14

СИГНАЛ

преди 1 година

България ТРЯБВА да вземе страна в спора за Путин .Твърденията на Хага Холандия , сега Нидерландия са за Отвличане на Деца .Това е Нелепо Обвинение .Не очаквах такава реакция от Хага .Къде е Ковид 19 ??? 50 000 000 загинали Деца , Майки , баби и Бащи ?Къде е разследването на Харков и Харис Байдън ??

13

Анонимен

преди 1 година

Абе, право на електрическия стол...

12

е как няма логика

преди 1 година

как ще стреляте ракети по държава която арестува путин нали ще инищожите и вашия батюшка бащица самдржец ?нещо не мислите ми се трува

11

Анонимен

преди 1 година

Евала на Шешел ,той ги прави тези нещастни същества.

10

Анонимен

преди 1 година

В тикток има етюди от масовите протести във Франция и Германия. Тук нито дума за тях. Но интересното е, че има много руски знамена по тези демонстрации.

9

(-_-)

преди 1 година

Тоя съд в Хага е толкова легитимен, колкото да оправдава военните престъпления на САЩ спрямо Югославия. За това и го скалъпиха! Уж да съди разни лидери отговорни за страшни престъпления, ама нито един не успяха да осъдят, щото бяха убити преди или по време на съденето.. Правете си сметка за какво става дума! Осъдиха разни по-дребни риби, които просто не можеха да се защитават. Пришиха им какво ли не..

8

Анонимен

преди 1 година

Пентагона изиска,от Конгреса още допълнителни средства ,за борба с руските средства за масова информация .Война по всички фронтове.

7

Някой си

преди 1 година

Така нареченият " съд в Хага" Една Холандска измишльотина" Не върши вече кой знае каква работа,нито на ЕС,нито на САЩ! Всъщност,този " съд" ,Не е признат нито от САЩ,нито от много държави! Поименно не съм ги следил,но задължително го " подкрепят" Германия,Холандия и Белгия! Държави които Не са участвали във Варшавския договор!-:) Те така все " страняха" тогава по времето на СССР!-:) Разбираемо защо! Този " съд" в " Хага" не можа да осъди и Милошевич тогава!-:) За Путин,няма Никакъв шанс!-:)

6

Чоко

преди 1 година

А бе днес.бг, не ви ли е срам всяка трето статия да е пропаганда в полза на укрите??? Няма друг сайт (а и държава) в Европа, където третина от статиите да са война - или възхвала на укрити, или усмиване на рашките, но никога и обективни. Или сте добре подплатени за това ?!? :)))

5

Анонимен

преди 1 година

Винаги следва да се указва, че този съд е нещо като арбитраж (не истински съд), и че никоя свръхсила не го признава. За да не остават читателите с грешни впечатления.

4

Анонимен

преди 1 година

Евала Вова! Пълниш душите, сърцата и сайтовете! Няма ден, без новини свързани с теб. Имаш висок рейтинг сред повечето българи.

3

Анонимен

преди 1 година

Тези в Хага май пак са прекалили с наркотиците.

2

Кироу

преди 1 година

Ам чи то Милошката не го ли оправдаха уа? Само дет умре у зандана

1

Хан Карим

преди 1 година

Карал съм практика в Индия много съм готин.