54

Нео

преди 1 година

Ди е тарикат. Ще се докопа до руската бензиностанция без да рискува нищо!

53

Готин

преди 1 година

Да си заровиш главата в пясъка, не е полезно за седалището ти! Си търгува в момента с влияние. Парите не го интересуват. Така ще се окаже световна сила с която всеки ще се съобразява и дори ще диктува условията. Приказките за края на ерата на комунизма ги забравете. Вече живеете в комунизъм под прикритие. И питайте китайците дали живеят по зле от нас и дори европейците. Едва ли! Вече всичко необходимо вече са си купили.

52

Анонимен

преди 1 година

Китай е направил своя избор. А той е, че няма да остави Русия да падне. Но в момента има договори за газ със САЩ, сключени по вревето на Тръмп, когато цената та шистовия газ в САЩ беше отрицателна (част от който изнасяше за ес по 200 долара мегавата), а икономиката на Китай още не е почнала да се върти на пълни обороти. Когато това стане, ще има нужда от още газ и ЕС съвсем ще го издуха.

51

Анонимен

преди 1 година

До 61 - Пиши на български, бе мискин! А не на някакъв смотан език! ЗА какъв се имаш?!

50

п.п.

преди 1 година

много знаете вий какво са си приказвали двамата насаме! скоро ще се разбере!

49

Анонимен

преди 1 година

Китай по скоро е лешояда надвесил се над умиращата Русия. А не неин приятел. Си просто проверява колко сочна ще е мръвката...

48

Анонимен

преди 1 година

В момента Русия е в ролята на слаба крава с доилен агрегат! Доят я "специалната" пропаст в Украйна ,"Вагнер",военизираните бюджетници,китайци, индийци,иранци,сирийци,африканци... А сочната петролна и газова "паша" свърши!Очертава се един изход - Ножът на касапина!

47

Слава Украiнiе

преди 1 година

След като приключим с Русия, ще дойде ред и на Китай!! Победата ще е на цивилизования свят над злото!!

46

Анонимен

преди 1 година

До 54 : по всичко личи че не си в час ИЛИ се бориш за някой долар от Козяк )))))

45

Анонимен

преди 1 година

До 52 - В смисъл?

44

Анонимен

преди 1 година

Си сам избра пътя на Китай обратно към 19 век! Заедо с Русия и Северна Корея.

43

Слава Украiнiе

преди 1 година

Китай е умираща икономика!! Те заедно с Русия ще изпаднат в изолация от целия цивилизован свят! Ще ядат буболечки, гризачи и кучета точно както и Руснаците от тук нататък! Те сами отрязоха клона на който седяха, като се съюзиха с империята на злото Русия!

42

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има тотална истерия сред кремълските бандити... Примката се затяга неумолимо около шията им. Хага ги зове...

41

Анонимен

преди 1 година

До Зозо - Чскмето в този мемент на ИСТОРИЯТА е вредно! Има подписани 2 докуменнта от вчера, там има и срокове, не чакане! Китай иска да изместви от първото място икономически янките и Русия с удоволствие ще им предостави нужните суровини за това! Познай с какво ще им отвърне в отговор китайката икономика?

40

Василев

преди 1 година

С тези ресурси ако оставят на една гола поляна толкова китайци, колкото руснаци има в Русия, само за 30 години ще са в топ 5, а след 50 номер едно!!Алкохолиците нямат един нападателен дрон , а са тръгнали на война , като ония наперения, където тръгнал на сватба без к.р!!!Агент Джаред Морисън!ЦРУ!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Кога и къде Си е казал нещо изобщо за китайската икономика? Това че сащ ви спускат заплахи и пропаганди не значи че сащ могат да си позволят изобщо да спрат да търгуват с китай. Търговския дефицит на сащ е огромен и продължава да расте, както и дългът им.

38

Анонимен

преди 1 година

Китай има нужда от много храна, за да стоят мирни китайците. Си-то го знае много добре.

37

Анонимен

преди 1 година

До Това е светът!!! - Глупости! Списъкът започва с България! Не забравай това, момченце! ))

36

"Подкрепата&quo

преди 1 година

Китай за фашистка Русия струва, колкото подкрепата на нашите русофили за Мордор т.е. = НИЩО...

35

Зозо

преди 1 година

........."Освен ако Русия не даде изключително примамлива оферта, Китай може да чака колкото си иска."............ Ааахахааааа, аз какво ви казвам. Другарят Си може да чака. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))