427

По същество

преди 1 година

Хахахахахахаха! Млък! Не ни плаши за подчиненост. Не сме деца, познаваме руснаците по-добре от вас. Марш от България.

426

Българин!

преди 1 година

"Урмас Пает: Aко Русия не бъде изритана от Украйна, България може да е следващата"Е, те нашите предатели ... пардон русофили ТОЧНО ТОВА ИСКАТ - ДА ПОСРЕЩНАТ РУСНАЦИТЕ НАДУПЕНИ И СЪС СВАЛЕНИ ***, КАКТО ПРЕДИ БЛИЗО 80 ГОДИНИ! Въпросът в случая обаче какво искат ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, КАТО ГЕНЕРАЛ ИВАН КОЛЕВ! А ТЕ СЪС СИГУРНОСТ ИСКАТ НЕЩО ДРУГО!

425

Анонимен

преди 1 година

Тези си изгониха населението и останаха льольовци като тази ***.

424

Един съвет русофилче

преди 1 година

НЕ чакай да ти дойдат "братушки"---а чакай румънци, македонци, албанци ,гърци и турци , братски да дойдат у България! НАТАМ ОТИВАТ НЕЩАТА АКО ЗАБЕЛЯЗВАШ!!!

423

Боби

преди 1 година

До След ВСВ... Тези страни които приеха плана МАРШАЛ сега са ПЪПЕТИ Политически на САЩ да сега след толково години. В европа Франция и Великобритания не се възползаваха от това предложение. Техните икономики все още не са се предали на САЩ капитали.

422

qwerty

преди 1 година

"Докато тези страни получават доста повече пари от европейския бюджет, отколкото внасят в него" - И къде са тези митични пари? Като приспаднем членския внос сме на минус. Все нв сме ги усвоили, те ни ги давали, ама ние не ги вземаме, трябвало да връщаме и т.н.

421

Анонимен

преди 1 година

Гнусно изчадие на ада.

420

Анонимен

преди 1 година

Като си дадем оръжието, което не произвеждаме, ще ни останат само цветята за посрещане. Продаваме всичко, каквото можем и произвеждаме. Искат безплатно да им дадем всичко, което не произвеждаме и да чакаме милост от Запада. Нашите военни ще тренират с дървени оръжия. Искахме 30 стари самолета Ф-16 от Нидерландия. Те отказаха.

419

Анонимен

преди 1 година

До454. Много си уплашен от руснаците. България винаги ги е била. В Царство България. И ако не беше САЩ, Великобритания , Франция . Щяхме и с СССР да се справим.

418

Анонимен

преди 1 година

Ще сме следващите ако посегнем на Русия! Тогава ще престанем да съществуваме. Нашата мисия е мир и неутралитет. Естония да се затрива като иска.

417

Вижте снимката !

преди 1 година

На какво ви прилича този ? В Холивуд така изобразяват обикновено п. едо. фи. лите ! Същите имат съвсем законна партия в Холандия. А в Англия смятат за нещо нормално възрастен чичак да обича дете. Чуждо ! Към феновете на Степан Бандера : За тези "ценности" ли се борите против Русия ?

416

Анонимен

преди 1 година

Да идват братушките!!!45 години при тях бяхме само бедни,а след 33г американско владичество сме и бедни,и болни,и прости,и беззащитни,а и сексуалната ориентация на децата ни искат да сменят

415

Анонимен

преди 1 година

Естония надолу България нагоре!

414

Анонимен

преди 1 година

Ако гледаме Америка как оправи Сирия, Сърбия, Афганистан, всички северно африкански страни.... Направо Украйна ще цъфне като тях...

413

Иван

преди 1 година

Заради такива "пишман" политици сме на това дередже.

412

Анонимен

преди 1 година

следваща не, но сме в топ 5, щото сме от лесните... пълно е с руски предатели!

411

Анонимен

преди 1 година

Тази война ще стане отечествения и тогава знаем кой винаги печели....

410

След ВСВ...

преди 1 година

ГФР---американците направиха градина от разрушената Германия----така ще бъде и с Украйна!!!!!//...а вие ще сте си същите червени ла""на../

409

Анонимен

преди 1 година

Украйна е тотално разрушена страна. Гризват по 60 хиляди снаряда дневно. А победената Русия нито един..... Каква победа бе Урки безмозъчни?

408

Боби

преди 1 година

До Вярно Естонците и изобщо Приебалтите както обичам да ги наричам се простреляха в краката като влезнаха в ЕС - Бяха икона на СССР (ВЕФ радио апаратите там се произвеждаха и сумата ти електроника) при влизане в ЕС всичко затриха. Затвориха работеща АЕЦ... сега копат въглища. Скараха се с Белорус и РФ и вместо по техните ЖП линни и на техните пристанища да транзитира стоки... Сега всичко минава през Питер през чистак нови построени пристанищни съоръжения... 50% от населението им избяга...