79

Kiro

преди 1 година

А какво правим с ниския данък печалба от 10%? Пари няма, наливаме по1 млрд. лв. всеки месец за дотиране на тока за бизнеса, бизнесът печели и плаща само едни 10% върху печалба от милиарди? Що така? Кога и у нас данък печалба ще стане на едни нормални нива от 30-40%?

78

Анонимен

преди 1 година

Докато наричаме"бизнес"и продължаваме да вземаме"съвети"от абвиатури като АИКБ,КРИБ,БСК и сие производни,съставени главно от червени крадци и разсипници България няма бъдеще!

77

Анонимен

преди 1 година

А не може ли, щом всички в държавата са толкова загрижени за хората, да увеличат минималната заплата, но и да намалят осигуровките? Защото сега една голяма част от заплатата отива за осигуровки. Или не са чак толкова загрижени?

76

А та мен

преди 1 година

Ми се счупи пералната и нямам пари за нова и съм побиснел

75

радомир

преди 1 година

Да се кваливицираме за да има повече подходящи кадри за бизнеса и да се развива бизнеса на бизнесмените. Не че заплатите ще се променят, пак все так ще са, но така ще има кой да работи квалифицирано пак за никакви пари. Защото не се ли оправят парите на нископлатените работници, парите на квалифицираните и те ще са на ниски нива.

74

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да се свалят цените. Така ще вдигат, а инфлацията предварително е изяла всичко и парите се обезценяват. Едно време за 15-20000 лв. са се купували апартаменти, сега са по 150-200000 евро, с минимална заплата от 780 лв. човек трябва да има 9 живота за да изплаща едно жилище.

73

Българ

преди 1 година

Вечните им тъпотии на тез л*йнари, ше ви чакаме още 30 години да давате нормални заплати, докато ви слушаме алабализмите!

72

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев го каза в прав текст.Пари има ,воят е, че няма да отидат в ръцете на крадците от прехода.

71

Анонимен

преди 1 година

До до 70. Кви хромозоми та бият по глъвътъ бе *** ? Има видове разстения с повече хромозоми от човека бе. Сбъркал си понятията тотално бе. Хромозомите нямат връзка с интелекта бе. Тая мантра е неграмотна и не се излагайте бе.

70

Олег Купиленко

преди 1 година

До 70 Не ни е било евтино защото взимахме обидно малко пари.Добре че ПП и ДБ. Вдигнаха и заплати и пенсии за да оцелеят хората в тази мизерия но това беше временно решение сега с оглед на настоящата инфлация още трябва а и много нови работни места трябват иначе чорбите ще осерат тотално икономиката.

69

Анонимен

преди 1 година

Като плъхове наизлязоха от дупките си като чуха за данък свръх печалба.Било неправилно.Не трябва да им се взема.Няма да могат да живеят като арабски принцове.За да не фалира държавата по добре бедните да стават все по бедни.Как така ще увеличават заплати и пенсии .Това ще ни погуби .Абсурд.В никакъв случай.

68

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем кой е Велев ,но докато не се блокира държавата,както правят французите,няма да има оправия.

67

до 70

преди 1 година

Типичен бедняк с липсващи хромозоми, не иска да се бори да изкарва повече, иска си цените от комунизма. С такива хора държавата не върви добре.

66

млад меринджей

преди 1 година

Изобщо не трябва да се плащат заплати, купоните за храна стигат.

65

Анонимен

преди 1 година

Няма да се вдига нито заплати,нито пенсии,иначе държавата фалира.Който обещава да се вдигнат,лъже.

64

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ми трябва да вдигат заплатите. Аз искам цените от преди промяната!! Бенина, тока, храните да са евтини! Не ми пука, че едно време Бойко крадял, да ама беше евтино сега като не краде вече, всичко стана на двойни цени! Чесно да си призная живеех по-добре докато Бойко крадеше!!

63

пришълецът

преди 1 година

Вдигнаха надница над платата ли?:))) лупнаха работодалите у тиквите?::))))как стои въпроса с производителността на труда у вас, гаспада?:)))

62

Анонимен

преди 1 година

Едва ли и по голяма гавра с всички българи,хора като тоя вместо да лежат по затворите те продължават да"съветват"

61

Олег Куриленко

преди 1 година

До 59 Казва се на човек ние всички сме хора въпреки че се съмнявам в вас рузките калпаци да е останало нещо човешко

60

Анонимен

преди 1 година

Лобитата в НС докараха нагластта на бизнеса в БГ.