33

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да победи никога Украйна. Никога! Абсолютно никога! По никакъв начин. Няма такава възможност. Със сигурност може да се каже, че Русия при никакви положения няма да победи Украйна. Навсякъде по цивилизования свят съществува 100 процентова твърда и непоколебима увереност че Русия никога няма да победи Украйна. Без съмнение може уверено да се потвърди, че вероятността Русия да победи Украйна е много под математическата нула.

32

Наблюдател от години

преди 1 година

Лъже комунистът Радев за всичко казано от него до този момент.Един ден дано си получи заслуженото.

31

МВР СЕКТА ЛИ Е

преди 1 година

Сега от агресивни роми ли да се пазя, от дрогирани мутри ли, или от корумпираните полицаи в град Бобов дол, е няма такъв ад на света!? Германов

30

Зозо

преди 1 година

Да припомня. Рундю беше заведен за ръчичка от Корни при Решетников. После го ожениха за дългата Деса по пионерско поръчение от Мордор, за да се вържат функционално неграмотните пyтиниcти и да го изберат :))))) За капак, Боко издигна Цецка....

29

Зозо

преди 1 година

Хахахаа, Рундю - руснака в действие. Решетниковия ибpиk. Импийчмънт!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще претрепе Русия и без нашия предател и руски агент Радев, но срамът че стоим на страната на варварите и монголоидите от Русия ще остане за целия български народ.

27

Анонимен

преди 1 година

Вие може и за швецки тройки да сте зажадували, но на новата Ялта Бългаиря минава към Османската империя 2.0, и това не зависи от вас.

26

Анонимен

преди 1 година

Да не подкрепяш Украйна не значи, че автоматично подкрепяш Русия. Нещата не са само бели и черни. Ако не искам да гласувам за ПП ГЕРБ или БСП не значи, че ще го направя за ДПС. Не гласувам защото никой не ми харесва. Всички за мен са под прага за който да си дам гласа. Неутралитет. Украйна с години се подиграва с Русия - демек има вина. Русия ги нападна - и Русия има вина. Да си оправят бакиите помежду си. Няма невинни в тази война и не трябва да се забъркваме

25

Анонимен

преди 1 година

ЕС е добре, нещата вървят добре, ЕС ще се оправи, да му мисли Русия.

24

Анонимен

преди 1 година

Сигурно сме част от доставка на границата на Полша.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Ако си зажаднял за манафлък ей къде е Турция може и с лична карта да отидеш.

22

Анонимен

преди 1 година

Ба маа му, то самолети, то танкове, всичко! Не се съмнявайте, че ако управляват Просто и Бойкикев, ще пратят и жива сила!

21

Анонимен

преди 1 година

Страните от ЕС финализират сделка на стойност 2 милиарда евро за съвместно попълване на боеприпаси за своите въоръжени сили и армията на Украйна, съобщава Politico.

20

Анонимен

преди 1 година

Линията на съприкосновение, която минава през района на Запорожие, през последните месеци се превърна в мощна и ешелонирана отбранителна линия, която нацистите вече не могат да преодолеят дори с най-добрия личен състав и с необходимото количество бронирани машини. За Русия е много по-изгодно да смила и унищожава нацистите на тази линия където инфраструктурата е разрушена, отколкото да започне настъпление което ще предизвика разрушения в нови градове които после Русия трябва да възстановява.

19

ВКР-КонтраРазузнаван

преди 1 година

Радефф пак лъже зверски.....Негова фирма лично е попълнила документи, за трансфер на Муниции от ВМЗ-СОПОТ, КЪМ СЛОВАКИЯ !!,,,муахахахахахах...РАДЕВ СПЕЧЕИ 15 МИЛИОНА ОТ АПРИЛ МИНАЛАТА ГОДИНА--ДО СЕГА !! = 15 МИЛЛИОНА ЛЕВАС !....рАДЕЕВВВ, ВКР-ТО ОЩЕ РАБОТИ КАКТО ПРИ СОЦА !!....Всичко знаем за тебе и за сделките ти .

18

IQ 3.14

преди 1 година

българия няма и да е част от деленето на едни пари догодина ама тогава на бънди и орионци ше им е през дедовия. те квот можаха прибраха. другите да му мислят

17

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден Русия изстрелва толкова снаряди, колкото Европа може да произведе за един месец.

16

Анонимен

преди 1 година

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

15

Анонимен

преди 1 година

Доларът няма да изчезне, икономиката на САЩ пак ще си остане силна но САЩ ще бъдат само една регионална сила. Страните ще преминат на разплащания със собсвени валути - рубли, рупии, турски лири, юани. И България отново направи сама своя избор - при този нов световен ред ще бъде зачислена към Турция, и дори Русия ще се извини на Турция, че някога отне със сила тези земи от Османската империя.

14

Анонимен

преди 1 година

Радев, викай руснаците да те направят генерал губернатор на задунайката.