73

Шарлатанин

преди 1 година

Баварец, докато стигнем до роботите, дето ще работят за без пари бая време ще мине, а до тогава много сегашни работодатели вече ще ровят по кофите, щото бизнесът им ще е фалирал. Що се отнася до роботите, дето ще работят за без пари, тях първо някой трябва да ги произведе, а после да ги продаде на оцелелите работодатели. Ама той този дето ги произвежда е още по-голям работодател и буквално ще стане ортак в бизнеса на оцелелите работодатели..... докато оцелеят.

72

Работодател

преди 1 година

По некомпетентна статия не бях чел...защо си го причиних не знам.

71

Баварец

преди 1 година

До #Българин: Бацко, прав си! Накрая ще работят само рОботи, а ти ще ровиш в кофите за ***, защото си чакал, да ти вдигнат заплатата! Защото, за да я вдигнат, трябва да работиш повече, а не да лееш мозък тук. И защото е така, работодателите, ще заменят мрънкащите и хленчещите с автоматизация и роботика, които не мрънкат, не ползват безкрайни отпуски и болнични. Честито!

70

Анонимен 8

преди 1 година

Велев откакто го помня не желае да плаща заплати и все едно и също приказва лъже производителността на труда е ниска но от този труд този Велев и онези другите са станали неимоверно богати

69

Българин

преди 1 година

То ясно, че накрая ще вдигнат заплатите, ама няма да има кой да им роботи или пък труда ще е на полувината качество! Тука така стават нещата, бавно у със закъснение!

68

Пешев

преди 1 година

Хем ще вдигнат заплатите и хем само братята роми ще се навият. Всичко читаво ще замине за Германия и други страни.

67

морски

преди 1 година

Малки заплати?! Елате в края на Сезон 23" да видите неплатени заплати. Луди хора! експлоатация до докато си жив!!

66

Чорбаджия

преди 1 година

Каза, няма пари и се качи в новата S класа! Колко хора са го чули това? Или ако не ти стигат 500лв има 30 човека дето чакат зад теб!Хаха, така беше найстина, ама последният път като се обърнах, зад мен нямаше никой! И ме молиха на 700, накрая бачках при конкуренцията за 1к!В България е така, ако мине номера, реално 90% от работодателите, могат спокойно да дават двойни заплати, ама никой не си ги иска!

65

Анонимен

преди 1 година

Тия сами си режат клона на който стоят, защото:Плащат на работниците си малко, съответно и Гошо/Пешо правят същото. Съответно хората купуват само най-необходимото и после следва рев, че нямат клиенти. Е, как да имат? Като 80% от хората не живеят, а оцеляват.

64

Сашо от Варна

преди 1 година

По дяволите фирмите....Национализация!

63

Анонимен

преди 1 година

Аз в министерството съм на 983 чисто и какво, всеки ден чувам как тук сме безполезни, корумпирани и какво ли не, а аз лично си върша съвестно работата и какво 2000 лв. сигурно ще ги видя в някои друг живот. Това е България, затова нямаме квалифициран труд и децата ни бягат зад граница - слуги на необразовани италианци, испанци, австрийци и др.

62

До 61

преди 1 година

И защо му е на сертифициран селсфорс архитект, да идва за 15к,като навънка за тази работа стартира от 100 евро на час и макдимум за една година и отива на 200 евро???

61

Анонимен

преди 1 година

Представи си, че си бутилка минерална вода. В супермаркета ще струваш левче. Във фитнеса два, в ресторанта три. в киното пет, а в самолета - 10. Ако взимаш малко - може би си на грешното място?

60

Анонимен

преди 1 година

До 52 : Нама да ти дам нищо. Уменията ти нямат стойност за мен, защото търся друго. Виж ако си сертифициран селсфорс архитект бих ти дал 15к стартова.

59

Българин

преди 1 година

Те и депутатите в Дания, ходят с велосипед на работа, ама тука вървят с пет коли охрана!

58

До 37

преди 1 година

В момента изкарвам между 5-6 месечно, кажи сега ти колко ще дадеш и кви условия на труд предлагаш.

57

Анонимен

преди 1 година

В момента изкарвам между 5-6 месечно, кажи сега ти колко ще дадеш и кви условия на труд предлагаш.

56

Joker

преди 1 година

В интерес на истината, ние сме си виновни за това! Когато някой стачкува за заплата, ние го плюеми викаме, еее не се наядоха тия! А истината е че вместо да плюем, трябва да го насърчаваме, да застанем до него и да искаме и ние увеличение! Съединението прави силата!

55

Анонимен

преди 1 година

Мутродемократите няма да вдигнат заплатите. Така е от 33 години, откакто България се управлява от демократи. Затова милиони български граждани избягаха от България.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 В Белгия собственикът на малко магазинче кара минибус.В Бг -последен модел джип.Е тва е разликата