44

Анонимен

преди 1 година

Защо снощи протестирахте пред Президенството като Радев е в Брюксел. Вие сте харчи пари на фондове от САЩ Пълен провал

43

Жалко

преди 1 година

ДБ съсипаха ОДС сега ще разсипят и ПП

42

Анонимен

преди 1 година

Застанаха под юмрука на Радев, за да защитят Малинов, гласуваха за руския резидент, а сега искат подкрепа... простоКировци и шарлаатанчета.

41

Анонимен

преди 1 година

Най-големия проблем на България не е корупцията и корумпираните политици, а простият и народ. Никога няма да се оправиме.

40

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ са изклесяци на Радев, а сега го плюят и протестират срещу него.

39

Анонимен

преди 1 година

Трябва да прекършим и прекратим влизането в парламента на Евро гей парадните партии те са вредни и опасни за всички ни особено за дечицата ни!Трябва да ги браними и защитим от тези *** и извратеняци!

38

Анонимен

преди 1 година

Какво им харесвате на западняците, вече не могат сами да си почистят сами задния двор?! Фалшиви, фалшиви, фалшиви ..

37

У бре

преди 1 година

А дарения от NEXO ще има ли за изборите ?

36

@ @ @

преди 1 година

Прав е , че държавата е завладяна от такива като него. които стават единствено за организатори и водадачи на София прайд !

35

Анонимен

преди 1 година

За каква корупция иде реч при положение, че офшорните банки, които са на Британската корона, като видят Н-броя нули в нечия сметка просто ги зануляват?! Не сме будали, бе! Дори да изчезнем като етнос ЗНАЕМ, че и Западът ще изчезне като коренно население. И ...това ме кефи!

34

Диана

преди 1 година

До Анонимен34 Първо, има осъдени за корупция, разбира се...дребни риби, разбира се...Целта е, да се СПРЕ КОРУПЦИЯТА, а при такива размери, каквито тя има в нашата страна, съдът явно не е решение - не можеш да осъдиш целия народ! БСП направи така, че за да оцелееш трябва да лъжеш, крадеш и корупцията завладя почти всеки - далавери, изгоди разни...Аз мисля, че прокуратурата и Бойко търсеха нестандартни методи за овладяване на корупцията, а ти само помисли кой мъти водата за да лови рибите, знач

33

Анонимен

преди 1 година

Ердоган да пуска варварите!

32

Анонимен

преди 1 година

Зпадът УМИРА ЕТНИЧЕСКИ и да, ще удържи Пирова победа над Русия, след които подобно на Пир ще се срине. От мюсюлмански бежанци западна нация не става. И...много се кефя!

31

Анонимен

преди 1 година

Държавна корупция е да накараш премиера на една ИЗПАДНАЛА ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА да ти даде пари за outlet самолети със сро на производство НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ.

30

Диана

преди 1 година

До До Реалист Явно много избирателно помниш! Сигурно си забравил как беше забранено да се пътува на Запад, как добрето ни зависеше от решенията на Москва/Варшавски договор и всъщност това "добре" се срина така, че зейна една много дълбока пропаст между истинското положение и това което ние сме си мислели...Всичко е било един сапунен мехур, смеш.ко! Румънците само заяото са по-честни хора ни изпревариха с невиждана скорост, при нас БСП въдвори лъжата и кражбата в национална политика...

29

Анонимен

преди 1 година

До 34: КОРУПЦИЯТА НАВСЯКЪДЕ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ В ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА. В слабите държави е за лично ползване.

28

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, тя прокуратурата си работи както трябва, а защо за 30 години няма осъдени за корупция е истинска енигма. Може би в България няма корупция.

27

Анонимен

преди 1 година

Настимир Ананиев: Държавата е завладяна" От кого кажи. ============="ПП и ДБ ще са платформа за всички, които искат да живеят в законна държава"===========Урааааааа.

26

Христо Христов

преди 1 година

Така е! Затова на 2 Април трябва да я изчистим от безродните брюкселски петоколонници!

25

До Реалист

преди 1 година

Аз много добре помня времената в които бяхме пред Румъния и това бяха времената преди ГЕРБ, а освен това при ГЕРБ намаляхме с милион, което е национална катастрофа. Заради ***, неграмотни и проcти същества като теб, България няма да я има не след дълго.