153

до 166 Анонимен

преди 1 година

Ами накарай Путин да преговаря! Когато предупреждаваха, че се готви да нападне Украйна той отричаше и казваше, че провеждат учения!

152

Анонимен

преди 1 година

До 166Твоята логика е прикрита подкрепа за агресора Русия.Войната ще спре тогава когато руснаците се отеглят или бъдат изтласкани от Украйна.Не даване на оръжия значи руската армия да покори Украйна, тоест подкрепа за агресора.

151

Анонимен

преди 1 година

Как се излъгах да гласувам за таквъз руски слуга, българофоб

150

Анонимен

преди 1 година

Съвсем логично.Спомнете си как Радев дойде на власт- Беше избран от ген. Решетников ,чрез БСП ! И пак гласувайте за тях !

149

НЯМА red army?

преди 1 година

Рейнджърс в превод нещо като военните е Синият Протестантки отбор от Глазгоу клонящ към Лондон...................Селтик са Римокатолиците сепаратисти...........Синьото знаме на НАТО с Ниневиската Четирилъчка..........На Путин трикольора Ниневиския и прочие

148

Същия

преди 1 година

Срам, срам, срам.... Такъв си е нашият Прзидент!

147

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че не трябва да даваме оръжия. Всички, които са много загрижени, че в Украйна умират хора, искат да продължава войната и да умират още и още, що за логика?Само мирни преговори и нищо друго.

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимени след 50години ще говорим всички на руски и ще копаем въглища с кирки в Донбас. Мечта на всеки искински патриот :)

145

Koko

преди 1 година

Очакваме истината - кой и с какво държи висшите управляващи и ги командва дистанционно в интерес на Москва. И тя ще излезе със сигурност, защото партньорските служби работят. А са нарушени много състави на Наказателсния кодекс, свързани с държана измяна.

144

Синята армия е ШЕФА?

преди 1 година

Съпругът на покойната Елизабет Втора преди да умре каза нещо от сорта:"Армията е най-важното предвид на биографията му вероятно е имал предвид ГРЪЦКАТА армия е най-важното".............Елизабет Втора не харесваше армиите но преди да умре каза :"Много ми липсва гръцкия ми съпруг"....................Уж шега но току виж ...............?

143

Анонимен

преди 1 година

хубаво би било да се проучи как президента е станал неусетно милионер ...

142

Анонимен

преди 1 година

мисля че не е важно колко хора са гласували за РР миналата година, а е важно колко ще гласуват за него днес

141

ами

преди 1 година

Жалко че държавата е трошила пари да изучи този в САЩ, ОТ ПЕТОЛЪЧКА ДЕМОКРАТ НЕ СТАВА

140

позор

преди 1 година

РадеФ Позор!!Оставка и Затвор!!

139

Анонимен

преди 1 година

радеф фалира държавата и сега може да помисли как да ни почерни бъдещето

138

Коко

преди 1 година

По точно и кратко обобщение от колегата по- долу никой не може да направи- с такива политици като чорапа не ни трябват врагове. Безгръбначността и властта тук вървят ръка за ръка и винаги сметката плащаме ние. Идва нова финансова криза, която се бори само с инвестиции - западни. Без нея няма стабилност. Той решил да гони Запада. И тогава кой ще ни даде париииииии ? Кой ще ни даде париии ? Ще вият на умрело пред МОЧАта пак.

137

Истината

преди 1 година

Румен Радев е гений - всъшност заставането на страната на Путин, докато България е в топ 5 в света по пращане на оръжия на Украйна, е единствения шанс да имаме правителство. Каквото и да си говорим, единствения шанс е ГЕРБ + ПП. А като Радев и служебното правителство уж играят за Русия, партиите ще намерят начин за компромис, който би бил ок за избирателите и на ГЕРБ и на ПП за коалиция - пак компромисна, но тип по-малкото зло..

136

Анонимен

преди 1 година

Че имаме ли танкове и изстребители? Иначе боеприпаси си доставяме от самото начало и то нелегално. Вече сме "дарили" за няколко милиарда. Не са мои думи, а на шефа на някакъв военнопромишлен наш завод.не им знам заглавията, но този беше пределно откровен. Повече не го поканиза да обяснява по тв-тата ни, демократичните.

135

Гиб Мелсън

преди 1 година

Най-накрая им увряха главите, че не трябва да вземаме страна в тази война. Който иска да воюва да отива в Бахмут. Украинците имат нужда от свежа плът.

134

Анонимен

преди 1 година

с такива управляващи не ни трябват врагове