253

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКосово коя територия е? Защо Донецк Луганск и Крим да не могат да искат независимост а Словения, Македония или Черна Гора да могат? Защото в единият случай е срещу интереса на САЩ а в другият случай е в интерес на световният разбойник Кравария!

252

.....

преди 1 година

гледам с плаха надежда, че не сме само продажни р.у.сороБски дупки, които, като послушни useful idiots реват от колхоза несвързано и заплашват:) но сме доста голяма част така :(((

251

Анализатор

преди 1 година

Ало,редящ се под номер 273.Президента Р.Радев,има още по-вече от четири години от мандата си който му определя конституцията на Р.България.Твой ред е да спреш да бълваш простотии,които са герберско производство.Долна пасмина сте.

250

Читател

преди 1 година

Номер 280,какъвто беше,такъв си остана про.т екземпляр.

249

Анонимен

преди 1 година

Предоставянето на военна помощ за Украйна е решение на парламента , който за разлика от президента има правото да взима подобни решения . Я президента щом не спира с общите приказки за мирно решение да изкара един план как точно вижда мирното решение , особено след като руските войски са на чужда територия и не виждам намерение да спират да се бият ! Нещата са елементарни, ако руската войска не е на чужда територия тази война нямаше да съществува

248

Анонимен

преди 1 година

България няма да дава оръжие, нооо НАШИТЕ СПОНСОРИ ЩЕ ИЗНАСЯТ ОРЪЖИЕ СРЕЩУ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ПЕЧАЛБА! СПОНСОРИТЕ СА ПРОВЕРЕНИ ДРУГАРИ!

247

васал

преди 1 година

Руския васал, иска да унищожи воената промишленост на България. После американците били виновни...

246

САЩ МРЕ

преди 1 година

Браво на Радев, че озаптява стремежите на шайка безхаберици да затрият държава на 1300 години за сметка на Урсули и ЕвроПенделЛиберали! Да на Европейските ценности и твърдо не на НеоЛибералниМултикултурниПедераски брътвежи на евроАтлантициМекиКитки!

245

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е от президента и всички гласували за тази копейка .

244

Анонимен

преди 1 година

Лицемерието и демагогията на русофилите и руснаците са безгранични...

243

Идеалист

преди 1 година

Лъжеш, Синергисте! Износът не е пряк, но крайната точка е Украйна!

242

Анонимен

преди 1 година

АБЕ от 274 коментар назад всички все на един и същ ПУМ,пал.

241

Анонимен

преди 1 година

274 - И ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ ПЪТУВА КАТО ПРЕЗИДЕНТ. А ВИЕ СЪС МЕКИТЕ КИТКИ И МЕКИ КРАЧЕТА САМО ЩЕ ГРАЧИТЕ.

240

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

239

в

преди 1 година

Нюза махнете този от сайта си.Сваляте си имиджа.Най-слабият държавен глава за всички времена в историята на България.

238

Решетников

преди 1 година

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

237

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

236

Анонимен

преди 1 година

А стига сте плашили гаргите с мобилизация, бе лльольовци смешни.

235

Моше

преди 1 година

Скоро България ще стане и част от общата мобилизация на русофоби за Украина.Стига само сме викали "Слава Укрию" по форумите. Време е да покажем и малко лична ангажираност към проблемите на вероломно нападнатата Украйна. И за да не се чувстват самотни жената и децата , в дома му на мястото на всеки изпратен на фронта русофоб държавата ще настани по един бежанец украинец. Да изпълнява съпружеските задължения на мобилизирания . ЩЕЛИ ДА БЪДАТ МОБИЛИЗИРАНИ САМО РУСОФОБИ, ВРАГОВЕ НА ПУТИН. Гответе се.

234

Анонимен

преди 1 година

Българската държава се е отказала да бъде държава и е станала територия управлявана от престъпни организации с етикетчета политическа партия. Псевдодържавата Б-я отказва да разследва престъпните им лидери и ги пробутва за преизбиране. Бойкотирайте псевдоизборите на псевдодържавата България. Спрете да плащате данъци -- по-добре отидете си купете нещо с тези пари -- дрехи, ядене и пиене, вместо да ги дадете на псевдодържавата и тя да ги подари на фашистката хунта в украйна.