24

Диана

преди 1 година

Разбира се, че е завладяна - то преврати не се правят за развлечение, значи...Защо не подадат официално запитване до прокурора за съществуващото положение по отношение на разследваните от прокуратурата случаи, а непрекъснато лаят срещу прокурора насам и натам? Може би в прокуратурата няма достатъчно основания за тези разследвания и затова не ги разследват?! Всичко е възможно, но тези като БСП предпочитат да нападнат прокурора вместо да разберат какво става, явно...

23

Анонимен

преди 1 година

Настимир не става за политик

22

Анонимен

преди 1 година

Ананиев, седни! Слаб 2!

21

Анонимен

преди 1 година

Ама и тия едни говорители са си избрали, само като ги видя тоя НастЮмир и оня неуспелия певец Михалев с маникюра, дет могат да му завидят манекенките, и минавам на друг канал, респективно сайт. Ни мисъл, ни изказ, нищо у тия, като две махленки са.

20

Unknown

преди 1 година

О чакайте ще има още песни ..... хахахха дори смята да прави няколко албума ...:D

19

Анонимен

преди 1 година

За всеки който не е в управлението на държавата в даден момент - тя е завладяна от други. То това е очевидно. Безсмислено изказване!

18

Анонимен

преди 1 година

Тоя Настимир нещо и той май се опита да прокара един лобистки закон за електронният подпис,уж за доброто на народа,ама пак за лична изгода на една фирма...

17

Анонимен

преди 1 година

Не случайно намаляваме със сто хиляди годишно, всяко второ дете, което се ражда е ромче, средната възраст на българина е 45, което не е добре, както се вижда институциите не работят, нямаме образование, здравеопазване и правораздаване, но още има хора, които мислят, че ГЕРБ са управлявали добре, а сме по всичко последни.

16

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката китайският балон ли е? А целият му народ го видяхме снощи колко е - половината пред президентството, другата половина дежурни да тролят в интернет.

15

19,

преди 1 година

Гласувай преферинциално за Р.Офч.

14

Анонимен

преди 1 година

това противно човече приятел на оня с криптобизнеса, който е чист ама се крие в рая на престъпниците с "белите якички" от Америка и Европа - Дубай та този същия ще ни дава акъл и ще казва кой е корумпиран и кой не е ...

13

Мдааа

преди 1 година

До 1. Същото важи и за ГЕРБ! Другите играчи са БСП, ДПС и Възраждане. ДПС и Възраждане са потенциално опасни за националната сигурност. Значи остава БСП! Или Стефан Янев! Моят избор ще е единия от тях!

12

Майора

преди 1 година

Сбе Нистимире по голяма корупция от това че олигарсите ви доведоха на власт о в знак на благодарност закрихте спез звената , има ли? Сдокпга ще донасяте пред САЩ и другите за други , но не и за вашия патрон Прокопиев , Цетан Василев , Баневи , Арабаджиеви , Стайкови и прочие? А съвместното ви участие с Тренчев , щедроте дарения от NEXO?А провалите на Просто Киро и Кокорчо и попълване ошфорните им сметки! Погледни първо себе си и тогава говори!

11

!

преди 1 година

Завладяна е. Всеки с поне малко способност да мисли трябва да излезе и да гласува. Когато си пасивен, няма как да очакваш положително развитие!

10

Анонимен

преди 1 година

Защитника на черепа и останалите олигарси, Насти се изказал. Бившата дружка на Мая Манолова - Галева. Основател на партия Волт - мандато носител на нерегистрираната ПП. Креатури на Радев/Решетников.

9

Анонимен

преди 1 година

Вече има песен за Киро. Браво на Слави.

8

баба мара

преди 1 година

с парапета гея и маги-страл-ката няма как да живеем в подредена държава такиваиндивиди вън от политиката те са вредни за обществото позор са за всички коитогласуват за тях избори до дупка ниска изб активност не се надяваите на нищо

7

АнонимеН

преди 1 година

ВИДЯХМЕ ГО ЗАКОНА НА ДБ КАК ОТМЕНИХА КОМИСИЯТА ПО КОНФИСКУВАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО!! ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ДБ Е ДОКАЗАН БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ !

6

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата и полицията изпълняват поръченията на трите шишета!

5

гост

преди 1 година

Пуснали Тарльо под одъра, той се качил на одъра.