182

Анонимен

преди 1 година

До края на 2023 Украйна си възвръща Крим. През 2024 нито един жив руски войник не остава в Украйна, освен като военопленник. През 2024 Путин слиза от Руската сцена. Добре е да се подготвим психически, за да не ни шокира, когато се случи...

181

ББ

преди 1 година

двете неосъществени империи донесли толкова зло на Човечеството ни се лъжат ограбват и крадат откакто същестуват!...Китай си иска ограбените територии от русия справедливо!заявиха го директно и нагло...Света ни видя картата с новите граници очертани от Китай,кой е врага на Русия г-н пУтин?егото ви...липсата на здрава мисъл!бяхте фактор...и катайците ви отнемат това!!!Има Бог... и заложените ни от Него ценности да се стремим към Свободата и Справедливост!!

180

Анонимен

преди 1 година

Всички империи използват провинциите си за суровини, пушечно месо и евтин робски труд. Когато империя фалира заради недалновидна политика, и не може да упражнява принуда върху провинциите, провинциите естествено се отделят. Дори без нужда от външна намеса. За 1 година Русия унищожи армията си. Поне 10 години са нужни за създаване на армия. Следователно Русия не може да упражнява натиск върху провинциите си. Путин сам не си вярва.

179

Я па я..!

преди 1 година

Примката около Путин се затяга.Руснаците гледат към САЩ , а не виждат големия китайски " брат "до границата си.

178

Така е ..

преди 1 година

Интересно. Путин бил умен , а не се усеща как китаеца го бута по пързалката.За сега толкова. Предстои да видим истинските намерения на китайците.Не изглеждат добре.На изпроводяк Путин към Си Дзинпин : Лек път , шефе.

177

Веселяк

преди 1 година

Трима руснаци си приказват:-Аз уча английски,ще кандидатствам за зелена карта-Аз уча немски,ще пробвам да кандидатствам да уча в Германия-А аз уча китайски,ще остана в любимата Русия

176

АНГЕЛ

преди 1 година

Това е мирния план. Демилитаризация ,Денацификация и Денатовизация . Когато се постигнат резултатите ще има мир .

175

Тошо

преди 1 година

Истината е, че при така създалата се ситуация, полезен ход няма! Ако подадеш ръка на този който си спънал, излиза че и ти не си бил прав.Но...това не е игра на шах, да станеш ида поздравиш партньора, а война с много човешка трагедия, ето тук е заровено кучето, т.е. с огън не се играе.Изходът е само един .....и мноооого труден .....по обратния път!

174

ХайлХимарс

преди 1 година

В съветските училища вече се учи китайски. Искате рубли, получихте йоани, червени смешници.

173

Веселяк

преди 1 година

От Москвьi до самьiх до окраин, с южньiх гор до северньiх полей; Си Дзиньпин приходит как хозяин, необьятной провинции своей

172

Веселяк

преди 1 година

Професионалната армия е в черни чували. Складовете изпразнени. Разконсервират вече т54. Ботоксът е най-големия враг на Русия

171

Веселяк

преди 1 година

Русия ще бъде заляна с китайски стоки. Местните производители не са конкурентни. Т.е. става точно това,за което се говореше: Русия става обикновена бензиностанция.

170

Малко за политика

преди 1 година

Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на Донецк и Луганск, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Засега Киев не показва готовност за такива отстъпки (а и няма указания от Вашингтон да ги приеме) и затова няма условия за преговори.

169

200 милиарда

преди 1 година

Тази година се очаква стокообменът между Русия и Китай да достигне 200 милиарда долара. Но те се разплащат помежду си не в долари, а в рубли и юани в съотношеное 50/50%.

168

Какво следва

преди 1 година

Пропуква се еднополюсният свят. Да си траеме докато Зеленски иска само пари и оръжия. Започне ли да иска и наемници или доброволци, ще настане трудно време за сателитите на САЩ.

167

Веселяк

преди 1 година

Ако имаха и най-малък повод за радост, руските пропагандони щяха да пеят дитирамби. Но другарят Си явно само остави пакет черни чували на другаря Пу. Няма въоръжение,няма сила сибири 2,няма чипове.Даже топли чорапки за фронтоваците няма.Ще творят история,но явно за другаря Пу място в нея вече няма.

166

Анонимен

преди 1 година

Защото не им е до това! Путин иска Украйна, Си иска Тайван!

165

е ко

преди 1 година

предлагат тогава? прах в очите?

164

Анонимен

преди 1 година

Китайците си правят сметка как ще си вземат обратно Манчурия че и още. Дреме им за Путин.

163

Анонимен

преди 1 година

*** не е готов да приеме Китайския план за Мир.