31

z-rock

преди 1 година

Само дето е пропусната "малката" подробност, че децата са на етнически руски граждани!! Съвсем нормално е да бъдат прибрани в Родината им!!

30

Анонимен

преди 1 година

Брей руските ботове са много подготвени и за тая статия с отговори като "а знаете ли в САЩ колко деца са отвличани", "мaйната им на децата в Украйна" и подобни. С такива постове, който не е бил преди русофоб, вече е станал.

29

До 30

преди 1 година

Аха, значи мислиш по въпроса и смяташ,че си недосегаем? Бъдещето ще покаже, а ти дотогава се ослушвай,като тиквата , от всеки полъх на вятъра....

28

A

преди 1 година

Какво да ги направят....това са сирачета с убити родители. Да ги оставят да умрат в мизерия в укрия ли? За Русия тези територии са нейни и тя се грижи за нейните деца. Стига пропаганда. В България поне не върви. Поне 50% знаем каква пропаганда въртите жалки сайтчета.

27

Анонимен

преди 1 година

А талибани като мъкнеха деца в Европа какво беше?

26

Анонимен

преди 1 година

До Идва денят. Нищо не идва. И кой ти е казал, че нищо не се губи в Интернет ? Паметите на сървърите не са безкрайни.

25

Анонимен

преди 1 година

ООН да види колко деца минават южната американска граница не се знае с близки ли са или са отвлечени, после влизат във вътрешността на САЩ и никой не знае какво се е случило с тях.

24

Анонимен

преди 1 година

Поне ще са изкъпани, изпрани и изгладени!

23

Идва денят

преди 1 година

Когато пишещи тук и призоващи към омраза и убийства ....ще носят отговорност. Нали знаете,че нищо не се губи в интернет.

22

Анонимен

преди 1 година

"международното хуманитарно право забранява - с някои редки изключения - евакуацията на деца от страна във въоръжен конфликт.". Нищо не разбрах !!! Да си седят там да ги избият така ли повелява международното право ?

21

Анонимен

преди 1 година

Отнемането на деца в Норвегия, откъдето е съдията на ООН, и даването им за осиновяване заради това, че тате пиел бира след работа, а мама се карала на детето за лоша оценка е демократично действие в унисон с правата на човека.

20

# АРЕСТУВАЙ ПУТН

преди 1 година

БЛУ.ДСТВА С НЕВРЪСТНИ ДЕЦА.....РУСКИЯ ИМПЕРАТОР И ТУРСКИЯ СУЛТАН ПО ПОДОБЕН НАЧИН ПРЕЗ 19 ВЕК СА ИЗСЕЛИЛИ БЪЛГАРИ В РУСИЯ И СА ВНЕСЛИ ЧЕРКЕЗИ И ЧЕЧЕНЦИ В БЪЛГАРИЯ.....

19

Евроджендър

преди 1 година

Да, трябва да пораснат и да се бият за Америка, как така ще ги отвеждат...

18

Анонимен

преди 1 година

САЩ? Няма такова животно! Има СИЩ! Преведено означава Съединени Индиански Щати!-:) Виждам че Америка вече " прокарва" идеята,когато Русия " паднела" как щяло,да се образува " мъничко" Руско " коренно население"! Ами аз да питам,Ако Индианците си поискат земите там,200 километра квадратна площ,дали ще им е достатъчна,та СИЩ,да се наричат " Американци"? Без коментар повече! Да внимават янките,да не разбудят Индианските " духове" чийто земи " обитават" там!-:)) Че каквото повикало,такова се и обади

17

Анонимен

преди 1 година

"Украинските власти често наричат действията на Русия геноцид, но според Ерик Мьозе анкетната комисия на ООН не е открила достоверни доказателства за геноцидна политика в строгия правен смисъл в действията на Русия в Украйна."----------------И с това мисля, че можем да сложим точка по въпроса.

16

Анонимен

преди 1 година

7, Ямболски, ще цитирам Марк Твен: "IF VOTING MADE ANY DIFFERENCE, THEY WOULDNT LET US DO IT."

15

Анонимен

преди 1 година

урките не са хора че да е престъпление срещу 'человечеството'

14

Чукундур

преди 1 година

Скоро пак ще набираме еничари !

13

Девисил Костев

преди 1 година

Социалните служби из Европата не крадат ли деца да ги дават на чужди семейства ?

12

ни са знай

преди 1 година

Този норвежки съдия явно е много ядосан от това, че тези деца не са изпратени в Нопвегия,където много обичат да крадат чужди деца.....