122

18+

преди 1 година

Сезирайте СЕМ, как може да пускате това гей-порно посред бял ден?!

121

Ергенина

преди 1 година

Разбирам го г-н Дзи Пин. И мене някой да ми разтвори бузи с такава мила усмивка, и аз бих му ударил едно парче, колкото от уважение - да видя какво още ще ми даде. Щом дава дупe, нещата са обещаващи. Трябва да се възползваме.

120

Враца Баце

преди 1 година

Бако Дзипин се усмихва и ръкостиска, но зад гърба му, пръстите на другата ръка са му свити в ключ. Ше ти знам и номерата бако. Иска да заграби Китайската Рус. Там горе - пустоща.

119

Анонимен

преди 1 година

Нещо не ти се връзват опорките. Тая контра я джвакате вече колко години, вече даже не ви спускат да вземате крим. Русия добави четири нови региона, а натовците вече се пънат обеднен уран, понеже няма как да обявят че бившият бахмут си е руският артемовск.

118

Хмм

преди 1 година

При здрависване гледайте на кой как му е ръката - на снимката мазният китаец демонстрира пълно надмощие над Путин (ако това изобщо е Путин, в което силно се съмнявам) !

117

Веселяк

преди 1 година

Осъзнавате ли,че украинците даже не са провели контранастъпление,а руските гемии потънаха преждевременно. Даже няма неизвестност. Другаря Си мина да си договори дяла от завещанието и да остави нови 100 хиляди черни найлонки. Киркоров ще пее тъжна песен по мотиви на "траурния марш" на Шопен.

116

ТАМАРА ИВАНВНА

преди 1 година

НА СИ ДЗИПИН МУ Е ПО ГОЛЯМ..АВТОРИТЕТА

115

Защото за хуй не

преди 1 година

стават и двамата азиатци....поняли русофилЕ?

114

Анонимен

преди 1 година

Китай държи всички.

113

Веселяк

преди 1 година

Пригожин му заляза звездата. А Гиркин,напоследък,такива ги ръси,че е ясно кой му пише текстовете. Нормален руснак за една десета от това влиза на топло за дискриминация на военните сили.

112

Веселяк

преди 1 година

Ако китайците размахват руски знамена и пеят "калинка моя" лично Костя ще ги посрещне със свалени *** и добре смазан

111

Шопско маке от Петрч

преди 1 година

Дрогаре, скоро ке има ВОСР2. Само да видим кой ке е новио ленин. Засега видим двама подходящи Пригожин и Гиркин.

110

Наблюдател

преди 1 година

Защо? 98 процента на Китайската икономика се държи от САЩ и Западна Европа. Ако мръднат на криво всичко това отива в ямата. 70 процента отстъпка за покупката не руски газ е добра хапка за Китай който малоумното кремълско джудже обяви за сделката на века. Очаквайте скоро Сибир да се присъедини къдаето подобава.Империята на злото е обречена.

109

Анонимен

преди 1 година

Ако утре китайската армия дойде във Варна пак ли ще ги посрещаме с хляб и сол дрогари?

108

Анонимен

преди 1 година

Сложих ти плюс по погрешка.

107

Веселяк

преди 1 година

Да,за т54 и аз четох. Какво стана: унуците ще се возят на танка на дедо. Прави излязоха: тези танкове по сталиново време ги разработват. Така,че наистина "повтарят". Ама без американски консерви с говеждо,а с китайско.

106

Анонимен

преди 1 година

Форума загрубял още от предната страница лайковете са манипулативно фалшиви и нереални. Надойдеха швабите. Няма смисъл. Никой не иска лъжи.

105

Веселяк

преди 1 година

Още си спомням сладострастните коментари, как Китай ще купува нефт и газ. Е,чичо Си потупа клепоухия и заръча да му пазят територията. Сега за всяка доставка на аптечки и суха храна, пупутя ще изобразява послушание и ще носи пръчка

104

Костиков

преди 1 година

Челенджери със снаряди с обеднен уран срещу ръждясали Т54 - сега руското печено в старите танкове ше свети на тъмно.

103

Веселяк

преди 1 година

Хайде и да се посмеем: за да свалят американския дрон,руснаците са направили почти 20 опита! С реактивна тяга, заливане с керосин и директно чукане на корпуси. След два дена,американците пратили нов дрон: global howk. Стигнал най-близо от всички досегашни. И нищо.. Така е,като воюваш за телевизия, а не реално