387

нищожна

преди 1 година

заповед?! Ама я има! Путин успя да е сред малцината в света с това клеймо--до живот--крадец на деца и военнопрестъпник. и отделно всички виждат,че е вярно ....

386

юлиян

преди 1 година

Васко,Васко не умееш и да смяташ,не само,че не отбираш от политика.Една пета,това е твоята ''по-голяма'' част от света.

385

Анонимен

преди 1 година

Медведев кога ще го лекуват ? Не е адекватен от месеци.

384

Васко

преди 1 година

Да нищожна е заповедта, но на териорията на СССР. Това ще рече ще го е страх другаря да излиза вън от границита и край с кариерата му на президент навън. Не е желан до края на живота си в по голяма част от света.

383

Анонимен

преди 1 година

"Нищожна заповед за издирване за военни престъпления."Доста съветско го подкараха тия.

382

Малинов

преди 1 година

А за нас,Захарова,обикновените привърженици на мира заповедта подейства като мехлем вурху кървяща рана,защото все някога вашия възлюбен президент трябва да си получи за служеното !!! То за вас всичко,което не е руско и не е направено от руснаци е нищожно, особено пък международните закони,които изобщо не зачитате - срам и позр за вас !!!

381

Може и да е

преди 1 година

Нищожна тази заповед за арест на Международния наказателен съд според руснаците,но всъщност тя е една МОРАЛНА МЯРКА.Така целия свят ще види,че този конкретен човек на име Владимир Путин,па макар и президент на голяма страна и ядрена сила носи отговорност за делата си и неговите действия са осъдени остро от Международната общност!

380

Тошо

преди 1 година

Права е : нищожна е!МНСъд е по-висш от този на една държава, без значение коя е тя!

379

mda

преди 1 година

Вие какво си мислите, тези оръжия като се произвеждат трябва да се използват. Индустроята трябва да работи нон стоп, затова се подпалват войните.

378

Анонимен

преди 1 година

Ние пък тук със съседите гласувахме и приехме с мнозинство да разпуснем Международния наказателен съд, така че той вече е нищожен и разпоредбите му - невалидни!

377

1234

преди 1 година

красавица. нямат аналог тия жени техните

376

Анонимен

преди 1 година

не ми стана ясно кой е нищожен

375

dmx

преди 1 година

Не знам кой е прав, не съм експерт. Но със сигурност, ако ще съдят Путин, трябва да привлекат под отговорност и няколко от американските президенти. Докато се разправят с всичко това, изтърваха Китай. Късно се усетиха, сега ще трябва да си взимат регионалните ценности и да се прибират по къщите. Ех, отива си Запада и хегемонийката му. Не беше чак толкова лоша, в интерес на истината

374

НЯКОЙ

преди 1 година

Така е защото са видели Путин лично с една жигула да прекарва деца от Украйна в Русия.Също е вярно, че американския дрон е ударен от руски самолет, но за да не личи е ударена само една от перките на витлото. Вярно е също, и че ние ядем доматите с колците.

373

карачанаков

преди 1 година

Щом Мара казва значи така е тя е спец по всичко.

372

Е тя

преди 1 година

Тая каменнамутра изобщо може ли да се трогне от нещо ?

371

Анонимен

преди 1 година

Всеки престъпник така казва че е нищожна.

370

Анонимен

преди 1 година

тогава путин да иде на посещение в Германия или САЩ след като не се трогват.

369

Анонимен

преди 1 година

Тъжката новинка цяла година ли ще седи? или до 25- та

368

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 403 Първо -още не е отишъл.Срещата се гласеше преди да обяват Путин за престъпник.И второ-Си не е по-малък престъпник от Путин.