119

Анонимен

преди 1 година

Бизнесмените на Тиквата плачат като гладните бебета на Караджов. Затвориха им кранчетата. 12 години разни велевци и домусчиевци цицаха пари от Държавата, тоест от нас данъкоплатците.

118

Мара

преди 1 година

Велев е от назначените капиталисти с червени куфарчета от Луканов. Тоест е фалшив капиталист. През живота си не е създал даже един пирон за 5 стотинки. Само е смукал от държавния бюджет. Синдикалистката и тя така.

117

Джо

преди 1 година

То няма хора така че скоро и за 3000 лева няма да има кандидати. България е поробена от Русия и бедна като Русия. Нито Путин разбира от икономика, нито Борисов.

116

бай Брадър

преди 1 година

Той е категоричен, че АИКБ се бори за увеличаване на по-висока производителност на труда.Борбата се състои в следния чалъм: Вдигаме цените и не вдигаме заплатите и осигуровките. И хоп-производителността на труда нараства, понеже расте прихода, а разходът за труд не расте.

115

Анонимен

преди 1 година

До 119, държавата трябва да пита на 6 месеца всички трайно безработни и на минималка как се издържат! Да им искат сметки и извлечения от банкови такива! Не може да живееш с 750 лв. Докажи, че си честен! Лична ревизия си е нужна и ще се прекрати сивия и черния сектор!

114

българия

преди 1 година

фалирайте пишманбизнесмени ако не можете да давате поне 1500 лева чиста заплата. ще минем и без вас. европа ни чака.

113

Велев

преди 1 година

ни открадна боновете на целия български народ от масовата приватизация и сега ни дава акъл как сме трябвало да работим за без пари.

112

Анонимен

преди 1 година

Кефи ме как всеки пишман бизнесмен казва нямал пари за 33% данък печалба понеже отишли за заплати, по нагла лъжа не бях чувал, сигурно и онези 10 каси на самообслужване взимат заплати а останалите са с по 5 хиляди лева на касата.

111

До117

преди 1 година

Ами нали точно с такава мярка се постига преследването и криенето на данъци,вдигаш минималният праг и събираш данъците,ако имаш друго решение дай го?

110

Анонимен

преди 1 година

Велев как ще се квалифицира като не знаеш на пазара какво ще е утре. Не може да знаеш всичко. А бизнес под 9000 лева заплати е губещ и трябва да се закрива.

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115, именно! Всеки 4ти българин крие данъци! Ей това е грозната истина! И държавата трябва да ги преследва! както и трайно безработните! Нека ги кара на 6 месеца да доказват как се издържат и да им иска сметките и да видим после сив и черен сектор! То бива да сте наивни... ама вашето вече граничи с глупост!

108

Анонимен

преди 1 година

До Истината, ще удариш тия които издържат семейства. Работодателите освен ако не е малък частник им е през ***. Работата е, че тия в това число и аз, държавата е наливала пари за обучение и не знам си кво. Защо да стоя тук да съм работещ беден с професия ато навън мога да взимам 2-3 пъти повече при същите разходи. Кадърни хора и без това няма. Ако ще и без образование дори и да си майстор или да управляваш багер пак ще взимаш лев щото хора няма. Ако *** зеле не става тогаз си на мин заплата

107

Анонимен

преди 1 година

До112 Ами според НСИ от около 3 милиона заети във България,700 хиляди се трудят за МРЗ което ще рече всеки четвърти българин.

106

Анонимен

преди 1 година

Да си чул външен инвеститор да взима държавни субсидии ?? Само наши хора и дотам, европарите не ги броим... Че ако секнат сме тоталщета

105

До111

преди 1 година

Кеф викаш Аааа,милиарди помощи от държавата във вид на субсидии,десет процента плосък данък,африкански доходи?Ами то това е присъщо само за част от постсъветските републики и някой"развити"общества в Африка и латинска Америка!Та има къде да емигрираш,споко!!!!

104

Истината

преди 1 година

Я си отговорете, кой по дяволите работи на минимална заплата? Кой е тоя контингент? С какви качества бихте определили работниците на минимална заплата? На кого ще помогнем и кой ще плаща сметката? Какво като се вдига минималната, а максималната стои не промененна? Дали няма да станем по-богати, ако взимаме максимална заплата, а не минимална? Защо не вдигнем прага на максималната? Да не би да ударим с по-големи осигуровки, политици, президента, шефове на корпорации и богаташи?

103

Анонимен

преди 1 година

До 93: корпоративен прогресивен данък.... Тъ ще инвестираш в Африка щото евтино, Мгомбо обаче ще иска прогресивен корпоративен данък по Х причина(истината е че и двамата сте с двуцифрено IQ). Какво ще направиш, ще плащаш на Мгомбо 60% данък или ще местиш фирмта при Тошко ? Капацитети като теб ме карат да си превалутирам парите в турски лири за да ги запазя 1:1 и да имигрирам.... Явно Виденов не си е свършил работата добре, за да пишеш такива глупости.

102

Анонимен

преди 1 година

Ей,много сте работни ,бе.Да не повярваш на очите си.С работа гърбат ставаш,богат не.Поне акъл да имат нашите богаташи,но и това йок.Олигархия и корупция.Честните хора ,които се занимават с бизнес са отчаяни .

101

Анонимен

преди 1 година

Какъв консенсус какви пет лева,има евродиректива приета и от българският парламент която гласи,МРЗ за всяка една страна членка на Евросъюза не може да бъде по ниска от 50% от средната за съответната страна!На който не ми е изгодно да прави бизнес по тоя правила е свободен да се изнася към Африка,Латинска Америка а защо не и към"братска"Русия!Тридесет години живяхме под мотото,ниските доходи ще ни направят конкурентноспособни е направиха ни,не можем да произведем и един гвоздей!

100

разбирасе,че

преди 1 година

НЕ,и 9 лв.са им много на тия търтеи,дето работодателят не им е видял даже и очите