214

анонимен

преди 1 година

Някакви сбъркани хора мечтаят Путин да ходи в затвора от съд който не представлява нищо. Как ще стане това. Авторката на пасквила не разбира ли че западните политици ще трябва да ходят при Путин за да възстановяват отношенията с Русия. Явно не разбира! Това не е Милошевич.

213

Сатир

преди 1 година

Голямото работа се свърши. Много правоверна работа. По публикацията работи: Анисия Иванова

212

Сатир

преди 1 година

ли за не

211

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да пращат никой да го арестува. Неговите хора ще го пратят вързан като мечка в съда. Изпята му е песента на ***. И няма нищо да направи, защото се е умирисал от страх вече. Точно от неговите хора го е шубе.

210

ауу циркон

преди 1 година

Като пролетят цирконите няма да усетите какво ще ви влезе през вратата,хагски умствени и хормонални сбърканяци!

209

Анонимен

преди 1 година

В "Скандално.нет" , в статия пише как, са сменили хората в Хага, за да не бъдат осъдени за престъпленията извършени срещу руснаци, украинци, поляци, отсега искат да се застраховат за извършените от тях престъпления срещу славяните, но едва ли ще стане, трябва да си получат присъда виновниците и Зеленски!

208

Анонимен

преди 1 година

Кога ще съдят Байдън за Белград? Защо никой не е съден за Либия? Защо Буш не се съди за Ирак?

207

ватник

преди 1 година

До 221 и на теб може да го хакне

206

Анонимен

преди 1 година

До тя Тия от Хага -жалки старчета- изпълняват нареждане !======ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААААААААААААААААААААААААААА.......................

205

преди 1 година

А може ли на Хага Русия да й го хакне !?

204

Боби

преди 1 година

Защо прокурорите на Хага не отидат да арестуват Путин и да се спрат полемиките? Да предположим че бъде арестуван и осъден, обзалагам се че до 6 часа ще бъде освободен и вече в Русия...

203

за винаги

преди 1 година

Путин ще ходи само до Беля рус и Север *** Ким и ще "живее" под земята.

202

T

преди 1 година

А бе тези *** ли са . Ако арестуват президент на действаща страна то автоматично е обявяване на война.

201

тя

преди 1 година

Тия от Хага -жалки старчета- изпълняват нареждане !

200

Боко

преди 1 година

По-скоро Северно море ще погълне Хага, не само съда разположен там, отколкото президентът на Русия да посети Хага.Неизбежно се върви към преформатиране на ООН и институциите там. Постепенно й UK ще загуби мястото си в Съвета за сигурност( за сметка на Индия или Бразилия), защото днес не е това което беше когато е основан Съвета.

199

Анонимен

преди 1 година

Много елементарно изложение, вариант с трици да се ловят маймуни. Не се взема предвид, ча сегашният президент на САЩ е обзет от манията САЩ световен лидер и който се опълчи срещу тази суперсила ще бъде жестоко наказан от коалицията САЩ+ЕС. Само че отсреща има две ядрени сили, от които едната с човешки ресурс 1,3 млрд. и съответстващ много силен научен, производствен и управленчески потенцал в крачка след 10-на и по-малко години ще изпревари Северна Америка, да не говорим за ЕС.

198

Boko

преди 1 година

Толкова "плява" от тая джурналя - докарва вода от девет дерета, а толкова е просто - има народ "рашки" който гледа като икона на своя Президент!

197

Паню Баирски

преди 1 година

Не само че няма да се изсмее, но и скоро ще му се приплаче на този жалъкн убиец!

196

Анонимен

преди 1 година

краварски мечти с яка пропаганда

195

dedo

преди 1 година

А дано ама надали...