125

Сеир

преди 1 година

ГЕРБ не може да си вдигне гащите. Сега цяла кампания ще се оправдават с Кирчо. Няма да могат да предложат нищо на избирателя, освен омразата си към прогреса и младите, които гласуват за ПП и ДБ.

124

Влади Джи

преди 1 година

На 44 години съм. По-нагли, безочливи лъжци от ГЕРБ не бях виждал. ДПС също крадат, но тихомълком.

123

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Асен Василев много сериозно смъкна гащите на ГЕРБ. САЩ им разтвориха бузите. Време е Кокорчо да им го вкара бързо и болезнено и да започне да се върти.

122

Последователен

преди 1 година

Така. Значи според Делян Добрев от ГЕРБ, Кирчо бил правил далавери с Газпром, офертирайки някава си там компания, дето и забравих името, и след всичките тия "далавери", "схеми" и "измами" на Кирчо, САЩ санкционират про-руски енергетици, ощетили България, начело с портмонето на Боко, Влади Горанов от ГЕРБ. Демек.. какво излиза? Излиза, че Делян Добрев и ГЕРБ са лъгали през цялото време за всичко, което са казали за Кирчо..

121

Ванга съм

преди 1 година

"ГЕРБ ке загубят парламентарните избори на 2-ри април 2023-та година" - видение, лето господне 1967-*** година, гр. Петрич

120

Вече еясно за всички

преди 1 година

Началото на края на ГЕРБ започна.

119

Слави Гербаджиев

преди 1 година

С моя приятел Бойко се самоизчегъртахме.

118

Решението

преди 1 година

ГЕРБ да се закрие и забрани, заради съмненията за КОЛОСАЛНА КОРУПЦИЯ.

117

прав е

преди 1 година

Не е имиджова щетата - тотал е щетата. ГЕРБ вече нямат бъдеще. Защото според Магнитски излиза, че работят против политическите си убеждения и принципи. Нещо, което всички българи знаем. Разликата в момента е, че няма как да се обясни това на партньорите ни от САЩ.

116

НАТО, ЕС

преди 1 година

ГЕРБ не са ДПС. Няма да мине номера на ДПС при ГЕРБ, защото в ГЕРБ има много истински атлантици, за които това е тежък удар. ГЕРБ ще се разпадне. Атлантиците ще избягат от там, ако имат грам достойнство.

115

Хмм...

преди 1 година

Съмнявам се ГЕРБ да излязат сухи от всичко това.

114

Да ви напомня

преди 1 година

Всичко си беше тихо и спокойно, но Лойко се излакоми и посегна на хазартния бизнес на Божков, което доведе до всички тези катаклизми. И не, проблема не е, че е посегнал на Божков. Проблема е, че посегна да краде бизнеса му, вместо да го арестува и да му разтури монопола.

113

Г-жа Лаура Кьовеши

преди 1 година

Само ЕГП Лаура Кьовеши все още мълчи по хилядите случаи с кражби на евросредства от ГЕРБ-аджии... ЗАЩО МЪЛЧИТЕ Г-ЖО КьОВЕШИ?!?!??!? ПОБЪРЗАЙТЕ, СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА!

112

Жълтопаветник

преди 1 година

Божков, Борисов и Горанов - да бъдат задържани по неотложност и разпитани.

111

Владко мозъче гладко

преди 1 година

Не мога да бъда открит за коментар, защото избягах в Дубай, при другия по Магнитски - моя стар приятел Божков. Аз, Борисов и Божков бяхме дупе и *** преди години. Много пари направихме заедно.

110

гербопитек

преди 1 година

Кирчо и Бойко Рашков управляват САЩ и казват кой да вкарат в списъка по закона Магнитски.

109

...

преди 1 година

Дрън-дрън йерини. Опорката, естествено ще се смени, след посещението на американеца и тоя господин ще обърне плочата и сам ще започне да се отрича от всичко казано от него днес. Това да си ГЕРБ-аджия е голямо нещастие. Жалко за малкото свестни хора вътре. (Желязков не е от тях)

108

Жълтопаветник

преди 1 година

Предполагам, че доказателствата срещу Влади Горанов са от пияния Бойко Рашков и Мая Манолова?!

107

Владко момче сладко

преди 1 година

ГЕРБ и всичко, за което са се борили, което са градили, което са правили - отива в канала, повлечено от пачките, кюлчетата и санкциите на Влади. Така става, когато не искате да се опълчите на Боко за шкафа, ами си мишкувате. Сега ще потънете с него, като Титаник.

106

:)))

преди 1 година

Много съм доволен, че ГЕРБ не намират проблеми в санкциите към техния висш съпартиец и се изправят срещу САЩ. Много съм доволен. Това ще ги затрие тотално. ГЕРБ се самоизчегъртва ХАХАХАХААХАХА Браво ГЕРБ.