142

Дановски

преди 1 година

Пишат "В периода 20-22 март Си Дзинпин е на държавно посещение в Русия" ------------- Това е само малка част от истината. На 20-ти март Си Дзинпин пристигна в Москва начело на огромна делегация. Руската страна осигури над 300 луксозни автомобила за посрещането й. На 20-ти март Си Дзинпин пристигна в Москва и доведе със себе си почти всички високопоставени китайски чиновници. Председателят Си Дзинпин подкрепи Президента Путин във войната му с Пиндостан на украинска територия.

141

да

преди 1 година

новия световен ред ще бъде сопа за американските фашисти!

140

Мужик

преди 1 година

Лукавия китаец да не е бодалла, той няма интерес от мир в Украйна, щото докато има война жужето ще му е наведен със свалени гaшштu!

139

NoirFire

преди 1 година

Войната в Украйна беше задължителна, САЩ наливаха много в Украйна подготвяйки я да бъде член на НАТО, да я мобилизира тотално и да разположи доста натовски войски там. В отговор Русия и съюзниците от Азия сигурно щяха да пуснат атомните бомби над цяла източна Европа, включително и България, щеше да има маса разрушени градове, тонове радиация, ново поколение с недъзи щеше да се ражда. Европа и Азия щяха да се изпотрепят, а САЩ необезпокояван щеше да бъде отново световен хегемон.

138

пришълецът

преди 1 година

Вторият по бесова линия:)))самият бес....:)))

137

Анонимен

преди 1 година

Защото Путин не признава мирен план. Неговият единствен план е окупирането и анексирането на завоюваните територии от Украйна (ако му позволят да ги завоюва де!). Той не иска да прави компромис с нито една своя цел, иска да получи признание като велик световен лидер. Само че е изгубил представа за реалността.

136

Анонимен

преди 1 година

Скоро Лукойл ще смени бранда със Си-ойл :) Китай си има нова колониална бензиностанция. Разсипа я китайският пудел Джуджо тая територия .Ленин се върти като пумпал

135

Дановски

преди 1 година

Пекин не бил отговорил на предложението на Зе-клоуна да се присъедини към мирната му формула. Авторът се гаври с нас. В Кремъл, Москва, РФ Председателят Си Дзинпин демонстрира крайното решение на Китай да подкрепи и застане на страната на Русия и Президента Путин във войната му с Пиндостан на украинска територия.

134

Костов

преди 1 година

Путине защо не каза на Дзипина,кой организира емигрантския поток към Европа??? И какви световни дела ти се въртят в главата.

133

френд

преди 1 година

г-н Ангелов превъртяли сте играта, започнете нова моля ви се.

132

кой бръсне за слива

преди 1 година

най изостаналите азиатци с най нискокачествени стоки

131

Анонимен

преди 1 година

Путин не хареса украинския език, сега ще учи китайски

130

На снимката

преди 1 година

Неразделните любовници. Си е активния а Путин пасивния.

129

Адмирации

преди 1 година

За Русия цяла Европа, а за Китай Индонезия, Филипини, Тайланд, Австралия, Нова Зеландия и разбира се Тайван! Новият световен ред!

128

слаФяните

преди 1 година

като две капки вода.....пфу.

127

Анонимен

преди 1 година

За съжаление Русия ще приключи съществуването в този си вид. Всяка империя има и своя край. Все пак 5-6 века бяха доста стабилна държава, но не трябваше така да се перчат на американците. СССР се разпадна, а те вместо да си извадят поука от това продължиха да тъпчат на едно място.

126

Анонимен

преди 1 година

Е как две велики сили ще се съобразяват с хазарските евреиии управляващи усссрайна?!Няма как да стане... И ножа и хлЕба е в Китай и Русия.... За BRICS да не говорим!!!! Жалко, че ЕС падна жертва, ама така е като слугуват на Ю ЕС ЕЙ!!!

125

:)

преди 1 година

Защото Си беше подпрял много яко Пи3дин и така се залисаха в любовта, че не им остана време!

124

Анонимен

преди 1 година

Русия ще я хапнат американците. Доста средства хвърлиха. Китайците да не се облизват отстрани ей така наготово че да не са следващите.

123

:)

преди 1 година

Тия живеят още в студената война. Много скоро ще се самоизядат. КАКТО СЪМ ПРЕДСКАЗАЛ - ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ, когато Запада и Изтока се опитат да си поделят капитулирала Русия.