507

Бонго

преди 1 година

Приятно четене в рубриката "Изявени п.с.и.х.о.п.а.т.и споделят какво звездите им го говорят"....

506

Бонго

преди 1 година

Приятно четене в рубриката "Изявени *** споделят какво звездите им го говорят"....

505

Анонимен

преди 1 година

На *** Славяновски това са му мокрите сънища! Как България влиза в състава на РФ, а той получава орден от Бащицата на Червения площад по време на парада.

504

Razbirachev

преди 1 година

А днес е цензурираща медия. В уж демократичното ни общество. Явно нямаме ОБЩество.Уж по конституция имаме право на мнение и изразяването му!?!?Празни приказки. Заблуден и завладян народ

503

Razbirachev

преди 1 година

Орбан мисли трезво, единствен. Не като нашите ***.

502

Razbirachev

преди 1 година

И аз УрМасе бих те изритал извън галактиката дори. А ти не се коси за ***. Русия няма интереси тук. Нито сме и бивша територия. И защо да ни гърми като просто може да ни врътне кранчетата. А те са много. И бих разбрал Путин що го прави. Не дали а кога ще го направи. Не храниш куче дето те лае и с глутница може и да те ухапе.

501

Razbirachev

преди 1 година

Brrrr

500

Готин

преди 1 година

Защо ни насаждат, че Путин е обикновена откачалка. Реалността е друга. Ако вашето семейство е нападнато от мутрите на долният етаж. Вие ги обсъдите и те бъдат изселени, след което продължат да ви тероризират по различни начини, от тях и тяхната групировка, придружени със заплахи за живота, Вие ще стоите ли безучастно!? Кой разбрал, разбрал! А всичко започна от неплатеният с години от Украйна, руски газ.

499

Бай Иван

преди 1 година

Този да си гледа неговата страна, че е много по близо до Русия, отколкото нашата!

498

Някой

преди 1 година

До 537. Не знам за руския ботуш. Ама травестити като теб *** и целуват американския gluteus maksimus.

497

Анонимен

преди 1 година

Путин иска, завладява и анексира Украинските земи почти целия свят помага на жертвата.

496

Анонимен

преди 1 година

УРМАС ПАЕТ!!!!!!Тоа кавал да дойде и да ми го каже лично.В такъв филм на ужасите ле влезе, че ще съжалява, че се е родил.

495

Анонимен

преди 1 година

Тук около 20% от хората са готови да да оближат руския ботуш безплатно, а има и такива готови да стигнат и още по далече! Чистата и свята република на Левски за тях е само плакат на стената без смисъл.

494

Анонимен

преди 1 година

Тоя път няма да има хляб цветя и рози за Путин Ще ги пукаме " братушките " Може да ни имат за слаби и страхливи продажни и предатели но ще ги посрешнем с куршуми

493

Анонимен

преди 1 година

Бих казал на този безполов тип, да прави като вятъра!

492

Аир ва

преди 1 година

Много му е естонско името на този джу

491

Анонимен

преди 1 година

Този Урмас Пает плаши куче с кренвирш, ако говори за възможно нападение над България. Не знае ли той, че тук една огромна част са хора, които са възпитани още от детството си, че "Дядо Иван (руснакът)ще дойде и ще освободи България " ,,(има го увековечено даже в Под игото! ) си искат "освободителите " пак да ги окупират за още 1/2 век и въобще не се интересуват от демократични ценности.Как се променя съзнанието на тези индивиди, което е безнадеждно промито ? - ами не се променя.

490

Анонимен

преди 1 година

Тези раздаващи съвети приятели нямат никаква традиция в държавността! Кога са били държави с държавност? В ранните години са били под командването на немските юнкери а после под съветските комунисти, още по рано . . . да спрем, че четат и деца! Пълен нааканик, че другите думи ги цензурират! В коментарните форуми разбрах, че може да се комуникира на български само с 500 думи активен речник за българи с оная 80%-ната диагноза от един професор на което все още не мога да навикна!

489

УМЕН

преди 1 година

Ама дрогарю Пает с малкия пакет, то не става само с любов към черните колбаси. И акъл трябва. А ако искате да изритате Русия - чемодан, вокзал и право в Бахмут да се сражавате за идеите си.

488

Анонимен

преди 1 година

Провинцията говори провинциално! Само комплексари си служат с такъв език!