34

Анонимен

преди 1 година

Председателят Си е велик! Също както и президентът Путин! )))

33

Това е светът!!!

преди 1 година

САЩ и Канада ,Европа и Южна Корея Япония Сингапур Австралия и Нова Зеландия -това е светът! Има тук раме огромни държави с многолюдно население ,което завърта голям БВП ,но това нищо не означава богатите и значимите съм ги изброил!

32

Анонимен

преди 1 година

С това, че снабдява цял свят с джапанки и чорапи по 1 лев ли е най-силен Китай?

31

Анонимен

преди 1 година

Китай "воюва" единствено на фронта наречен БИЗНЕС... Фашистка Русия няма друг избор освен да се съобразява с всички желания на товарищ Си...

30

Анонимен

преди 1 година

В Китай единственото хубаво е Хонг Конг , Макао и Тайван , които са това ,което са благодарение на американци ,португалци и британци! Другото фък тат шит!

29

Анонимен

преди 1 година

До говориха ли обща валута, рублоян, да сринат долара?

28

Анонимен

преди 1 година

В Китай най-важното е да се продават нискокачествени б.о.к.луци в ЕВРО и ДОЛАРИ ,за да има за ориз и кучешко , другото не е важно!!

27

Анонимен

преди 1 година

Китай е новия световен хегемон. И като глава на най-силната и влиятелна държава в света, Си се опитва да бъде умерен но твърд в действията и думите си. Все пак не е лесно да си новия световен господар. Трябва мбого да внимава.

26

Анонимен

преди 1 година

Китайците са много по-умни от руснаците... В пъти...

25

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Си да внимава,защото лицемерието му спрямо Великият Путин понадмина всякакви граници на благоприличие.Китайският народ е многоброен,но стратегическите военни обекти конретно разположени.Ако Китайците не сменят тоя хилещ с ром Китай ще се окаже без политическа и икономипески структури.Абсолютно безсрамие от страна на Си бе да приказва празнословия и не подкрепи публично и милитарно Достойна Русия.На Руснаците им е все тая колко газ ще купува Китай.На Руснаците не им е безразлично обаче предателст

24

Веселинъ

преди 1 година

Простоват съм колкото искаш! За моята глупост небето е граница!

23

Евроатлантик

преди 1 година

Си пингвин накрая ще изгори - да не се навира между шамарите

22

Анонимен

преди 1 година

Путинистан се превърна в бензиностанцията на Китай за евтиногориво. Ахахахахахахахахахахахахаха.

21

Тайван

преди 1 година

Без нас Китай никога няма да бъде световен лидер! А ако сме заедно, ще е края на Тайван!

20

Анонимен

преди 1 година

Сега е времето да се гласува за партия която е про руска .Поне веднъж да сме на страната на победителите

19

Анонимен

преди 1 година

Всеки реве Китай да го подкрепя, Китай е новия световен хегемон.

18

А бе

преди 1 година

Защо в китайския план за край на войната, не бяха споменати прочутите "Денацификация" и "Демилитаризация",за които плямпа цяла година плешивото?

17

Анонимен

преди 1 година

Изкуствения интеект изпуши и повтаря само, че Си подкрепя Путин срещу краварите.

16

не може да бъде!

преди 1 година

Присъединявам се към заглавието на статията -и моето мнение е такова.Само че тук има един нюанс.Китай няма да помогне на Русия да спечели войната,но във всички случаи след края на войната реснаците няма да плачат!Ще плачат в ЕС и НАТО/без САЩ/,но най-много ще плачат в Украйна!Направо ще реват -защо ги ручахми жабетата !?!САЩ без съмнение ще спечелят,но не толкова колкото Китай!А посещението на Си в Русия е знак за създаване на нов център на властта в света с всичики произтичащи последствия!

15

Диоген

преди 1 година

Има чувство за хумор другаря Си! Пожелал е на изпроводяк Путин да се пази?! Че от кого?Нали цяла Русия го люби? Даже му е обещал нещо невиждано от 100 г.! Да не би да предвижда разпад и край на федерацията, то какво ли друго остава?