174

Анонимен

преди 1 година

Така едно време и мустакатият си е мислел, а друго се е оказало. Не си взеха поука от историята и не проумяха, че изкарат ли мечо от бърлогата спасение... Лошото е, че продължават да го дърпат за опашката.

173

Анонимен

преди 1 година

Вратите за виновниците за жертвите от майдана и тези по Донбас в продължение на 8 години, с подкрепата на джендърите отдавна са отворени. Сега си берат плодовете

172

сина

преди 1 година

аби вие нормални ли сте ?!? Да сте чули някога някой да е обвинявал и затварял американски президенти за водени от тях войни и зверства по света ?!? Що ни занимавате с глупости, що се опитвате да настроите българите против Русия ?!? Няма да успеете, с изключение на пидолите от ДБ !

171

Анонимен

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува. Написалият статията е много далеч от днешната реалност, а още повече от утрешния ден. МНС вече е толкова международен, колкото някога народна беше НРБ.

170

Анонимен

преди 1 година

И Путин ще го извадят от накоя шахта на Червения площад преди да го изпратят в Хага.

169

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен225*А за Югославия, Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Виетнам кой и кога ще отговаря...

168

анонимен

преди 1 година

Вички диктатори си отиват по един и същи начин!

167

Анонимен

преди 1 година

До До 221 Анонимен Какво стана с Киев за 3 дни? Това не е ли мега руско наaкване?

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 223 Децата са отвлечени без да питат родителите им и похитителят Владимир Владимирович Путин ще отговяря за това злодейство.

165

Анонимен

преди 1 година

Значи трябваюо да оставят децата под обстрел на укрите и бомби, пък те дали възможност родителите да изберат или лагер и училище в Сочи, или онлайн у дома. Ама пак лош и виновен Путин според фашистите...

164

Опеткофф

преди 1 година

Не другарю, Путин нападна украйна поради същата причина поради която Кенеди се нааака при Кубинския проблем ;()

163

Анонимен

преди 1 година

До опетков Прав си. През 2020 година Украйна изпревари по средна заплата Русия, а по минимална беше я изпреварила още през 2016. В окупираните от Москва територии които си мислеха че ще живеят с московски заплати при украински цени започнаха да се усещат че са измамени от руската пропаганда. Това беше удар по имиджа на Русия и Путин и той нападна вероломно Украйна.

162

Анонимен

преди 1 година

Съдът в Хага е много гостоприемен. Вратите му са широко отворени за всички кремълски престъпници.

161

опетков

преди 1 година

До Анонимен Логиката ти е грешна. Путин нападна Украйна именно защото започна да се развива по-добре от Русия. Завист.

160

Олигарх

преди 1 година

Вижте, Путин и Си Джин Пин не признават този западен цирк наречен ICC съответно неговите решения не важат в цивилизовани държави и са признати само от шепа хора живеещи в западните покрайнини. Ако аз утре си измисля съд за всеки който искам да видя заключен, хорада длъжни ли са сами да ми се предават? ;)

159

Анонимен

преди 1 година

Няма място за сравнение с Милошевич колкото и да им се иска на някои Сърбия не е Русия. На Русия никой не може да упражнява натиск. Сърбите се продадоха защото са бедни и нямат пари и в замяна на предателството получиха инвестиции.

158

666

преди 1 година

а дано.....ама на дали.....

157

Bormann

преди 1 година

Нека не стравняваме кон с кокошка господа. Милошевич беше никой и си замина като никой. Някой смее ли да посегне на Владимир Владимирович? Ти би ли се опитал да арестуваш ядосан Олигарх с дебело ядрено куфарче? :)))

156

Анонимен

преди 1 година

Тези от Хага не разбират ли че руския и американския президент не се подчиняват на техния измислен съд.

155

Анонимен

преди 1 година

Тоест, да го убиете без съд и присъда? Ей, така набързо. Ако искахте да свалите Путин наистина, да бяхте дали всичките си мангизи не за въоражения, а за развитието на Украйна. Тогава всички щяха да им завиждат и руснаците щяха да искат да са като тях. Но сега няма да ни дадат Путин, не разчитайте.