518

Неразбрал

преди 1 година

До по долу.... Няма свършване ли. Ххх всеки рай си има край както и рекламата на Бор чвор. Да живее Домлян

517

Рускитролей 3.0

преди 1 година

Изглежда че хомокасапус-русикус е еволюционен път който води до задънена улица.Тяхните предци са слезли от дървото като другите тогава, но са тръгнали в съвсем различна посока. Оти тъй?

516

Анонимен

преди 1 година

Една година слушаме, че скъпите ракети са на привършване и стрелят с такива от ПВО комлекси С-300, сега ни обясняват, че евтините свършили, затова почнали да ползват от скъпите. Уважаеми "списващи" и "преписващи", ракетите в Русия са, като в реклама на Бор Чвор "нямат свършване". Кой разбрал, разбрал.

515

Муахахаха

преди 1 година

Казвай. Ако трябва помощ за лайковете да взимаме и ние телефоните на мама, тати, баба и деди и да помагаме. Казвай да помагаме. Не се стеснявай.

514

Муахахаха

преди 1 година

Рускитролей версия 3.0.Я кажи сега с уйжалите вече ще превземе те ли Бахмут или ярак а? Май май гальба за сега ярак. Оти тъй позамлъкнаа работите. Нещо не и връи на руската фекализация последната колониална война. Гледай кво става в Грузия-майдана2 а. Кои ли са следващите как мислиш. А и да не забрайш минусите да ми отрази. Поне 3 искам

513

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е за колко минути ще са в центъра на София ? Хайде да отгатнеме. 2 до 3 минути и ариведерчиГендери

512

Рустролеи

преди 1 година

Ти кога свари си порасна 3 лайка. Днес едва насмогваш

511

отец Нафърфорий

преди 1 година

Хашам - Сирия 7 февруари 2018 г се състоя "представление" под диригентството на Маестро Чичо Сам .Много малко музиканти от "Вагнер" можаха да разкажат за впечатленията си от " концерта" .

510

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Дрън дрън ... може ли да кажеш къде е това стъпване здраво? Във Виетнам здраво ли стъпиха или как? В Афганистан здраво ли стъпиха? В Ирак здраво ли стъпиха или накриво? Да не споменавам Могадишо и ред други ...

509

Уйжалите

преди 1 година

Те ли сега ще ви спечелят войната бе телета смешни.Ами че тя като е такава работата що сега се сещате за тях.

508

Анонимен

преди 1 година

До Муахахаха Абе т ъпчо, защо изобщо пишеш глупостите си, звучиш като индиянец, който коментира пишещи машинии. Вземи се скрий с твоята Муха ха ха, че си точно ти за смях

507

британски експерт

преди 1 година

"Това обаче е и възможно доказателство, че руският запас от по-евтини ракети е на изчерпване." Хахахахаххааааа... това ли ви е утехата, юдеосаксчета? И аз така, като изям всичкия фасул минавам на телешко от Кобе :) Още много бой ще ядат наемниците ви, докато ви уврат главите, че Русия е най-костеливият орех.

506

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя бълвоч явно го е писал някой глу п ак, сърчвайки из Интернет и събирайки повърхностни твърдения от още по-г л упави от него. Примеи: "Русия е изстреляла..." - не ги изстрелват а ги пускат от самолети. "Кремъл твърди, че оръжието има максимална скорост от 7500 мили в час..." Кремъл нищо не е твърдял, Пентагона го твърди и не "би било" ами е факт. "бомбардировките от страна на Москва" не става дума за бомбардировки (няма бомби) а за обстрел. Толкова ви е жалка пропагандата!...

505

Муахахаха

преди 1 година

Кинжалите и те ли са като ароматите и су 57.Хххекзотик.Колко бройки има 15, 20 останаха ли.Щом са я докарал до Кинжалите значи вече не останаха карти за игра. Муахахаха. Това са адски скъпи ракети който носят конвенционален заряд и то не с голяма мощност. Скоро няма и да са и секретни. ХХХ.

504

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще откаже русия само за една седмица .Те не се хвалят не показват мултики но стъпят ли здраво ще има оле ле мале .

503

Alex

преди 1 година

Х-47 ю, KH-47 не знам да има.

502

Анонимен

преди 1 година

Кинжалите ше убодат сърцето на ЩАТките.

501

Мда

преди 1 година

Абе той Байдън не може да ги хване , ама форумните тиквени*ци по-долу могат !1-2 кинжала с ядрена бойна глава да минат и после Манхатън и Холивуд ще останат само по снимки , като старата Хирошима.Никой ама никой не може да даде 100% гаранция , че всички ракети ще бъдат свалени и това е единственото нещо ,кото пази света от Трета световна война !Дори Москва да заличи Киев от лицето на Земята , САЩ пак няма да влязат в пряка война , нито пък Русия би нападнала САЩ.

500

байдън:

преди 1 година

"кинжал" е почти невъзможно да бъде спрян"........е, и? кой трябва да преговаря?

499

До Хари

преди 1 година

Ами някога сигурно така са казвали и за Германия , Япония и Италия , ама виж ги сега ?Дори Израел днес са дупе и *** с Германия , Виетнам са приятели със САЩ , така че на тоя свят нищо.вечно няма.Набий си го в главата :)