53

фаэа

преди 1 година

До до 1ама айде отивай де, нямаме нужда то такива ***-робовладелци

52

Анонимен

преди 1 година

Имам приятел, работи 6 месеца в годината в Белгия и си прави средно по 4 бона заплата в БГ! Как този човек да остане в БГ, като тука за 4 бона чисти пари, трябва или да си гений или супермен! В Белгия, няма газ, няма нефт, няма дияманти, колкото България е голяма! Как става този номер.

51

До 37

преди 1 година

Перфектен устно и писмено английски, руски и турски. Владеене на C#, Java, JavaScript, PHP, Python, C++. BO управление на далекосъобщенията, 2 магистърски степени. 2кратен държашен шампион по планинско бягане. На 37 години , женен с дете. Да те видя какво предлагаш?

50

12345

преди 1 година

До въпрос за един милион$! Ами ще работят на запад, както направиха 3 милона умни и млади хора, а тука ще се затъва още и още. Много е просто!Даже и инвеститори няма, защото се хващат в чудо с кадрите и предпочитат да дадат по - големи заплати, но да имат по - голямо КПД!

49

Забрави забрави!

преди 1 година

Няма как да дойде и нормален инвеститор/работодател в територията на ДС мафията. Затова нашите работовзиматели са толкова смели и правят каквото си искат.

48

Въпрос за милион $

преди 1 година

И къде ще работят като напуснат?

47

морски

преди 1 година

Предлагат, но на любовниците си предлагат пишман-капиталистите много. Цената вдига краката, нали знаете. За останалите, работниците, за живи не ги броят...

46

Българин

преди 1 година

Тука никога, няма да вдигнат заплатите! Света ще умре от глад, не защото няма да можем да изхраним бедните, а защото няма да можем да изхраним богатите! И на всичко, които си мислят, че българинът работи по-малко от един италиянец примерно и затова заслужава по-малка заплата, само ще кажа, че това са пълни глупости! Ключа, към силна икономика е именно високи заплати, само че *** никога няма да го разбере!

45

Анонимен

преди 1 година

От великата малоумщина(ниското заплащане води до конкуретноспособност)се докарахме до та,три милиона качествени наши сънародници се изнесоха в странство,в момента организирането на даже едно елементарно производство за гвоздеи да речем,се превръща в кауза пердета!

44

Един с една

преди 1 година

Бях на интервю за работа миналата година, лафим си с мениджърчето. Та 17г. трудов стаж в сериозни фирми. 2 езика френски и английски, компютърна грамотност (доста добро ниво) и тн. Предложението 1700 кинта нетна заплата.....ааа и 100 кинта ваучери за храна :) йахахахахха и ако слушкаш мое земеш некое бонусче за Коледа да не си ептен капо. Те тава е капитализма. Учи , за да немаш !

43

До37

преди 1 година

Предложението е шамари,очаквай ги съвсем скоро!

42

do 37

преди 1 година

ако беше учил навремето и завършил някъкво горе доло нормално учебно заведение щеше да знаеш, че обучението на персонала и повишаването на квалификацията му са сметка на фирмата. Т.е. шефовете трябва да решават кога и как е най-удачно да обучават работниците си да повишават тяхното КПД ! За иновациите няма да ти говоря защото явно нищо не разбираш !

41

ФАКТ

преди 1 година

Чекайте да вдигнат

40

Forever

преди 1 година

До 37, Ти какво искаш хората да ти предложат насреща, стриптийз ли? Ако работодателите не се съобразяват с инфлацията, губят много повече ,отколкото да вдигнат заплатите. Да намериш сериозен човек за работа вече е много трудно и все по-трудно ще става.

39

Давайте здраве за

преди 1 година

пари, накрая - нито здраве, нито пари.

38

Анонимен

преди 1 година

По-добре да си легна гладен, отколкото да не мого да заспя от преумора и пак гладен... щото ако не се вдигне заплатата как ще ручаш??? В магазино не приемат "лозунги" ами паре си искат.

37

моряк и половина

преди 1 година

Най-добре се лови риба в мътна вода.

36

Анонимен

преди 1 година

Искаш да ти вдигнат заплатата? Добре! Какво предлагаш насреща?

35

това е положението

преди 1 година

И да вдигнат заплатите, пак няма да може после да си платите лечението и лекарствата.

34

балкантарикат

преди 1 година

По-добре да си легна гладен, отколкото да не мого да заспя от преумора.