgят нa ceбe cи!

29

Анонимен

преди 1 година

Ялaй бaбa, ялa ялa...

28

Края на епохата

преди 1 година

Европа в продължение на десетилетия успя да построи общество на просперитет и благоденствие на базата на евтини енергии и ресурси от Русия. Днес тази епоха окончателно приключи.

27

Анонимен

преди 1 година

Мюсюлманската диаспора която е завоювала благата си за десетилетия, няма просто ей така да отстъпи всичко на младата украинакса диаспора. Вече 10 милиона украинци са в Европа, очакват се над 15 милиона, Путин не бърза с победата в Украйна, нека цялата нацистка yтайка се оттече в ЕС. Очакват се жестоки улични стълкновения и бове между украински, мюсюлмански и новите африкански банди които ще нахлуят в Европа заради продоволствената криза.

26

Varg

преди 1 година

В ръцете на българският народ е неговата свобода.

25

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде много по-тежко отколкото 90те в Русия. Тогава в Русия имаше голяма престъпност и разграбване, но винаги е имало достатъчно топло и продоволствия, руснаците не са гладували и студували. Сега обаче европейците ще гладуват и ще студуват и ще има война между мигрантите за място под слънцето, най-вече между мюсюлманската диаспора и украинската мафия която изцяло ще се изнесе в ЕС след като Русия прочисти Украйна. Впрочем няколко милиона украинци вече вилнеят на запад и конфликта с местните малцинства е неизбежен.

24

Анонимен

преди 1 година

Русия разполага с изобилие от енергия, ресурси и продоволствия. Руският народ винаги ще бъде обилно нахранен и на топло. Русия е добре защитена, никой не може да направи нищо на Русия. Русия започва да си оправя икономиката и постепенно да замества западните технологии със собствени. Това никак не е лесно след 30 години либерална разруха, но е възможно. А за ЕС няма никаква възможност да възстанови икономиката си и стандарта си, ЕС ще се превърне във фашистка диктатура, това е единствения начин да се запазят държавните структури от протести и размирици.

23

Анонимен

преди 1 година

Да живее Франция и френският народ!

22

Христо

преди 1 година

Европа бавно но сигурно почва да се осъзнава,демокрация е само едно име което няма нищо общо с действителността.

21

Анонимен

преди 1 година

Последните няколко месеца американски политици и медии многократно и упорито налагаха на Киев идеята за rлупостта на защитата на Бахмут, съпроводена с безсмислени загуби. Въпреки това, CNN внезапно съобщава, че говорителят на Белия дом по националната сигурност Джон Кърби е декларирал пълната подкрепа на Вашингтон за защитата на града.

20

Анонимен

преди 1 година

Путин: милион снаряди за Украйна е много, но във водещите страни на НАТО 14-15 хиляди снаряди се произвеждат месечно, а въоръжените сили на Украйна използват до 5 хиляди снаряда на ден

19

Анонимен

преди 1 година

Путин: Руското производство и военно-индустриален комплекс се развиват с много бърз темп

18

333

преди 1 година

Само болен или платен русофил може да пише глупости за Русия и Украйна под статия за пенсионната реформа във Франция

17

Анонимен

преди 1 година

Протестите са също така и против въоръжаването на Украйна.