538

Рашистантролейбус

преди 1 година

Искат само тяхните коментари да се лайкват. Ами яжте ми селиодката тогава мршии. Но без водка. И без това сте живи трупове а това е поредния признак на безсилие което пък е чудесно.

537

Икономист

преди 1 година

Сега ще ви обясня защо рашките са толкова зле във военно измерение, въпреки, че напоследък наливат стотици милиарди във във ВПК(военнопромишления комплекс). При крадливия комун. режим - от 100 евро едва ли и 15 отиват за нещо наистина ефективно и съществено... Останалите 85 се крадът от некадърната мързелива руска администрация. При САЩ , ЕУ или НАТО - ТОВА НЕ Е ТАКА !!! НО кой да го обясни на малкия бункерен плъх, че ако изключим ядреното оръжие, в всичко останало русия е едно малко "джудже" !

536

питанка

преди 1 година

До Анонимен дам , вярно е, и аз се опитах и не става...пак русоробите са хакнали евтиния сайт.... беззащитен е пред дребните руски хакерчета.... а бе ДНЕС - вземете малко инвестирайте и в антихакерски защити

535

Една

преди 1 година

от тия ракети изстреляна по Даунинг Стриит 10 ще увеличи шанса за мирно уреждане на конфликта в Украйна. Ефекта ще е доста отрезвяващ най-вече за англосаксонците, които са действителните подпалвачи на тази война.

534

577 и 578

преди 1 година

Касае админа на Днес бг. В момента снимаме получаващото се и това какви коментари триете. Не ви прави чест

533

statistik

преди 1 година

Ми да, рушняка си показа своя максимум и таван и се кефи на макс. Едновременно с това ни обяснява и че не воюва с Украйна а с НАТО :) :) :) смяххххххх....... То ЕУ и САЩ засега само си чистят складовете от старото и вече ненужно оръжие. Не са показали и дали на Украйна нищо от това което е произвеждано след 2000 например... да не говорим какво се произвежда и разработва между 2015-2022.... САЩ имат тоолкова трилиони $$$ вкарани във военната индустрия , че ..........няма смислъл да пиша нататък.

532

Анонимен

преди 1 година

Както виждате украинците даже и не правят опити да стрелят по тях. Нека си ги гърмят. Освен за престиж пред крепостните , те друга цел не могат да постигнат. Колко ракети изстреляха тази зима? Някой да е забелязал Украйна да остана без ток? Вече всичко е възстановено и то по време на война. Вложете малко мисъл. Колко са жертвите от последната атака струваща 50 млн$ - няколко човека и няколко трафопоста. Показуха товарищи. При нас - байрак, тъпан и съдрани ***

531

Анонимен

преди 1 година

Защо не може да се лайкват анти руски коментари.Случайно нали. Муахахаха

530

Анонимен

преди 1 година

Защо не може да се лайкват анти руски коментари.Случайно нали. Муахахаха

529

Луд русофил

преди 1 година

Украйна коварно ни нападна и сега миролюбиво се защищаваме!

528

Анонимен

преди 1 година

Как пък в Голямата Северна бензиностанция без ракетами, все за оръжие дрънкат.Тия са болни хора,луди са,вярвайте. Смерт рашистких окупантов.

527

Анонимен

преди 1 година

И не забравяйте *** петолъчковци, че тия ракети са срещу самолети и ракети. Приличен обсег, сравнително добра точност, много висока цена и взрив колкото една малка авиобомба. Когато гръмнеш ракета за 2 млн$ и удариш и разрушиш панелен вход без жители или трансформатор за 10000$, нали се сещате, колко е сметката? Та да си стрелят с гаубиците М30 , да поддържат 20 -те километра фронтова линия и солдатите да ***, докато роднините им почнат да поумняват. Поняли?

526

Анонимен

преди 1 година

Кинжалите се унищожават с лазерно оръжие

525

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 572 Те за това бързат да ги изстрелят, докато не са дошли модерните ПВОта, че тогава съвсем за смях ще станат руските безаналогови техналогии. Както стана безаналоговите им танкове, камимони, БМПта, и ПВОта.

524

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 563 "ракетите в Русия са, като в реклама на Бор Чвор" Верно е, такива са :))))

523

Анонимен

преди 1 година

Ама как звучи само "непобедими" Вярно имали между 20 и 100 броя , ама непобедими. Горките украинци с тяхната ПВО техника от 80-те години. Любопитен съм като почнат да получават антиракетни системи, вярно пак от 80-те години, ама правени от други държави и по други технологии, колко ще струват "непобедимите" 20 ракети. Е, дотогава и Султана може да го шкартират и войната да спре, ама терминът "непобедими" ще остане в овчите мозъци

522

Абе

преди 1 година

РФ сега като мобилизира нови 400К от самолета без парашут ли ще ги хвърлят десант да правят. Лопати сапиорки дано поне има.

521

Една година

преди 1 година

А трябваше да са 3 дена. Който разбрал разбрал.

520

G.I. Joe

преди 1 година

Русофилите ще чдат кинжали виждам аз.

519

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Мумията в Белия дом се изпоти да трепери от страх