267

Анонимен

преди 1 година

То и държавата им е нищожна пък те на ...тръгнаха да водят война и се оказа, че заради корупцията не занят къде какво имат останало. Нищо рашките нека си спят и да продължават да ги избиват в окопите

266

todor

преди 1 година

Agresorane satrudniqi s nikoi!! Toj samo nalaga genocid!! Samo smart moxe da popre4i da sa6testvyva!!!Malkite xora sa kompleksari i ni6toxestva za da im se dava vlast !!!

265

Танкист

преди 1 година

Изглежда твърде много самогон се прави в Русия , за да стоят мирни ва.тенките и да не са успали още джуджака в бункера.

264

Кашпировски

преди 1 година

Едно джудже , в една сламена държава , няма шанс пред световната общност! Дали признава или не, той вече е отписан от цивилизован контакт ! КРАЙ ! Джуджето сам да влиза в мавзолея и да ляга до мумията на Ленин ! Двамата ще си хортуват затова как я докараха Русията до този край .

263

смех

преди 1 година

Да пратят жълтопаветната джендърска насекомоядна гад да го арестува.

262

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 293 Путин само да излезе от Русия и са го гепнали.Никой не може да се е...ва със САЩ. Нали помните Садам , Муамар , Осама и други смелчаци ? А към ядреното няма да посмеят да посегнат, заради един луд. Живота на Земята ще изчезне и ще станем като Марс.

261

Чичо Манчо

преди 1 година

До Анонимен 288 Нека първо да победят , че военната излагация продължава . После ще му мислим.Путин няма авариен изход от блатото в което вкара Русия. Война ще прави..пезевентина му ,с пезевент, без да пита шефа си от САЩ.

260

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 287 Моли се гьотерицата на Путин да не стигне и до нас .Нали знаеш че всеки майстор си намира майстора.

259

Анонимен

преди 1 година

Сега бункерчо може да ходи до малка блатная и до съседната улъра мега хипервелика държава чайна.

258

хахаха

преди 1 година

най -бързо ще го хванат ако има награда за главата му поне пет милиона долара.иначе трбва да си смени пола и да се кре в някой бардак

257

да ама не

преди 1 година

Никой новоизлюпен Хитлер няма да остане ненаказан! вовата да тича на платичен хирург и да си присади коса.Може да си сложи по-високи токчета и силикон на бюста

256

Анонимен

преди 1 година

Спрямо Садам, Кадафи и Милошевич няма как да се нарече по друг начин, освен зверска саморазправа и не само с лидерите, но и с народите. Истинските престъпници са в Хага и се прикриват под названието международен съд. Ще дойде и техния час и бесилките няма да стигнат.

255

Анонимен

преди 1 година

Сега ще започне голямо строителство на бункери.

254

Анонимен

преди 1 година

То навремето Садам и Кадафи също не признаваха този съд ама свършиха на два метра под земята

253

Анонимен

преди 1 година

Пуснат ли те в Интерпол за издирване, спукана ти е работата. Коя държава не арестува международни престъпници по този канал за съд и затвор на важни бабаити?

252

Анонимен

преди 1 година

Путин може да отиде на съд, но само след като международния съд в Москва арестува всички американски президенти, които разпалиха унищожителни войни в Ирак, Либия, Афганистан и още много знайни и незнайни държави по света. Включително и в Украйна и превърнаха гражданите им безправни бежанци, разрушиха домовете им и запалиха цял Свят. Светът и войните не започват от Путин. Защо този съд е в Хага? Присвоили си правото да раздават не право, а собственото си право.

251

Анонимен

преди 1 година

Че какво да се трогват, джуджето ще се крие в бункера, а ще пробутат двойника му за Хага

250

Анонимен

преди 1 година

Остават му опции да посещава Китай, Северна Корея, Еритрея. В Индия, Бразилия и Куба ще се замисли дали да ходи...

249

Анонимен

преди 1 година

Когато руските войници започнат да маршируват в Берлин друга песен ще запеят, съжалявам ги украинците в/у да дадат път и да ускорят залеза на долара, се правят на еврогейци

248

Анонимен

преди 1 година

то да е само русия