17

Анонимен

преди 1 година

Аз студувах въпреки че зимата беше топла. Това го отдавам на липсата на руъско газ

16

Анонимен

преди 1 година

Яко кинти губят тези дето залагаха на скъпата газ. Боли ли? Ох! Най-го отнесоха газпромци. Останаха без пазар и без пари. Никой вече не им я ще газта на мафиотите.

15

Анонимен

преди 1 година

Абе тука колко и да ми се тръшкате некви обожатели на Путин - не може всичко да отричате . Баба ми на село, която определено не е дже-ндъ-ристка , също твърди че зимите последните години стават все по-топли . А и други стари хора твърдят същото . Сега , дали причината са хората или слънцето и звездите - не е толкова важно . Ако нещата вървят тая планета да се изпържи като тиган , и ако нещо може да се направи - предпочитам да се направи !

14

Анонимен

преди 1 година

Смятай преди 135 колко много CO2 е имало у въздуха щом като е била по-топла. Тия пра-дядовците ни са се спукали да карат коли с 50 цилиндрови двигатели!

13

Анонимен

преди 1 година

Абе Европа измръзна

12

Анонимен

преди 1 година

остави китайците и индийците, ами днес като се изсератттт 100 милиона турци ,които също се плодят кат зайци, ама поне Китай има икономика, ами Турция и Индия - бедни , гладни, миризливи, и продължават да се множат кат ***, заради неграмотността в Турция и Индия. Някой от тях със *** по 2-3 пъти, на ден се изхождат, представи си как няма да има затопляне

11

Дърварин

преди 1 година

На пелетния бранш му се стъжни. От 1000 - 1150лв. преди няколко месеца за тон, сега са сложили огромни табели с цени 530-550лв., май продават на "загуба". СПЕКУЛАНТИ.

10

За 9

преди 1 година

Имаш ли въже и здрава греда?

9

Кризата свърши

преди 1 година

В момента цената газта на борсата в САЩ е на една от най-ниските си нива в последните 15 години. Тепърва се откриват нови терминали, пък и без тях видяхте че и сега течните танкери напълно стинаха за една по-мека зима. Отделно потреблението намалява. глобалното затопляне на страна, но вече има по-ефективни източници на отопление - на запат тепърва откриха термопомпите, а в БГ се топлим с климатици от 2000-та година.

8

Анонимен

преди 1 година

Кое беше топлото на зимата ?! В офиса ви е топло...

7

От мен д 2 коментар

преди 1 година

Радвай се, че при цена закупуване над 300 лв. от Булгаргаз, топлофикация София плаща на фиксирана цена от 120 лв.Виж си сметките последните 3-4 години и ще видиш че няма разлика, при положение че енергийните ресурси се качиха над 3 пъти (дърва 2021 : 50-60 лв, сега са 200 лв, пелети от 300 станаха 900 и т.н.). Само че ако ти вдигнат цената на киловат ще ревеш на жълтите павета, а вие по-лесно да се разпредели на целия народ да субсидира "столичаните"....

6

Анонимен

преди 1 година

Това е защото Путин ни вещаеше замръзване, накрая замръзнаха доходите на премъдрия от глупост Путин.

5

Анонимен

преди 1 година

Това голбално затопляне не е лошо. Пестим газ.

4

Анонимен

преди 1 година

Днес са ак.ли 3 млрд. китайци и индийци които се плодят като зайците и са 2/3 от световното население то не ще се затопли ами не знам какво ще стане.

3

Анонимен

преди 1 година

И с най-мног самолети в небето над България.

2

Анонимен

преди 1 година

Питайте ТоплофЕкация дали е било топло... сметките щели да бъдат мааалко по-високи от миналата година. Хахаха. Добре че не им е хрумнало да ни отопляват през тия студени лета, дето ги имаме...

1

Анонимен

преди 1 година

нали толкоз топлу никога не е било? така казаха нпо-тата