37

бедстващ европеец

преди 1 година

Дано да има руски газ иначе ще студуваме и лятото.

36

Анонимен

преди 1 година

На борсата никой не купува газ, цените са паднали до абсолютен минимум. В хранилищата все още има газ заради топлата зима, но вече привършва. Въпрос: какво ще стане се цената на газта когато в един момент всички се юрнат отново да купуват газ?

35

Анонимен

преди 1 година

Путин и Медведев са в истерия - "замръзването" на Европа не се случи, a следващата зима ще бъде дори по-топла от тази и ЕС няма изобщо да има нужда от газ, икономиката така и така спира, за какво му е енергия, дори няма да се храчи пълни отново хранилищата.

34

Споко

преди 1 година

Споко, от сега нататък ЕС минава на топли зими.

33

Русия е победена!

преди 1 година

Споко, и следващата зима ще бъде топла, победихме Русия. Е, цените на отоплението 3 пъти по-високи, но важното е че победихме Русия и не замръзнахме. И следващата година пак ще победим Русия, може отоплението да е тогава 10 пъти по-скъпо, но победата е по важна.

32

Vako

преди 1 година

А в Англия най студенната и продължителна.ако имате предвид че има глобално затопляне.

31

Sommer Man

преди 1 година

Няма по-хубаво от хубавото и топло време! Искам всяка зима да е така! Без сняг, без мрак. Искам да грее светлина от всякъде! Аз съм твърдо за затоплянето на климата!

30

Умрях те ли

преди 1 година

От студ ориенталски промити панелистанци??

29

Анонимен

преди 1 година

Нато насочиха и целия самолетен трафик през бг територия.

28

Анонимен

преди 1 година

В Америка пък умряха от студ. Природа.

27

Анонимен

преди 1 година

Исечени гори и 6 милиона МПС са все парникови газове.

26

ННН

преди 1 година

Супер! Така си я поръчах зимата:)))

25

Минчо Празников

преди 1 година

"За последните 20 години само веднъж е измерена температура от минус 20 градуса - през 2016 г., посочи още той."---- През февруари 2005 г. в Кнежа и Севлиево бяха измерени -30 градуса. 1916 г., 1917 г. и 1917 г. също да били рекордно топли за София. Януарската температура през 1916 г. е била +5,5 градуса. През 1945 г. пак в София са паднали 345 мм. валеж на квадратен метър за цялата година, толкова колкото обичайно пада в Триполи, Либия! Аман от климатични манипулации!

24

turk

преди 1 година

ТУРЦИТЕ СМЕ БОГОИБЗРАНИ, НИЕ НЕ СЕРЕМММММ, ИНШАЛАХ, ПО ВОЛЯТА НА АЛЛАХ СЕ ИЗПУСКАМЕ ПОНЯКОГА, НО ВИНАГИ ДАЖЕ И ПРИ ОСИРАНЕЕЕЕЕ НЕ СИ МИЕМ ГЪЗААААА И СЛЕД ТОВА ЖЕНИТЕ НИ ГО ОБЛИЗВАТ И КАЗВАТ ВЪЙ КОЛКО ВКУСНО ЛАЙНООООО, ЗАЩОТО Е ТУРСКО. ТУРСКОТОО ЛАЙНОООООО Е НАЙ-ВКУСНО И НАЙ-ЧУДЕСНО

23

Пею

преди 1 година

До АнонименЗимата е топла но и лятото е хладно!!?? Защо не правите сравнение. Ако деддите Ви Ви бяха казали някога че е имало години когато са жънали с ямурлуци - щяхте да вденете как ви лъжат .А ви лъжат за да ви одерат кожата и да живеят вашия живот.

22

Анонимен

преди 1 година

Китай, САЩ и Русия изключителни замърсители, айде там е оправдано, ами тая смешна турска икономика и индийска икономика за това население и така да замърсяват си е направо престъпление и да , човекът е прав, днес като се изсерат 100 милиона турци и 1,4 милиарда индийци как няма да има затопляне, те и американците и китайците ***, ама там поне огромна икономика и всички имаме полза, а пък от турция и индия никой няма полза дефакто - ментета на ниски цени, нищо качествено нямат

21

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Напук на Путин, тази година паричките си ги оставяте не в енергото, а в магазина за сиренце и кашкавалец. Ама щом е напук - може!

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - Като нямаш пари за климатик оди си "набери" малко дърва - или и това не можеш? Ей това сте русофилите. Мързеливи и мрънкащи и само на друг чакат.

19

Бялата Златка

преди 1 година

ГАЗ НААААШ

18

Лили Иванова

преди 1 година

Така е - тая зима ми припомни моите младини!