85

МЕ ПЛАШИ

преди 1 година

га си страхливец е за цял живот, независимо от политическите ти пристрастия..

84

АнонимеНИдиот

преди 1 година

ще се уплашиш още повече като идеш на предна линия... хахахахахха

83

АнонимеН

преди 1 година

СНАРЯД КАЛИБЪР 155 МЕ ПЛАШИ САМО ДА ГО ГЛЕДАМ! А 1 МИЛИОН БРОЯ ЗА УКРАЙНА Е ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРА НОВИНА! БРАВО БРАВО

82

Анонимен

преди 1 година

89, Никой не го интересува за кого ще гласувваш. Бяхте се покрили но пак се появихте, тече предизборната агитация, заплатата дано си струва.

81

Чудя се

преди 1 година

какви снаряди да им даде България на тия от НАТО - хартиени за милиарди, като американските самолетчета, или фалшиви иновации, дето се бракуват още преди да са доставени, като американските ваксини против ковид19.

80

Анонимен

преди 1 година

Аз ще гласувам за Възраждане!!! Никоя Американофилска партия не ме интересува повече!!!

79

Анонимен

преди 1 година

На предсрочните избори ще гласувам протестно , против ВОЙНА и въвличане в нея.

78

Анонимен

преди 1 година

Защо лъжеш бе,оли го френ?България не подкрепя даването на оръжия на фашистката хунта в украина.

77

Хм

преди 1 година

Важното е да се плаща. Щото без пари излиза, че спонсорираме битката на САЩ за световно господство. Дори Америка да спечели войната(което е малко вероятно) ние не печелим НИЩО, само ще плащаме масрафа.

76

Анонимен

преди 1 година

До 10 коляно Еййй! Защо говорите от наше име?? Не подкрепяме каквото и да е оръжия за Фашисткият режим в Киев!!!

75

Анонимен

преди 1 година

До Демек 70 - Защо?Защото там е разположена по-голямата част от нашия ВПК, и то онази, която се явява основен производител на снарядите и прочие снаряжение, дето се спрягат в статията..При евентуална ескалация на конфликта, съответно се превръщат в легитимни цели, затова..Анадънму?

74

Анонимен

преди 1 година

До 77 - Нищо не ти е ясно! От години основната линия в Стратегията на Русия за противостояние на потенциално вражески сили е тоно за запад, по линията Украйна, Полша, Германия..... Нема чупка на юг! Второто основно направление е на север - по линията Финландия-Швеция-Корвегия-Исландия. И двете сега се доказват като ефективно важни за Русия, а направлението в нашта посока сигурно им е пета-шеста важност

73

БАНко

преди 1 година

СКАПАНАТА ЕВРОПА ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА , НАТООООООВЦИ !!!

72

Анонимен

преди 1 година

Така е, дойде оня френският рошльо, заповяда им и нашичките на секундата одобриха. Ама народът искал, кво да праят гОрките. Инак те изобщо не са искАлЕ...Демокрация ли, така ще ни подреждат живота някакви без да ни питат и нищо демократично няма да има, само фантасмагории и празни приказки.

71

Анонимен

преди 1 година

Губят войната от раз. 1000 евро за снаряд си е пладнешки обир.

70

Бай Дрън

преди 1 година

България ще спечели и печели от износа на оръжия, колкото печели от вериги като Кауфланд и Била. Собствениците са чужденци, прибират си печалбата, а вие се радвайте, какъв бизнес правим. В тия заводи се експлоатират хората за мижави заплати.

69

Анонимен

преди 1 година

До Демек 70 - Защо? Къде в статията пише, че подкрепяме доставката на 1 млн. снаряда, произведени в БГ, в дъгата под Балкана? Пише просто че сме подкрепяли доставката на 1 млн. снаряда за Украина. Четете вниматлно, пък пишещите - пишете внимателно, че заради такива неща стават войни по света! )))

68

Анонимен

преди 1 година

Яснооооо.... Стъпка 1 бе украйна. Стъпка 2 е ясна - Полша. Стъпка 3 е Румъния или България, а защо не и двете накуп, и без това от 15г. си вървим в пакет. Стъпка 4 - въвличане на цяла Европа във война и официално откриване на ТСВ... Плана на ционистите от ФАЩ за НСР върви по график.Паралелнобср работи и за зеления енерго геноцид, за да станем тотални роби на глобалистите, ако изобщо оцелеем де. Ей затова хората в цяла Европа протестират, ама за тях няма да прочетете в нашите сорош медии.

67

Анонимен

преди 1 година

България НЕ подкрепя! Само шайка зомбирани, които ходят на срещите в Рамщайн подкрепят

66

Кой ПЛАЩА ПАРИТЕ?

преди 1 година

Няма ли да ИМ ТУРЯТ данък СВРЪХ ПИЧАЛБА ?