11

Анонимен

преди 1 година

Използването на обеднен уран при бомбардирането на Югославия какво е? Използването на бял фосфор при бомбардирането на Ирак и Либия какво е? Нахлуването в Ирак при доказана липса на химически оръжия какво е? Това са въпроси по които ООН все още не са излезли със становище.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако още вярваш на СЗО, НАТО, ООН, СИФ и подобните им сатанистки античовешки организации, си за оплакване и си най-тъпообразното същество на планетата. Последните 3-4 години трябваше да служат за събуждане на човечеството с/у тази тирания, но за съжаление не стана така.

9

Дядо от село

преди 1 година

Пак нагласени и непроверени новини ...

8

Анонимен

преди 1 година

Верно? А през 1999г,когато Американският Фашистки военен блок НАТО,Бомбеше Сърбия и избиваше Мирни граждани,не беше " военно престъпление"? А когато НАТО нападна Ирак,уж баламосвайки ни,че търси " биологично оръжие"? Знаейки на 100% ,Че ще намери само " Петрол"? А в Сирия? А в Афганистан? И между другото,тази " бежанска вълна" която залива Европа,точно от тези държави,е точно " резултат" от Варварското нападение на САЩ там! Защо Не " бягат" към САЩ? ,Ако в Европа??? ООН,е тясно свързана със САЩ!

7

Ямболски цървуль

преди 1 година

ГЛАСУВАЙТЕ! ИНАЧЕ ТУРЦИТЕ,КУПЕНИТЕ И ЗАБЛУДЕНИТЕ ЩЕ ВИ ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА!

6

Понти

преди 1 година

А българчетата, които зеленски и шайката му убиваше от 2012 до 2022 ? Кажете за това, помиърски продажни човечеца? Ние знаем и сме сигурни, че сащ са виновни, вие си лайте колкото си щете

5

Ямболски цървуль

преди 1 година

А отвличането на български деца от османската империя какво е?

4

OZZY

преди 1 година

Интересно,убиването на деца в Донецк не е престъпление,а извеждането на деца от зоната на бойни действия е престъпление!

3

Шефа

преди 1 година

Изпращането на деца на фронта от Зеленски не е престъпление а спасяване на децата от войната в детски лагери от Русия било престъпление?Да ви пи...я на западната логика!

2

Сина

преди 1 година

Не ни пълнете главите с глупости. Ние знаем, че Русия е права, а урките са нацисти! Милена го доказва. Имат си и лого на пуловерчетата

1

SS

преди 1 година

А био- лабораториите на USA в Украйна за биологично оръжие какво са ?