185

ББ

преди 1 година

До Жанажанче да ти отговоря,не турските гробища,по Земята на Българите турците са клали и има само Български гробища!виновни са...рублите бре руско т.р.лче!въобразихте си,че сте умни и красиви,богати,обаче забравихте БОГ и ценностите с който ни е дал животите,руски роби нама начин,особенно с приятели като САЩ и Великобритания,ядрена...ок...внимавайте какво си пожелавате,Света ни не е ограбената Украйна...там го закъсвате...поздрави и на кИтай!!!Справедлив Свят или...ще свърши!!!

184

Анонимен

преди 1 година

абе к'во стана с ония 57 милиона пт магистрала хемус

183

До Иво Прокопиев

преди 1 година

няма го в списъка, защото не е правил лобистко законодателство , т.е. ГЕРБ и Менда Стоянова, за да облагодетелства Божков и да ощети чрез това държавния бюджет с 600 милиона лева. Отделно Горанов и Борисов са рекетирали Божков. А Прокопиев е частник, ако имаше нещо досега Гешев да го е вкарал в затвора.А олигарх значи политик и частен бизнесмен.

182

Гринго

преди 1 година

Следващите по Магнитски ще са Борисов, Пеевски и Доган! Най-корумпираните в галактиката! Милиардери от крадени пари! Wow!

181

Пешев

преди 1 година

Потъва! Гербавия кораб потъва! Бегайте плъхове! Уж щета няма ама скоро и ГЕРБ няма да ги има!

180

ЧЕСТНИ ИЗБОРИ..!!

преди 1 година

ГЕРБ ПОБЕДА...!!

179

Анонимен

преди 1 година

Росене, Влади Горанов от два реве, проклина, пише и предава писмени показания. Ще ви арестуват скоро всички

178

akud1

преди 1 година

росен желязков българският народ го приема .а аз лично съм абсолютно уверен ,че корупцията е страшно голямо и герб се превърна в една нагла партия както и самият ти .най-лошото от всичко е, че професионалисти като теб също станаха корумпирани политици....

177

Интересно ми е

преди 1 година

Къде е Божков в цялата картинка. Обикновено се хвали и публикува разни неща във фейса. Сега го нема. Къде е?

176

ЛЪСНА ИСТИНАТА :D

преди 1 година

Разбрахте ли? Бойко обясни цялата ситуация - Горанов е в Магнитски, защото ПП и ДБ изиграха ГЕРБ в предпоследния ден на парламента и не се прие закона за разследване на главния прокурор. Ако не беше това прецакване от ПП и ДБ - Горанов нямаше да е в списъка.. Дааааа уее. Това е причината, не че е взимал евракис от Божков.

175

Анонимен

преди 1 година

споко бре - ниема кой да ви го пипа горанчето - той е в списъка за парлама -да се каже че има от всички партии

174

Анонимен

преди 1 година

Защо Влади Джипа са го включили, а шефа му - лицето Бойко Методиев Борисов не?

173

Анонимен

преди 1 година

Искате да излезете сухи от блатото, което създадохте през управлението си, но народът не е толкова глупав! Разбете се най-накрая какво да лъжете, един казва, че Горанов няма нищо общо с партията ви от 2 години, а сега се оказва,че още бил член? Е как да няма нищо общо, ние да не сме ***, нали ви беше министър?

172

-

преди 1 година

"обратното на чистници" - а га ядохте кюфтаците как го приемахте или по правилно поемахте!

171

Иво Прокопиев

преди 1 година

Най-корумпираната държава в света САЩ да ни дава наклон и да ни учи на морал, нали разбираш, че това е малко смешно. Магнитски е просто един начин за шантаж и изнудване на България за прокарване на американските интереси.Защо, например Иво Прокопиев не е в този списък, той от честните олигарси ли е?

170

Татко Петко

преди 1 година

До помним, даИ ние помним, че Кирил Петков и Асен Василев са хора с бащи членове на БКП, бивши приватизатори и кредитни милионери. Затова татко Петков загради плажа Корал, защото смята, че всичко в България му е бащиния!

169

Анонимен

преди 1 година

1 млрд евро ще трябва да заплати България неустойки по прекратените доставки от Газпром вследствие решението на Кирил Петков!

168

Жана

преди 1 година

До 180 А ти невежи интриганте,който дрънка лъжи на ангро,знаеш ли,че сградата на Парламента е построена върху турски гробища..Дали пък това не оказва някакво влияние да е тази неразбория.Човек наистина се пита какви са тези не нормални неща, които се случват в България и защо не малка част от българите не са добре с главите,защото напълниха Парламента с нагли лъжци и всякакви мошеници

167

баце

преди 1 година

Аре и тоя форсмажор се изцепи.

166

Да

преди 1 година

Дръжте си го, и даже го направете почетен председател...Костинброски