387

Чорбаджи Марко

преди 1 година

Да се поклоним пред паметта на 200 хил руски воини, загинали по българските земи за нашата свобода.Да отхвърлим чуждопоклонниците, които забравят саможертвата на руските воини и веят двуцветни знамена.

386

Анонимен

преди 1 година

Агент Митрофанова отдавна трябваше да бъде обявена за персона нон грата в България. Имаше няколко сериозни поводи за това.

385

Анонимен

преди 1 година

Нима? Няма такова нещо. Българите сме "татари", нали така учи Москва сърбоманите в РСМ? Русия е заплаха за сигурността на България, ЕС и мира в света. Русия носи само бедност, безправие, криминал и войни. Тя се стреми към световно господство. Русия не ни е освободила, а се е стремила към Проливите. Русия е криминална държава, която се управлява с указите на диктатора Путин. Русия поддържа световния тероризъм.

384

Иван

преди 1 година

Е поляците и приблтийите са по наясно с тоя проблем....но и ние ще се справим...

383

Иван

преди 1 година

Нещо като спин? Или допълнителен хромозом, като нормалните руснаци?

382

Калеко Алеко

преди 1 година

До Гладиатор ... няма как да разговарям със счупена грамофонна плоча и радиоточка зациклила на вълна "гаварит маскава" ... ))) ... да фашизмът е зло, но същото се отнася и за сталиновия комунизъм който беляза живота на милиони хора в Европа, а ако Германия се покая за извършеното от Хитлер и в момента е стожера на демокрацията и просперитета в Европа, то в путинова раша Кремълската-КаГеБейска мафия извършва поредните си военни престъпления - този път в Украйна ... !!!

381

Гражданин

преди 1 година

С Русия завинаги заедно.Славяни,Християни,Четмо и Писмо ни свързват вечно.Предателите със западна ориентация да си отиват в Лондон ,Берлин,Вашингтон.

380

Анонимен

преди 1 година

ОБИЧАМЕ РУСИЯ !!! запада го искаме окървавен и унищожен !

379

Гладиатор

преди 1 година

До Алеко Калеко: Много Знае и, но ми отговори на един въпрос- Във Втората Световна война сме били на страната на Фашизма, трябна ли е да скъсаме връзките с Германия след това? Ако фашизма е зло, а това е така, защо не занимаваме тази част от Историята си???

378

Анонимен

преди 1 година

Кажи защо Просия е срещу нашето обединение :)????? ***

377

Гладиатор

преди 1 година

За не просветените и не познаващи историята ни: след кървавото потушаване на Априлското възстание, какво е казано от Вашия обичан канцлер и разбил България на парчета: Следва ласкавият прием в Германия на българските пратеници Драган Цанков и Марко Балабанов, които канцлерът уверил: Аз съм убеден, че Русия няма да ви остави в беда и ако трябва, ще действа със сила, тя ще извади меча. А ние сме нейни приятели и ще я подкрепим.

376

До Бай Иван

преди 1 година

Ами и тези със затвърден русоробски синдром могат да посетят любимата си рассия за да поживеят там и да се порадват на руския, бит, култура и начин на живот, да си вземат и мешка с най-необходимото, за да не ги могилизират немедлено ... да ходят да живеят там, а не да влачат матушката си на нас ... !!!

375

До 400, Гладиатор.

преди 1 година

Я кажи защо Просия е срещу обединението на България?????

374

Калеко Алеко

преди 1 година

До Гладиатор...Изборът на България за ЕС и НАТО е нейният цивилизационен избор, всичко в съвременния свят го потвърждава, от войната на путинова раша в Украйна до потоците от мигранти насочени към страните от Западна Европа, Канада и Щатите, а ако някой няма очи да го види е безпредметно да му се обяснява..само ще кажа, че когато Англия осъществи своя Брекзит никой от ЕС не и прати танкове, а рассия пращаше танкове и в Унгария, и в Чехословакия, и в Полша...и в Чечня и Грузия, а сега и в Украйна

373

Гладиатор

преди 1 година

До Калеко Алеко: И да те светна , не Санстефанския договор разделя България, а договора от Берлин! Проектодоговора е изготвен в Лондон и се сети, кои са били там, нашите " приятели " - Австо- Унгария, Англия, Италия и още три от Великите сили тогава! Договорът е занесен в Берлин от Бисмарк, явяващ се пратеник на " Великите сили", без участието на Руската империя! Тези ли са нашите приятели, които са разпокъсали тогава България....

372

Гладиатор

преди 1 година

До Калеко Алеко: Аз не се примирявам, че от васали на Съветския съюз се превърнахме във васали на Америка и други държави! Всеки може да ходи в Президенството на Р България и да тропа по масата! Не е ли време да кажем баста на тези, които се правят на големи! България е геополитически разположена и не е необходимо да се кланяме! Въпрос на политическа реакция! И да те светна , не Санстефанския договор разделя България, а договора от Берлин! Проектодоговора е изготвен в Лондон и се сети, кои са..

371

Банкеръ

преди 1 година

На трети март Руския император е създал България след близо пет века.Това трябва да се татуира на челото на Иво Минджев и Мони Паси.Нищо не е пречило на Русия да изтегли войските си и да върне освободените територии срещу данък примерно.То не е късно Ердоган да си върне териториите до Дунав.Нато няма да му попречи ЕС хептен.Русия ще го потупа по рамото с Машалла.

370

Точен

преди 1 година

Благодорим на Русия за Освобожзението!

369

Бай Иван

преди 1 година

Ами недоволните от това, че Русия ни е освободила да ходят към Турция и да чакат някой по-подходящ да ги освободи!

368

Анонимен

преди 1 година

Датата на началото на съветската окупация на родните ни земи! Мръсни ***!