57

WARNIGS ABOUT 21 G

преди 1 година

Warnings about CLimate change with WEAPONS incl 21 G digital holographic..тестове от 2023 дават информация за нови оръжия базирани на сателити вкл 21 ЖЕ.У НАС облъчване на големи региони ПОДМАМИ овощните дървета да цъфнат преждевременно.. Много преди да се събудят пчелите.ПОявиха се данни за целенасочени наводнения с нови оръжия ..Облъчват точно определени обеми от биосферния океан над сушата..

56

Анонимен

преди 1 година

Winter is coming. Казваха в клипа на *** пък нищо не дойде. И тук се прецака. Зимата все по-малко ще е студена. Виж лятото е гарантирано, че ще е адска жега.

55

Анонимен

преди 1 година

Парното спряно, зимата топла, цената на горивата пада, но топлофикация пак си иска 100 лв. всеки месец и накрая на сезона ти връща 15 лв. и приключва. Защо те не ми плащат, че техните тръби минават през моя собственост, тази наглост кога ще свърши. С бойлера и топлата вода мога да не им ползвам, но пак ще си плащам, никъде няма такова чудо.

54

Анонимен

преди 1 година

До ЛАМБО - обаче Путин ли е виновен, или кравешкото пръцкане?

53

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

"Изминалата зима е най-топлата в България за последните 135 години - откакто у нас се правят метеоролични изследвания" - А СЕГА ДЕ? Преди 135 години какво са правили, че са "причинили" такова затопляне?? Пра-пра-пра баба ми колко мусака е направила, че да дигне темпеиратурите??? А ПРЕДИ ТОВА, когато даже не са правили "метеоролични изследвания"?? Ми то може да е имало и по-топли? Без даже да са карали коли? АБЕ ДА НЕ НИ ЛЪЖЕТЕ ПАК БЕ?

52

Анонимен

преди 1 година

При топли зими бензиностанцията с ракети рашистан става още по-ненужна и безполезна за света.

51

...

преди 1 година

ми като цяло след като човека е открил кюмура и от тогава почва затоплянето! А кюмура е открит преди повече от 2600г. По време на средновековна европа използването на *** нараства драстично! а по време на индустриалната революция в големите градове е въздуха е изкючително мръсен от сажди и изгорели газове от ***! след това естествено идва и петрола! Което засилва глобалното затопляне! А и след като почват да се отглеждат индустриално крави прасета пилета и други то климата се затопля необра

50

Анонимен

преди 1 година

До *** СМРАДЕВ, конспираторе, това ли е новата конспирация, след като ковид - конспирациите се оказаха пълен провал, и вече не хващат дикиш? Сега ще се сменяли полюсите... А това какво общо има с времето и с уж потопа??? А откъде ще дойде тоя потоп, като последните години са еднни от най-сухите??? ХАХАХАХАХ, бъзикни конспиратор отзад, и му гледай сеира

49

Анонимен

преди 1 година

В началото на новата ера и през средновековието е имало температурен оптимум. Тогава е било много по-топло от сега. Викингите са имали над 100 ферми в Гренландия, където дори сега вместо пасища има ледници. В Англия и Северна Германия е имало лозя. Тогава пак ли е имало парникови газове?

48

МУНЧО СМРАДЕВ

преди 1 година

Изглежда коментарите ги драска само един човекочевадно е ! Смяна на магнитните полюси и потоп драги ми смехурковци,крият го от вас и то повече от всичко друго.идва краят скоро ,те са се подсигурили обаче ..питайте оня летеца що пръскат неговите другарчета от краварника толкова яко ? И да,климата се променя от запад към изток ,живях 13години в Лондон от 2001ва и го видях с очите си това. Беше пролет цяла година там 23-25градуса ,уникален климат . Сега и при нас ще стане така в България

47

Анонимен

преди 1 година

Язък за всичките закани на нашите копейковци "каква страшна, люта и дълга зима ни очаквала" и как в Европа, без руски газ, щяло да настане нова ледникова епоха! Както всяка руска партенка, така и тази се оказа пълен фалш!

46

Анонимен

преди 1 година

Е това значи, че преди 135г. е имало по-топла зима, тоест затоплянето не се дължи на индустрията

45

Един Българин

преди 1 година

До д И така да е докато не стане никой няма да слезне от колата особено жените. Ако ще нафтата да е 5лв на литър няма слизане - само пазар и глезене. Цялото население се е разглезило и ако има 1мм дъжд - олеле колко страшно ще се кача на колата. Не че Фандъчка с нейните кражби за поредните избори на герб не прави всичко възможно да се карат коли в града ама трябват велоалеи и в северните квартали на София. Трябва Бойко Борисов да не спира във велоалеята пред датското посолство в час пик - 9ч!

44

морски

преди 1 година

до 44 може да се обезсолява морска вода от нискосоленото ни море. На юг тази технология работи от много години, при по-тежки условия. Обаче можеше...можеше...но инж.Ганев живее във друго измерение.

43

д

преди 1 година

Това, което празните глАви не проумяват е, че изобщо не е само до това дали на вашите трътки им е било топло/студено у ваше село. Липсата на вода ще докара глад и болести. Но нищо, ако не вие, децата ви ще имат възможност да се насладят на това, съчетано с милиони мигриращи.

42

Бай Дрън

преди 1 година

Таратанци. Сещам се една зима, в цяла България 15-20 градуса , тук цяла седмица мъгла и температурата не мръдна от 2 градуса. Май става като свинското със зеле... И не е вярно, че между 1985 и 2012 не е имало студени зими. 1991 бе много студена. Помня, защото правех марш на скок в казармата при снежна виелица и -15 градуса. 1993 също бе ужасно студена, дори се сещам, морето край Варна бе почнало да замръзва. -16 градуса бе стигнала температурата. И в по-близки времена е имало студени зими.

41

Анонимен

преди 1 година

манипулация е

40

Анонимен

преди 1 година

Искате да е топло, ама като е топло ще ядете само маслини и лимони.... а водата.... режим ще има, ще ходите п0тни и некъпани. Даже режим да има си е чист лукс, то се вижда на места в Африка и Индия какво е.

39

Анонимен

преди 1 година

А, значи и преди 135 години е имало глобално затопляне!

38

Анонимен

преди 1 година

Изкарахме зимата с газ за 3000$, а сега цената е под 500. Но в цяла Европа доставчиците на газ и отопление калкулираха цените на база 3000$, а не на сегашната цена от 500. А ЕЦБ печаташе пари да раздават компенсации на населението.