407

Лелйо

преди 1 година

Аз винаброих на бързо на Шипка. 1 самолет и 10 вагона. Всичкото за Сибир.

406

На път е

преди 1 година

Нашивката да бъде свалена. Вие само руснаците-дето ползвате нашата азбука не знам как само ще го превъзмогнете. А знае ли човек-скоро може да минете и на латиница. За по унисекс.

405

Българин

преди 1 година

Генетичният ни код е БЪЛГАРСКИ и европейски! Вземи та почети повече другарко. А вие руснаците немате нищо общо с нас...нито генетично нито исторически нито житейски. Винаги сте ни завиждали и унижавали! Стига си говорила ОТКРОВЕНИ ЛИЦЕМЕРНИ ЛЪЖИ!

404

Гражданин

преди 1 година

Миналата година ни обявихте официално за неприятелска държава а сега се сетихте че сме братски народ. Що за лицемерие? Русия винаги е била и ще си остане бедна държава с имперски амбиции с народ, който е бил с промит мозък

403

Българофил

преди 1 година

Свобода или смърт! Такъв е девизът на опълченците ни ! Много е страдал народа ни - ВЕКОВЕ!!! Още тогава международната общност не иска да остави Русия да има влияние на балканите ,като никой не е можел да се противопостави на Турция освен нея !!! За това участваме и в предните войни на Русия срещу Турция , за освобождението на Сърбия , но оставаме с пръст в уста, пак заради Англия! Тогава Левски решава за комитети- става ясно ,че не може да се разчита на Великите сили!!!

402

За България

преди 1 година

Много е жалко да не помним и почитаме историята си ! Няма друг народ ,който да сме наричали и чувствали братски освен руския !!! Та нас ни мразят всичките ни съседи ....още тогава....Та още тогава е имало българи ,който не са искали нещата да се променят - харесвало им е да има турско присъствие! И сега така - много българи могат само за себе си да мислят - да мислят за държавата си е нещо доста над способностите им!

401

Надя

преди 1 година

В моя генетичен код, не е зашита никаква реска памет ,защото където стъпите поробвате.Век и половина всяко ново българско поколение го манипулирате и го превръщате във ваш длъжник..Я кажи от къде другаде щяха да минат войските ви ,за да си осъщедтвите мечтите за Проливите а?Няма от къде,освен през България.Айде изчезвай,аман от лъжци ненаситни

400

Анонимен

преди 1 година

Купена ли е България от Русия, след като е била "освободена"? Или е имало сватба между 2те страни че да казва, че паметта за Русия е заключена в генетичния ни код? Какво още дължим на руснаците, повечето българи искаме да живеем в свободна и демократична държава, в 21 век. Русия не е такава държава, вървете си и не се бъркайте в политиката на чужда страна!

399

Вярно е

преди 1 година

Научете българския език и история вместо да плюете.

398

Върл Левскар

преди 1 година

Когато Левски е обесен , граф Игнатиев е доволен че е свършило добре всичко .За деянията на Апостола не се е налагала смъртна присъда по турските закони .Днес нямаме повод за радост .

397

Германец

преди 1 година

"Да се поклоним пред... Да отхвърлим чуждопоклонниците" -- Тоя пък сам ще се отхвърля. Бива бива да си ***, ама то вашето става абсурдно вече :)

396

Анонимен

преди 1 година

432 Българите сме половината руски слуги, докато другата половина се опитва да спаси България от пагубната руска зависимост. Вустафа е само епизод, който бързо ще бъде забравен, заедно с провала й в България, шарлатаните от ПП.

395

А ето какво

преди 1 година

каза Херо Мустафа :"Честит празник,бг индианци, забавлявайте се в резервата! Бъдете горда краварска колония и изпълнявайте всички прищевки и желания на заместник-секретарката на помощник-секретаря на пресаташето на посланика!"

394

akudфg

преди 1 година

случайно ли оставя русия малко руска войска с всички опълченци на шипка. случайно ли подкреплението идва в последната минута на победата ???? страхувала ли се е русия от силни и многобройни опълченци и то вече с опит ????..;

393

Анонимен

преди 1 година

Тая драхонка още ли е в БГ

392

анонимен

преди 1 година

Другарката наистина е права. Без цар Освободител днес нямаше да честваме 3 март. Така че по полека с изявленията за крепостни и робски.

391

Анонимен

преди 1 година

Другарката губернаторка на задунайската губерния е абсолютно права . БГ-тата генетично са завинаги крепостни и ро-би на сибирската империйка .

390

Щирлиц

преди 1 година

До Калеко Алеко............Германия се покая по принуда,уж официално,затова по улиците на украинските градове маршируваха неонацисти,носейки ликовете на Хитлер и Бандера.

389

Анонимен

преди 1 година

414 Кланяй се на когото си искаш, понеже си роб, си постоянно прегънат пред руските си господари. Тук е България, марш, в Русия.

388

Анонимен

преди 1 година

407 Хааах, руските *** отдавна мечтаят за гибелта на запада. Според тях той все загива, но като гледам, Русия е вече пред разпад. Тя се самоунищожава. Защото иска да погълне целия свят, надува се, докато се пръсна на парчета. Русия ще бъде осъдена пред международен трибунал, за военни престъпления.