22

Анонимен

преди 1 година

Според инфо от пресата, двамата са имали сборно около осем часа разговори на четири очи. От къде някой може да знае, за какво са си говорили, и дали мирния план е бил обсъждан?! Или да си просттт журналякк е всичко което можете???

21

Сата НАТО

преди 1 година

Китай без Просията са нула, а Просията вече падна. Дори да задържат нещо в Украйна, в следващите 20 години руска заплаха няма да има.

20

Анонимен

преди 1 година

Дори Русия да изтегли войските си Донецко Луганските милиции остават. Ще бъде лесно да получат помощ от цял свят и бой до победата. Обратен път няма.

19

ОФчо

преди 1 година

З.еленчука подкрепи ли посещението на Пелоси в Тайван? Подкрепи го! Осъди ли с изявите си Китай? Да! П.рецака ли Китай с Три Милиарда Долара със сделката за "Мотор Сич"? Да! Взе парите, разтрогна сделката и не върна нито цент! Е, кво друго може да да очаква Клоуна?

18

Анонимен

преди 1 година

И кой ще седне за ръси че не са говорили. Притокът на газ, ел енергия и нафта за Китай говори че им тежката индустрия ще доминира в Света и като отливки, прокат и полуфабрикат, както и с нови оръжия. За Зелениятглист неатрото стана финито Зеленини, хенде хохни се Волтметре биологичрият ви бандерос съседос е невинен

17

Анонимен

преди 1 година

Защото е нагъл.

16

Анонимен

преди 1 година

Ако нямаше ядрени оръжия елитните вече щяха да ни сблъскат едни с други, направо ми се гради вече.

15

Анонимен

преди 1 година

От уважение към едни други.

14

до 14

преди 1 година

Я кажи руснаците ще нападат ли и Финландия, щото са на крачка от влизане в НАТО.

13

Анонимен

преди 1 година

Мирният план на Украйна е план на наркоман с нереалистични прищявки! Всичко да му се дава щото той искал нещо.....

12

Анонимен

преди 1 година

Това което злото джудже със сигурост постигна до момента - е че направи сибирската си империйка абсолютен васал на Китай . Остава само един "референдум" и да станат официални китайски провинции.

11

Анонимен

преди 1 година

Украйна успя да настрои Западните страни срещу Русия и наистина и нанесе големи беди и разочаровабия. Съсипан беше и Северен поток 2. Но най съсипани от всичко това са европейските народи ,трудностите тепърва им предстоят.Русия поиска неутралитет за Украйна и да спре разширението на Нато. Вместо това беше въвлечена във война за което запада работеше отдавна.

10

геополитик

преди 1 година

За Си Дзинпин Украйна е без значение, единствения въпрос е как ще се противодейства на САЩ в средносрочен и дългосрочен план. За какво му е да ходи при Путин и да си говорят за Украйна, естествено че си говорят за САЩ. Истинският въпрос е къде ще се подготвя капан за САЩ, нещо от сорта на Виетнам.

9

Майстора

преди 1 година

"Зеленски обяви, че Киев има свой собствен мирен план"..." изтеглянето на руските войски и възстановяването на териториалната цялост на Украйна."-Това не е "план", това е подигравка с украинците! ТОВА Е НАЧИН ВОЙНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ до последният украинец! Това е гавра, която никога не може да бъде приета от руснаците, съответно никога няма да има мир! Това е елементарно манипулиране на нищожните разсъдъци, като има повод да им се втълпи, че "Русия отказва мирния план"! Унизително е да се наблюдава!

8

Укра

преди 1 година

Ще чакаме зелката на 9-ти Май да щурмува Червения площад в Москва.

7

Ники Пънчев

преди 1 година

Кой е активния и кой пасивния?

6

свобода или смърт

преди 1 година

С дрогирани комици мир ще сключиш на тридесет и шести април.

5

lol

преди 1 година

Какъв мир бе? Джуджето е затънало до гуша в Украйна и ще се бие до последния руснак. Китаецът пък с тая война хем отвлича вниманието на американците, а и точи руснаците с евтини суровини.

4

Анонимен

преди 1 година

Да нахвърляш няколко изречения на лист не план. Като такъв трябва да включва стъпка по стъпка от А до Б. Аз искам да отида до Гърция - това план ли е? От къде ще тръгна, от къде ще мина, какво да взема, къде ще отседна, с какво ще пътувам и т.н. Ето това е план. Ако китайците бяха сътворили наистина план то тогава можеше и да се обсъди

3

танкист

преди 1 година

Какъв Мир след реки от кръв от украйнци и руснаци.Зелето е за разпъване на кръст на площада или в Москва или в Киев.