134

Анонимен

преди 1 година

Китай от световен парий благодарение на Запад се превърна в модерна страна Идеолога Дън Сяо Пин беше разбрал още от времето на Мао че конфронтацията със Запад е пагубна Обрича Китай да е изостанала третостепенна сила Затова Китай винаги ще бъде свързан със Запада Бъртвежите за Световна революция и класова борба бяха оставени на Вредния *** според Дън Сяо Пин Русия Горбачов още катао шеф на КГБ разбра че всякаква конфротация със Запад водят до разруха и като първи секретар въведе Перестройката

133

Анонимен

преди 1 година

До края на 2023 Украйна си възвръща Крим. През 2024 нито един жив руски войник не остава в Украйна, освен като военопленник. През 2024 Путин слиза от Руската сцена. Добре е да се подготвим психически, за да не ни шокира, когато се случи...

132

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 125 Витанов , и тук ли налази ?

131

Безпартиино сираче .

преди 1 година

Си Дзинпин не е глупав като Путин , да си съсипе държавата заради един лу-д.Гледа да извлече максимална икономическа полза.А иначе плановете за бъдещото остават.Русия няма бъдеще.

130

Анонимен

преди 1 година

Медали на НАТО и ООН, като трифеи за бойци на ЧВК Вагнер в Бахмут. Медалът на НАТО се издава от 1996 до 2002 г. за участие в дейностите на Северноатлантическия алианс на територията на бивша Югославия. С него бяха наградени военнослужещи както от страните от блока, така и от други държави-участнички. И двете награди бяха открити в загинали украински военнослужещи.

129

Анонимен

преди 1 година

Знaчитeлнo koлич.pyckи въглeвoдopoди вce oщe ce дocтaвя нa eвpoп.пaзap,пишe Politico.Eдин oт мapшp.kъм Eвpoпa минaвa пpeз Aзepбaйджaн,koйтo гpaничи c Pycия и e нaчaлнaтa тoчka нa тpъбoпpoвoдa Бaky-Тбилиcи-Джeйxaн.В kpaя нa м.дek.финлaндckият мoзъчeн тpъcт CREA oбяви,чe ce oчepтaвa нoв мapшpyт зa pyckи пeтpoл зa EC пpeз Тypция,kъдeтo тoй ce пpepaбoтвa в пeтp.пpoдykти,koитo нe ca oбekт нa caнkции и ce пpoдaвaт нa дpyги cтpaни.В пoнeдeлниk бpит.НПO Global Witness пyблиkyвa дokлaд,в koйтo ce kaзвa, чe pyckият пeтpoл cиcтeмaтичнo ce пpoдaвa нa цeни дocтa нaд тaвaнa oт 60дoл, въвeдeн oт cтpaнитe oт

128

3

преди 1 година

Copocoиднитe gжeнgъpи,за шепа центове,загърбват тази истина и плюят,хвърляйки мръсните си храчки по историята на родината ни.*** gженgъри са тези,които издигат и възхваляват потомците на онези,които разстреляха децата от Ястребино и ги изпращат в чужбина да представляват България.Copocoиднитe джeндъpи са тези,които избираха бившите пpocTuTyTku и гъзолизачи от коридорите на ЦК на БКП и ги превърнаха в демократи и ги пращаха посланици да представляват България.И сега пак Copocoиднитe gжeнgъpи искат да пренаписват историята ни.

127

Паню Баирски

преди 1 година

Китайците винаги са били подли и жалки двуличници, но американците няма да ги търпят много дълго и ще ги смармалят!

126

Анонимен

преди 1 година

На режима в Киев нищо друго не му остава освен да играе вабанк. Тази контраофанзива вече е отнела живота на над 55 хиляди украински войника, а общо досега те са над 250 хиляди и Зеленски заедно с военно престъпниците от Киевската хунта или ще трябва да дава отговор пред народа за загубените човешки животи и територии, или пред военен трибунал за престъпления срещу човечеството, или да бягат в САЩ,Израел,Англия, Австралия, Нова Зеландия или Канада. Това са им вариантите, т.е. Украйна губи войната.

125

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

124

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът се изцепи:Нацисткият главатар Володимир Зеленски каза, че ръководителите на НАТО ще трябва сами да воюват, ако не искат да дадат достатъчно оръжия:"Съединените щати ще трябва да изпратят своите синове и дъщери по същия начин, по който изпращаме нашите синове и дъщери във войната и те ще трябва да се бият ... и ще умрат." Честито на русофобите-краваророби-фашисти! След като направихме първите стъпки:Подкрепа-->Воръжаване-->Солидарност-->Помощ ще се иска безусловно изпращане на жива сила да се бие и да умира за IV-ият Райх(САЩ и ЕС).

123

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

122

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

121

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

120

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

119

Ха!

преди 1 година

До Анонимен130 Каква е причината да наричате хора, които защитават държавата си от агресори "фашисти"?

118

Анонимен

преди 1 година

До 70 те години Китай беше световен парий Си много добре си спомня това време, След като разбраха че бъртвежите Класова борба ,да бъде победен империализма висш и последен стадий са празна работа Пратиха Русия да си гледа работатаСумати години дъвчехме че Китай не е прав,Дън Сяо Пин изправи на крака Китай благодарение на Запад,Силно зависим от Запад Си не може да си позволи да се срине до това ниво което беше Китай,А това ще повлече неминуемо и неговия васал Русия,Може би това е световната игра

117

Анонимен

преди 1 година

Каква е китайската иконИмика?

116

Анонимен

преди 1 година

Китай. Йенс Столтенберг, главатар на армията на международните терористи в Европа:"Китай трябва да започне да разбира украинската страна на конфликта и да се свърже лично с президента Зеленски." Говорителят на Държавния департамент на САЩ Джон Кърби: "А в Киев не отиде, не се обади". Така той коментира недоволството на САЩ от посещението на Си Дзинпин в Москва.

115

Анонимен

преди 1 година

В самия Бахмут се водят битки в почти всички части на града. Съобщава се, че ЧВК Вагнер контролира около 70% от Бахмут.Угледар и околностите. Край Угледар морските пехотинци от 155-а бригада продължават да изпълняват бойни задачи, като координирано атакуват части на фашистката ***. В този участък от фронта няма сериозно напредване.