33

SS

преди 1 година

Като казали жената и сина Дай и купи какво да направя ? Има едно решение верно но се класифицира в НПК като домашно насилие ! Мамка му на ЕС и неговите ценности !

32

Напомняне

преди 1 година

От къде пари за заплати, че да се вдигат? Тези икономика не са ли учили? Хем да сме белите роби на Европа ( защото те за такива на имат на запад), хем и заплати да получаваме. Няма как и вълкът сит, и агнето цяло! Проблемът не е само в заплатите, а и в начина на живот тук( смятай кочинката), и там- при нормално живеещите хора!

31

SS

преди 1 година

Как да вдигнем заплатите ? Днес подарих на жена ми (азиатката) още един диамантен пръстен за другата и ръка вярно не толкова масивен и скъп като предния ,ама пак доста пари дадох за него ! Синът иска Порше ! Откъде ?

30

SS

преди 1 година

Как да стигнем заплатите ? Днес подарих на жена ми (азиатката) още един диамантен пръстен за другата и ръка вярно не толкова масивен и скъп като предния ,ама пак доста пари дадох за него ! Синът иска Порше ! Откъде ?

29

Рокфелер до 29

преди 1 година

"Най-дълбоката пропаст е финансовата!В нея човек може да пада цял живот!"

28

Анонимен

преди 1 година

Недейте чака от Червените бичмета създали картели на всеки ляв крак в България да ви вдигнат доходите,такава златна яма те не са и сънували от времето на голямото разграбване-Приватизацията в България,само ми е чудно докога ще имаме нерви да ги изтърпим да ни се подиграват и да ни скубят с цени като за последно!

27

Анонимен

преди 1 година

как да вдигнеш заплатата на някой дето не струва и 50 стотинки? Който иска висока заплата да се квалифицира и да си придаде добавена стойност на труда. Безплатен обяд няма.

26

Samo minavam

преди 1 година

Робът, трябва да си харесва веригите

25

селянин

преди 1 година

еми те така един и на мене обясняваше на времето ного ядеш пиеш и пушиш и за тва не ти стигат парите а я еми от утре отказвам цигарите пиенето и пушенето ама и работата и те така до ден днешен живеем с тва дет тошо ми е дал ай наздраве

24

Магелан

преди 1 година

Шок и ужас.В БГ. такова животно като синдикати няма.То какво ли нормално има в тази държава.БГ е единствена държава в ЕС в която няма заплащане труда на българина за 1Час.Парадокса е и друг.Псевдоработодатели реват че е нисък произвотелноста на българина,но не казвах че 80% Фирмите работят със с 50годишна стара техника и машини?Коментара е излишен.

23

Анонимен

преди 1 година

както е казал мъдреца Бойко Методиев Борисов, работничките да си продадат златните пръстени и да си купят нещо за ядене а да неквичат че има са ниски заплатите

22

реалист

преди 1 година

Те се чудят как да ги намалят, вие за увеличение говорите

21

до 1

преди 1 година

До ЕАД,хич даже не са смешни,на целия свят му се плаче,че не смогва да ви плаща космическите заплати и пенсии,за които не само не сте си мръднали пръста,ами дори не сте стъпили на предполагаемото работно място,дето чичо ви е назначил,аз ако съм на тези работодели и стотинка няма да ви платя,ще отида в друга страна,където ще плащам 20-30 пъти по-ниски заплати,при това,хората ще ми свършат работа

20

Чик чок

преди 1 година

Експерт, пореден...Да видим колко "експерти" ще се изкажат само за днес?

19

Мнение

преди 1 година

Те самите фирми си знаят че са временно явление докато в територията цари хаос,анархия и беззаконие!Ще грабят докато не се яви власт да ги сложи в релсите!Което няма да е скоро разбира се!

18

морски

преди 1 година

По брега бизнеДСмените пърсят слуги. Предлагат квартира през лято 23`.

17

Ью

преди 1 година

На журналистите да им вдигнат заплатите, с такъв мисловен труд е абсолютно наложително. Не бях срещала така изписано име Щерью.

16

Анонимен

преди 1 година

Свръх печалби от повишени цени на стоки и услуги,милиарди левове държавни субсидии,милиарди левове по евро програми,икономии от фонд работни заплати,ами при тоя наш роден "бизнес" комунизма отдавна е дошъл!

15

АКО

преди 1 година

ПИТАТ МЕН-ТУК НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДЪРЖАВА А САМО ТЕРИТОРИЯ-НЯМА ДА ГЛАСУВАМ

14

тва отдавна

преди 1 година

трябваше да е станало , но повечето българи са уфсе