315

Мда

преди 1 година

Мутрофанова пак е развързала кесията с копейки

314

Малко за политика

преди 1 година

Американското издание Politico, което от началото на конфликта през февруари миналата година упорито убеждаваше аудиторията си в близка, ако не и в неизбежна победа на киевския режим, сега съобщава, че загубите на въоръжените сили на Украйна надхвърлят 100 000 души . Изданието се позовава на някои американски държавни служители, пожелали анонимност.

313

Тоест да разбираме

преди 1 година

До Кога ще свърши....Някъде към Куково лято?

312

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 1 година

ВСИЧКИ,КОИТО ХВАЛЯТ ШОЙГУ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЕСТНИЦИ,ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ!

311

Какво следва

преди 1 година

Пропуква се еднополюсният свят. Да си траеме докато Зеленски иска само пари и оръжия. Започне ли да иска и наемници или доброволци, ще настане трудно време за сателитите на САЩ.

310

Кога ще свърши

преди 1 година

САЩ започнаха войната в Ирак без да ги е грижа изобщо за уставът на ООН и войната свърши когато армията им влезе в Багдат. И тази война ще свърши когато руската армия влезе в Киев. Просто и ясно.

309

Анонимен

преди 1 година

За Русия какво ще спечели не знам, но теб няма да те има. Така че печалбите Русия да не са ти грижа.

308

Обеднен уран?

преди 1 година

Над Сърбия НАТО е използвало 25 тона боеприпаси с обеднен уран. И след това поне десет години Сърбия е била сред първите държави по ракови и онкологични заболявания.

307

Анонимен

преди 1 година

И какво ще спечели Русия от ядрена война???

306

ПРИГОЖИН

преди 1 година

В РУСКАТА АРМИЯ ВСЕКИ ВОЙНИК Е СРЕДНО С ПО ДВЕ ПРИСЪДИ!

305

Шойгу

преди 1 година

Боби,от днес те назначавам за адмирал на флагмана Москва!

304

Боби

преди 1 година

До ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА - ДА - ФИНАНСОВО -> БАСФ е основата на Немската Химическа Промишленост. Фирмата си затваря заводите в Германия(ЕС) и се пренася в САЩ и Китай(БРИКС) което ще доведе и до БЕЗРАБОТИЦА

303

Анонимен

преди 1 година

тоя плаши ли ни???

302

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Редник не е бил маршалска звезда сложил." ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ - Ано "Умни" правиш ли разлика между длъжност и звание? Запитай се може ли обикновен Старшина да командва Ескадра кораби? Може и е било по времето на Платноходите - един снаряд попада в точнот място и старшината по старшинство става Капитан и то на Флагмана който на всичкото отгоре командва ескадрата. Изпълняващ длъжността Адмирал. Същото е с Шойгу до скоро даже нямаше присвоено звание Генерал...

301

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА

преди 1 година

РУСКИ ШУШУМИГИ?

300

Кой какъв е

преди 1 година

Според най-скромните оценки общият брой на цивилните, убити по време на бомбардировките на НАТО над Сърбия, възлиза на над 1700 души, включително почти 400 деца, около 10 хиляди са тежко ранени. Около 1 милион души са останали без вода, 500 хиляди души са останали без работа, хиляди са останали без покрив. Според ООН 821 души са изчезнали, повечето от които сърби. "Аз предложих да бомбардираме Белград", казва тогава сенатор Делауеър (сега дядо) Байдън. Там НАТО използва снаряди с обеднен уран.

299

Анонимен

преди 1 година

Така, така, а после къде ще си харчат откраднатите от теб пари децата ти ,внуците,техните деца при ескимосите и пингвините ли

298

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на България Русия е християнска. От средата на Х век за около 500г. десетина българи са били начело на руската православна църква, а приносът на Киприян Търновски за превръщането на Русия в империя е колосален. За благодарност от тяхна страна са ни изпращали светли личности като Игнатиев, Ернрот, Каулбрас, Хитрово, еничаринът Георги Димитров и хиляди подобни индивиди, обожаващи България и българския народ.

297

Зе

преди 1 година

До Българин"Слава на нашите украински братя! Героям слава!" Аме те героите са бандеровците, дето изтрепаха сума тине-украинци през ВСВ. От там е тоз по-здрав. Новите бандеровци са бледи копия, трепят само москаляци. Бандера го е срам от тях.

296

Анонимен

преди 1 година

До Бориславов от просяци не става армия бе ,това става от хора ,които сами си правят оръжията и не разчитат на никой.щото като нямаш и няма нищо за даване си оставаш просто един клоун.