65

Анонимен

преди 1 година

Няма по големи послушници на руските си господари от българските pycopoби, затова всичко читаво бяга от тази територия!

64

Анонимен

преди 1 година

Да, ама като бяхме в СССР нямаше Руски бази от които да излитат самолети към западна Европа, за да я предизвикват-тогава не е имало дронове. Нито пък някой се е прикривал зад Варшавския договор, за да води война в Афганистан. В Афганистан наши не са гинели. Руснаците си водиха тази война сами и се оттеглиха от там планирано, а не панически след споразумение със запада. Тогава още вярвахме, запада е станал миролюбив и си е извлякал поука от войната със Виетнам.

63

malgiorno a tutti

преди 1 година

Туй русифилиса не прощава, а масква, като огнище и първоизточник, е станала притегателен център на сите молепсани с ulcus durum (или ulcus rubrum)...

62

do 66

преди 1 година

Голям извод на папагал! Добре си промит.

61

Анонимен

преди 1 година

Американците не бяха ли тия които деляха хората официално до скоро на бели и черни. Сега думата черен е забранена, а расизма прикрит. Те ли избиха индианците до крак? И превзеха половин Мексико. Те ли си превзеха острови от Испания? Айде да не ми ги хвалите.... Тая сбирщина от хора наречена САЩ винаги е безчинствала над света в своя полза.

60

питанка

преди 1 година

Малинов го избраха за председател на този русофилски съюз. А защо българин , а не от друга държава? Послание към братушките ли????

59

Анонимен

преди 1 година

Европа да си гледа тяхното приятелче Америка. Че ги закопаха веднъж завинаги. Европа просперираше досега защото ограбваше колониите си, ползваше евтин труд и евтини ресурси от Русия. Няма го това вече. Производствата им се местят в САЩ, същите им продават 4 пъти по-скъпо гориво. Наводниха се с мигранти, които отказват да се адаптират и създават държави в държавите им. По-добре сам, отколкото зле придружен.

58

Анонимен

преди 1 година

внукът на де гол помни че на дядо му спретнаха майдан американците за да го свалят от власт- той си позволи да закара един кораб зелени книги във вашингтон и да си поиска златото- това което доказа че долара не е обезпечен със злато- сега като се срещнат путин и си ще стане ясно на къде вървят нещата- ама като се има предвид че текат морски маневри китай иран русия в индийския и че китай сдобри иран и саудитите и спря войната в йемен- нещата май са ясни- опичайте си акъла

57

Анонимен

преди 1 година

Кои са приятелите на Русия в Чужбина? Ами предимно хора с IQ под 80.

56

Альоо нелкеее ...

преди 1 година

а кои са френдовете на байчото изДън и мумията Сорос? Една шепа изчезващи либерасти и продажни джурналя, кът тебе.

55

Анонимен

преди 1 година

Тези поне са хранени хора на Путин, нашите русофили го правят само от глупост.

54

Анонимен

преди 1 година

И да ме баннете Пак, все тая! Какъв цял свят се обединил против Русия!? 80%ор световното население живеят в сърани, моито поддържат Русия и търгуват с нея. Щом и СА обърна гръб на Щатите, и възобнови дипломатическите си връзки с Иран, напук на Израел.

53

Анонимен

преди 1 година

Нелкеее, последното, което е от значение, е цветът на косата на някоя жена. Ясно, че искаш да я осмееш, *** не ти се получава, ку ха кра ту но! И троляците, дето пишат про сто тии, че не им трябвало газ, щото зимата била топла. Слушайте, зомбита: Газ-торове-зърнени култури-хляб-Живот!

52

до 52

преди 1 година

САЩ за малкото време, което съществуват, са претърпяли огромни изменения.Имало е време *** пуританство, сега е точно обратното, например.Между другото, Ленинградската симфония на Шостакович се изнася от обсадения Ленинград и се изпълнява с помощта на американски журналист, който още тогава е ползвал миникамера, с която е снимал нотните листове. Но аз помня и кадри с надписи "Само за бели",кадри с ритуали на Ку Клукс Клан,т.е.времето на яростен расизъм съвсем скоро.Кадри от зверствата във Виетнам

51

Анонимен

преди 1 година

До 52. Пишат го в руските учебници, но ти не си ги чел. Иначе щеше да знаеш, че тази помощ Русия я изплаща до 2013 година. А знаеш ли, че Русия е помагала на щатите във войната за независимост.

50

Анонимен

преди 1 година

До 43. Искаш ли да се обзаложим? Не си само ти, който е мислел, че Русия всеки момент ще падне. Те и на коча едни неща се клатят, ама не падат.

49

Антипутиноид

преди 1 година

Въпрос за русофилите - я кажете колко пъти в последните 200 година САЩ спасяват Русия с хуманитарна и военна помощ? САЩ ли им дава хляб по време на руския глад от 1892г? Ленд-лийза от САЩ за Русия през втората световна май не го пишат в руските учебници? Ама те руснаците си имат тяхна истина и тяхна история, нали?

48

Анонимен

преди 1 година

До 44. Къде я видя тази масова подкрепа на населението за Украйна бе, приятел? Сънува ли я?

47

Анонимен

преди 1 година

До 46. Газът е далеч не само за отопление, приятелю. Но дотам стигат знанията ти.

46

до 30

преди 1 година

Презрението ви към страни, които са далече от нас и които сега се считат за изостанали, показва И незнание на история. Само ще спомена, че в постинята Гоби, където сега няма населени места, експедиция по запоед на ХХХитлер е открила случайно останки от голям град, натъквайки се случайно на мумия на разкошно облечена жена. Т.е. по тези места е имало цветуща цивилизация. Станали са катаклизми...