125

уточнение

преди 1 година

Тия дето искат ЕС и НАТО, не са българи а българяни..

124

Сата НАТО

преди 1 година

Лъжат комунистическите шапкари? До последно ше саботират!

123

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 134 - Естествено! Теб те интересуват само руските опорки и воплите на Копейкин. Нямам представа, в чия страна "да идвам"! Аз съм българин и съм роден тук, преди повече от 50 години. И точно затова, като ми захвалите руските зверства, та направо вдигам кръвно. Теб извикаха ли те "на фронта"? А "запас"? Рупорите на Възраждане не сте "глас народен". И за твоя информация повечето българи си искат ЕС и НАТО. Е, като членове си имаме и съответните задължения.

122

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий не ме интересува на какво си присъствал.Хората не искат да са част от вашия конфликт с Русия и не ми харесва да идваш в страната ми и да ръсиш лъжите на ЦИПСО.А що си мислиш,че някой трябва да бъде убиван заради интересите на други.Е това в Украйна харесва ли ти.Да ви казват с кой да воювате и да ви дават оръжия да го правите щото са си промили мозъците.

121

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 128 -отговора е очевиден -ползват ги по очевидната причина, че ги имат на въоръжение и с тях пазят Родината си от "любовта" на Путин! Що за въпрос? Когато се превъоръжат, ще ми трябват други. Не разбирам съждението ти за "кривия Свят"?

120

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 127 - два пъти присъствах на "русофилски" но бих казал по скоро "путинофилски" митинг. Средна възраст - над 65г. А "русофилите" пред Президенството бяха смехотворна картина. А преди дни гледах тея дето замеряха Столична община с яйца заради МОЧАт. Какво още да се "доказва"?! Невъзможно е млад човек да хареса Военопрестъпник който избива не само украинците, но и руснаците които не го харесват. Просто забрави.

119

Бориславов

преди 1 година

България неведнъж е помагала на братска Украйна. Благодарение на солидарния български народ бяха изпратени безброй цистерни с гориво, както и муниции за съветско оръжие. Само заедно, обединени можем да победим руските окупатори. Украинската армия полага усилия да задържи Бахмут. С оръжията Himars, javelin, както и дронове байрактар се удрят логистични центрове на окупаторите. Полша ще даде миг 29, а западния свят танкове Ейбрамс и германските Леопард. Слава на Украйна!

118

Анонимен

преди 1 година

Днес излезе новина за най-смъртоносния досега укро снаряд - убил цели 4 укропа докато си играят на войници. 1 милион снаряда по тая формула = 4 милиона укропа по-малко

117

Анонимен

преди 1 година

Търговците вън от храма.!!!

116

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий така ли бе всичко име криво на руснаците,ама що тогава украинците искат снаряди за руските оръжия.Или на теб ти е крив света май.

115

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий ти ли ще решиш това бе и що си мислиш,че трябва да си пенсионер ,за да не подкрепяш нещо което не е полезно за страната ти.Кой нормален човек иска да е част от такъв конфликт,че не е ясно.

114

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ПроСоТо - а за какво са предназначени руските снаряди, кривите им ракети и "брадатите" им ирански дронове Другарю? Може би, за хуманитарни мисии в Украйна? Подърък от Пу за украинските цивилни, а?

113

Анонимен

преди 1 година

До 119 Не е точно така.Ще поразиш само една цел,а като има още 20 за поразяване ,какво ще правиш.

112

=

преди 1 година

Сега е момента да врътнем 10 милиарда оборот. Руснаците искат война, украинците оръжие. Ние сме производители, нямаме нищо общо с тази война, продаваме на американците, те си плащат коректно

111

Анонимен

преди 1 година

Назначеното от президента правителство представлява единствено себе си. То е откровенно антинародно и предателско но със сигурност е една идея по добро от следващото. Което се очертава да бъде фашиско. Кво вадис господи ?

110

Анонимен

преди 1 година

Страната ни. Коя страна. Страната на сорросоидите. Страната в която някой управлява и назначава с 20% от едва 30 % гласували. Останалите хора не са представени. Може да изглежда законно но е неморално. Непредставените благославят страната на представените управляващи. Е това е пълен абсурд.

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Когато имаш недостиг на амуниции, един прецизен снаряд, дори и да струва 10 пъти повече от един обикновен, върши работа колкото 100 обикновени.

108

Анонимен

преди 1 година

Милион снаряда, голяма част от които няма да достигнат бойни действия - ще бъдат окрадени, продадени или унищожени преди да получат шанс да поразят нещо. Но дори и да приемем, че всичките стигнат до фронта, това са към 2800 снаряда на ден. Това е НИЩО - МЪКА - Русия изстрелва по 20 000 до 50 000 на ден. 1 милион може да звучи внушително само за някой, който си няма никаква идея от нищо, каквато е и цялата идея - пропаганда да продължат да пращат укропи на заколение.

107

Анонимен

преди 1 година

До 117 Има Много видове снаряди ,а те си остават и най-евтините, защото всяка технология е доста скъпа ,се такъв конфликт не можеш да залагаш на технологии,които освен ,че са скъпи са и трудни за производство.

106

Анонимен

преди 1 година

Простите артилерийски снаряди са изключително неефективни в този конфликт. Често отиват десетки, дори стотици снаряди преди целта да бъде улучена. Руснаците вече плавно преминават към системи с насочване и прецизни амуниции, които рядко пропускат целта. Тия милион снаряда не могат да променят развоя на войната, само да увеличат бездната която ще се отвори между Русия и Европа. Нема да им сдобряване, няма да има евтини ресурси, Китайците ще дърпат напред докато тук затъваме...