191

Бай Дрън

преди 1 година

Е какво, като видят дете, да го оставят само, само защото трябва да е в Украйна? Украинците като са ербапи, защо не си вземат децата като бягат? Ей това ми обяснете, маа му стара. Ако оставят децата, ще кажат, гледайте какво правят тия - геноцид срещу деца! Мисля си, че първата цел на Путин вече е Холандия. И не, не е Хага. Друго място е, няма да ви кажа, сетете се.

190

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата ! Настъпва Ерата на Водолея ! Страхът, Тиранията и Хаосът ще бъдат победени ! ЛЮБОВ и СЪЗИДАНИЕ ще управляват !

189

Анонимен

преди 1 година

УКРАЙНА ДЕПОРТИРА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ДАНБАС ПРЕДИ ВРЕМЕ ТОВА ЗАКОННО ЛИ Е?В ОДЕСА ПУСНАТИ УКРАИНСКИ ЗАТВОРНИЦИ ТОРМОЗИХА И ИЗБИВАХА ЦИВИЛНО НАСЕЛИНИЕ ОБИРАХА ГО ПОД ПРЕТЕКСТ ТЪРСЕНЕ НА РУСЩИ ШПИОНИ ТОВА НЕ Е ЛИ ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЛИ ПАК ЩЕ Е ИЗБИРАТЕЛНО ТЪРСЕНЕТО НА ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СНАМО ОТ РУСКА СТРАНА. В МОМЕНТА НЯМА ПРИСЪДА И ОТ ТОЗИ СЪД НЕПРИЗНАТ ТАКА ЧЕ ИМА ПРЕЗУМПЦИЯ ЗА НЕВИНОВНОСТ. АКО ОСТАВЯТ ДЕЦАТА ДА ЗАГИНАТ НА ФРОНТА ОКЕЙ ЛИ Е

188

(..)

преди 1 година

Ахаа ясно, трябвало е да ги оставят там където се водят бойните действия за да има жертви и пропагандата да работи. Пазят си хората хората.

187

МИТРОПОЛИТ СТЕФАН

преди 1 година

Стефан митрополит Софийски "В пролетта на 1943 г., отивайки за светата Рилска обител по пътя Дупница Кочериново, срещнах трен с изселени евреи от Беломорието Кавала. Чутото тук надхвърля представата за ужаса и на понятието за безчовечността. Във вагони за до*би*тък, старо и младо, здраво и недъгаво, майки с пеленачета и жени в положение, натъпкани като сардели, прави и изнемощели, надават отчаян вик за милост, за помощ, за водица, за въздух, вагоните пломбирани, маршът е към Дунава за Полша.

186

Анонимен

преди 1 година

А ЗАЩО ПОКАЗАНИТЕ ОТ КАБЕЛАРКИТЕ ВИДЕОКАДРИ ПОКАЗВАТ ДЕЦА С НОРМАЛЕН СТЕРЕОТИП НА ДОБРЕ ГЛЕДАНИ И ДОВОЛНИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ АРХИВНИТЕ КАДРИ ОТ ВСВ ПРЕДИ 80 ГОДИНИ КОГАТО ПЪТУВАТ КЪМ КОНЦСПА-ОБЩЕЖИТИЯТА НА ФЮРЕРА ?!!!...

185

БАБА ВИ

преди 1 година

Е да ги оставят там под обстрел на артилерия и военни действия ли бе? Запада полудя тотално и ще си получи заслуженото накрая.

184

Анонимен

преди 1 година

До 205 Абе украински бот ти разбра ли,че тая заповед нищо не означава и това,че има такава не означава,че някой нещо е извършил .Щото едно нещо освен да се твърди трябва и да се докаже.А всички знаем,че това няма как да стане само с утопитешки твърдения.

183

Анонимен

преди 1 година

Изглежда го е писал 5Ra3. Има ли някаква логика в тази дебелашка, дебелаЖка лъжа. Как е възможно човек да е толкова тъB да говори изобщо сериозно за подобна дивотия! *** от яд фашистите, че не могат да използват децата като жив щит. Страхливци.

