105

:D

преди 1 година

ГЕРБ са в ПАНИКА. Лаjномета ПИК чак се е допитало до врачка по темата и "станало ясно", че ГЕРБ пак ще са си първа сила, а ПП и ДБ ще се разпаднат тотално преди изборите :D

104

Анонимен

преди 1 година

Тия са ужасно нахални, то какво да се чудиш водача им го изтипосват със срамни снимки и те се правят че нищо не се е случило. В политиката когато някой има милиграм мозък като стане скандал се изнася да не вреди на партията, а тия така както са тръгнали ще потънат като Титаник.

103

Иван

преди 1 година

То и ДеПеСе-то застана зад Шиши..... Напред другари! Някакви си хамериканци ще ни кажат на нас...А сега сериозно: Всеки гласувал за ГЕРБ официално подкрепя мафията и корупцията! Казаха ви го в прав текст!

102

Гневен

преди 1 година

Кой те пита теб бе Желязков какво мислите вие,мутрите? Професионални разследващи от САЩ и Англия наготово ни дадоха следващите корумпирани престъпници от България, а вие : ни сме сигурни...жалко за България.

101

akud

преди 1 година

росен желязков българският народ го приема а аз лично съм абсолютно уверен че корупцията е страшно голямо и герб се превърна в една нагла партия както и самият тинай-лошото от всичко е че професионалисти като теб също станаха корумпирани политици

100

Анонимен

преди 1 година

Кажи го на управляващите в САЩ, от където не знаят дори кой си. В нормална държава голяма част от вас, нямаше да можем да ви виждаме на екраните.

99

ЧЕСТНИ ИЗБОРИ..!

преди 1 година

ГЕРБ ПОБЕДА..!

98

До Днес

преди 1 година

Платени човечета, като триете коментарите, нали не мислите, че истината в пълната й сила няма да лъсне!

97

Защо триете коментар

преди 1 година

Правят се неверни внушения за санкциите от Обединеното кралство! Те касаят лицата от първия списък Магнитски, в т.ч. Васил Божков! "На лъжата са къси краката" - народна поговорка!

96

Ало, коментиращите .

преди 1 година

Много активно коментирате английските санкции, но избягвате факта, че те се отнасят за хората от първия списък Магнитски, тоест любимия ви олигарх Васил Божков!

95

До 98/ Реалист

преди 1 година

Услужливо забрави да споменеш, че по времето когато беше финансов министър финансовият рейтинг на България беше няколко пъти повишен!

94

Хахаха ;-)))

преди 1 година

Списъкът Магнитски направи Горанов бивш член на ГЕРБ!

93

Защо, бе хора?

преди 1 година

Не чуваме българската прокуратура да говори така шумно за Владислав Горанов и Делян Пеевски, както за десетки други, които са опоненти на ГЕРБ и уж разследва.

92

До 96

преди 1 година

Кой е Васил Божков? Човекът, с повдигнати 19 обвинения от прокуратурата, а също и щедър спонсор на протестите от 2020 г., и в е от първият списък Магнитски - нищо, че споменавате само Пеевски от същия списък!С други думи казано, човек на който не може да се вярва!

91

Реалист

преди 1 година

ГЕРБ даде на Владислав Горанов най-важното министерство - това, което управлява парите на цялата държава! Горанов бъркаше в кацата с българските финанси над 5 години!

90

Пффф

преди 1 година

Слави проговори за Горанов и Овчаров, голям срам.

89

Интрига

преди 1 година

Да припомним какво твърдеше Васил Божков. Че е давал милиони кеш на Горанов, за да ги носи на Борисов.

88

Анонимен

преди 1 година

Списъкът Магнитски може да се разглежда и като комплимент като се има предвид, че срещу Джо Байдън и сина му, както и срещу висши членове на Демократическата партия в САЩ в момента текат дела за корупция и търговия с влияние. Та, на чий гроб плачете вие *** просто незнам? Въобразявате си, че ще получите някакъв електорален подем след низходящия тренд на любимците ви Кирил и Асен ли? Та, българите веднага ви видяха колко струвате и сега сте се загрижили за ГЕРб и Борисов?!

87

Факт

преди 1 година

Ако Горанов е бил корумпиран, той не е бил сам!!!

86

Те това е

преди 1 година

Всички прости тикви, с робско мислене, които гласуват за ГЕРБ са виновни за мизерията и окрадената ни Родина!