45

Анонимен

преди 1 година

ами след два дена ще стане ясно- каквото решат путин и си това ще е- а краварите и *** им ще мрънкат и ще подскачат но ве5че няма да определят какво ще се прави на тоя свят- информация за това че китай обедини иран и саудитите и спря войната в кувейт чухте ли - ами тука нема да ви я напишат- че в момента текат воени маниври китай иран русия в индийския чухте ли - опичайте си акъла

44

Анонимен

преди 1 година

До Втрещяващо единство. Че кво си се разврещел тогаа и се нервиш ? Стой си спокоен.

43

Анонимен

преди 1 година

Путин и Медведев са в истерия - "замръзването" на Европа не се случи, a следващата зима ще бъде дори по-топла от тази и ЕС няма изобщо да има нужда от газ, дори няма да се храчи пълни отново хранилищата.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41. Браво другарю комцомолки секретарь !!! Рабираш ги глобално нещата ти отвсейде ! Не знам още защо не са ти дали Нобелова награда за акъл.

41

Втрещяващо единство

преди 1 година

Втрещяващо единство на Запада в подкрепата за Украйна и непреклонност пред агресора Русия. Това единство е изумително и безпрецедентно и далеч надминава най-силните периоди на трансатлантическо съгласие през Студената война. Всяка държава на ЕС и НАТО, без Унгария, се обедини зад Украйна и населението масово подрепя доставките на оръжия в Украйна. Гражданите са обединени и готови на всякакви материални и човешки жертви ако се наложи да се изпратят войски, и сриване на жизнения стандарт в името на Украйна. Русия няма никакъв шанс изправена пред мощта на целия цивилизован свят.

40

Анонимен

преди 1 година

Русия ще загуби, реално целият свят е срещу Русия, Русия е абсолютно сама срещу целия свят, няма как Русия да не бъде победена - това е 100% сигурно, няма никакво съмнение, че Русия ще бъде победена, определено може да се каже, че Русия няма никакъв шанс да спечели, съществува всеобща непоколебима увереност в победата на цивилизования свят над Русия. До дни, дори до часове санкциите ще започнат да действат и банките в Русия ще започнат да фалират, Русия ще рухне и всичко отново ще бъде както си беше според края на историята по Фукуяма.

39

Анонимен

преди 1 година

Затруднените икономики, разтърсени от инфлацията, предизвикана от войната, не накараха нито една от големите политически партии да заяви, че разходите за подкрепа на Украйна са твърде високи или че е време да се приемат исканията на Русия. Про-украинските политики преминаха успешно изборните изпитания в Италия и Швеция, където правителствата се смениха, но подкрепата за Киев се запази. Френският президент Еманюел Макрон отби съпротивата на крайнодясната опозиционна лидерка Марин льо Пен.

38

Анонимен

преди 1 година

Тази всеобхватна официална подкрепа за Украйна отразява широко разпространената народна симпатия в западното общество, която се вижда от украинските знамена, стикери и значки, изложени в домовете и бизнесите. Много магазини вече приканват клиентите си да направят дарение в подкрепа на Украйна. Хиляди семейства са приели бежанци. Войната почти не предизвика поляризация, конспирации или умишлено пренебрегване на доказателствата, които съпътстваха други важни събития, като избухването на COVID-19 или президентските избори в САЩ през 2020 г.

37

Анонимен

преди 1 година

Гледам един *** ми е изпляскал минус на въпроса какво е това "голяма фанфара"...сега малко образование..."големи фанфари" по принцип би трябвало да бъде написано защото е образно казано демек иносказателно за голем шум, а не че некой е седел самичък с една голама фанфара и е надувал да прай музициране.

36

Анонимен

преди 1 година

Днес има информация, че в атомна централа в САЩ е вече СПРЯНО изтичането на радиоактивна вода , започнало през НОЕМВРИ 2022 г.Изтекли са милиони литри. Някой да е попадал на информация за авария в американска АЕЦ?

35

Анонимен

преди 1 година

Отговорът е : хора, които долу-горе си имат понятие какво се случва. Кой е писал тая плява ?

34

Анонимен

преди 1 година

Добра новина, топ!

33

Анонимен

преди 1 година

Конспирация? Запада запАда.

32

Анонимен

преди 1 година

Браво! Нека има противовес на психарите от ФАЩ и БрЬОксел.

31

Анонимен

преди 1 година

Какво е това "голяма фанфара" бре гугъл-преводачи ?

30

Анонимен

преди 1 година

Топ! Поне нещо ново, а не жендърите в ЕвроGейския, дето само се плюнчат. П.с. Аз също съм приятел на Русия и я подкрепям, както и много от българите - т.е. по-голямата част!!! :)

29

Анонимен

преди 1 година

Постепенно палачинката се обръща!

28

Анонимен

преди 1 година

Не е от тях. Много си загазил.

27

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг...оправете проблема с лайковете...влачи се една камара време...написах и не го публикувахте...но съм упорит..

26

Анонимен

преди 1 година

Гледай Малинов, съди за останалите ...Разбирай нивото на форума.Все едно гледаш 31 | конгрес на партията.Простоскучни манифести.Бодряшко сектантски лозунги ...С един непростосмъртен лидер и учител вожд Комуто думи се пишат на каменен истукан.