182

Анонимен

преди 1 година

Руските ботове почнаха да изпускат повествованието за депортираните деца и започнаха да заливат с безмислени постове от руските блогове. Истинга боли, тавариши москали, и цял свят я видя.

181

Анонимен

преди 1 година

Оперативно-тактическа и армейска авиация, ракетни войски и артилерия атакуваха позициите на 89 артподразделения от ВСУ,жива сила и техника на противника в 107 района.Това съобщиха от МО на РФ.В района на с.Тоненкое в ДНР е бил поразен команден пункт на украинската 110-та механизирана бригада.Руските с-ми за ПВО са прехванали 15 ракети HIMARS, Реактивни системи за залпов изстрел Смерч и Ураган.Освен това близо до Новая Тарасовка в Харковска област,близо до Рубижне и Червонопоповка в ЛНР,както и близо до Старомайорски,Владимировка,Егоровка и Валериановка в ДНР бяха унищожени 9 украински дрона.

180

Анонимен

преди 1 година

Петима финландски наемници, привърженици на киевската фашистка хунта, са били ранени в Украйна.Това съобщи вестник Helsingin Sanomat.Според председателя на асоциацията "Вашите финландски приятели", куратора на наемниците от Финландия Каспер Каносто,те "получиха шрапнелни рани, комоцио и изкълчени глезени." Дали ще отидат отново на опашка за окончателната денацификация, историята мълчи.

179

Анонимен

преди 1 година

В Украйна се прогнозира по-строга мобилизация. Бившият премиер на Украйна Микола Азаров изрази мнение, че Киев се готви да затегне процеса на мобилизация:"Сега няма просто да се предават повиквателните на ръка.Сега всички масово ще бъдат призовани, ще ги заведат във военната служба и оттам веднага на обучение за няколко дни и на фронтовата линия", прогнозира политикът. Според него подобно решение е свързано със сериозен недостиг на жива сила във въоръжените сили на Украйна.

178

Анонимен

преди 1 година

Русия продължава да увеличава своя подводен флот.Руският флот ще получи пет нови подводници през 2023г.Три атомни и две дизелови подводници ще бъдат доставени от Обединената корабостроителна корпорация.Според изпълнителния директор на компанията Алексей Рахманов,най-близките планове са издаването на държавни договори за строителството на нова серия подводници.Така руският подводен флот ще стане най-големият в света.Сега първенството е заето от САЩ от 72 подводници.Обаче за разлика от Русия, американският флот не планира да въвежда в експлоатация нови подводници.

177

Анонимен

преди 1 година

Москалите наливат пари в проганда вместо да поканят ООН и да докажат, че няма насилствено депортирани деца и всичко е наред. Нали се надуват, че всички нацистки престъпления се разследвали и документирали - що не извадят документацията за преместените деца и да се направи проверка. По-надолу няма къде да паднат и без това, вече са под калта.

176

2

преди 1 година

След това естествено избухнах в сълзи-на което съдът заяви,че трябва да се подложа на психиатрична експертиза и да докажа своята адекватност,в противен случай детето няма да ми бъде върнато.

175

1

преди 1 година

Държавите от ЕС лишават украинци от родителски права.Според потърпевшите само един донос е достатъчен на службите за непълнолетни,за да настанят украинско дете в интернат.За да ми отнемат детето,беше достатъчно едни хора без никакво потвърждение да напишат жалба срещу мен,че съм лоша майка.Никой не искаше да чуе моите аргументи,да разбере ситуацията по някакъв начин-каза една от жените,лишени от родителски права.Жената каза още,че детето й е дадено на непознато семейство след 10 дни задържане в интернат.

174

Дидо

преди 1 година

В Германия могат ли да крадат украински деца.

173

Анонимен

преди 1 година

До 203 Ами щото те от братска Сърбия ходят при него като искат да го видят.Това не ти е зелето да обикаля и да проси.

172

Ха-ха-ха

преди 1 година

Wanted Жив или мъртъв Награда 1000 рубли.