22

Бъдете толерантни ве

преди 1 година

Къде са ви плюшените мечета

21

Анонимен

преди 1 година

Бой! И двете фракции са за ада хахахаххах

20

Анонимен

преди 1 година

Всичко най-лошо за англетата.

19

до 16

преди 1 година

Никой не е против да се помага на украйнците. ще се помага, така и трябва, човешко е. Въпросът е,че не е редно да са настанени в хотели на плажа, край морето, а беше редно да бъдат настанени из Северозапада-Видин, Лом, Монтана, Кула. Така Украйнците щяха да получат помощ, а местната икономика-някакво развитие-включително местните щяха да намерят работа в хотелите-примерно в Лом, приели бежанци. Никоя държава не е настанила бежанци в хотели в курорта.

18

Анонимен

преди 1 година

Тоа кривокункест опулен "Русофилчета прости" ся ше се изкърти да слага плюсове и минуси. Много е спрел горкия.

17

Анонимен

преди 1 година

То така се почва. Днес англичани, утре французи, на всички им писна да издържат на зеления симулантите. Хубава новина.

16

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрах най- важните две неща- някой питал ли е местните дали искат хотел с мигранти в квартала си? И дали "предполагаемия" инцидент който е повод за събитието е истински? Такива неща пишете, не лицемерните политкоректни извинения на либералните деятели.

15

Анонимен

преди 1 година

А българите кога ще протестираме срещу укропочиващите?

14

преди 1 година

В Мърсисайд има само диви селяни.

13

Анонимен

преди 1 година

До Абе русофилчета. Що някой тряа бяга нанякъде ?

12

Русофилчета прости

преди 1 година

Това са руските дезертьори от мобилизацията. Бягат от "прекрасния живот" в Мордор.

11

Lor

преди 1 година

50 хиляди европейски граждани напускат брекзитстан всяка година и 50 хиляди обонговци идват на тяхното място. 100 милиарда паунда на година им струва и великият брекзит. Като се разпадне брекзистан ще остане брекзитланд и овчеланд. Шотландия и Ирландия са вън от шутовете.

10

До 9

преди 1 година

Предлагаш Русия да издържа украински курортисти вместо нас ли? Там не са наведени евронатегачи. Ъндърстенд?

9

Мърсисайд

преди 1 година

Стандарта на живот в Мърсисайд е нещо като Видин, даже по-зле. В Мърсисайд, с изключение на полицаи , общински чиновници и учители друга работа няма. Тоест местните са на помощи-и това цял живот. Мърсисайд е град без надежда за развитие, западнал, нещо като Сибир за Англия, само дето заради Гълфстрийма е малко по-топло, но това не променя,че климата-дъждове , ветрове е отвратителен. Западнал, непривлекателен регион, най -хубавото на Мърсисайд е табелата на пътя за Лъндън.

8

Абе русофилчета

преди 1 година

що никой не бяга към любимата ви пoмийна яма Русия....? Явно там живеят руснаците кошмарно?

7

Анонимен

преди 1 година

Умишлено не е споменат произхода на бежанците. Напишете си, че са украинци. Пак половин статия..Добре, че умеем да четем между редовете.

6

Мърсисайд

преди 1 година

Мърсисайд в Англия е нещо като Видин-Враца-Кула за България.И това поставя въпроса-защо украинските бежанци в у нас са настанени в спа хотели край морето, а не в хотели в гр. Кула, Видин, Лом? Така-те щяха да получат помощ, а и да се подпомогне местната икономика на Северозапада-виждате-в Англия го правят-Мърсисайд е възможно най-бедния регион на Англия, в Мърсисайд са по-зле дори и от нашагта държава. Факт-бедността в Мърсисайд е потресаваща, безработицата-огромна, живее се на помощи там.

5

Анонимен

преди 1 година

Украински наглеци? Тях ги настаняват по хотелите. Останалите са в бежански лагери.

4

нетолерантност

преди 1 година

То и Германците настаниха бежанците от Украйна в харета в старото берлинско летище. Хиляди легла в няколко халета-по няколкостотин в общи помещения в халето. Няма настанен бежанец в курорта Баден-Баден, няма индивидуално настаняване в хотела. Настаняването е в общи помещения-в халето на летището, в спортната зала на летището, в салоните за заминаващи на летището. Не са прави Германците-трябва да настанят украинците в 5 звездни хотели в Баден-Баден.

3

Мърсисайд

преди 1 година

Мърсисайд на картата е на майната си в Англия. Все едно си представете България-да е примерно хотела във Видин, е такова е разположението и на Мърсисайд-в далечния Североизток, в най-западния Ангрийски район, къдото местните са по-злве и от у нас. В Мърсисайд ако имаш 20 паунда в джоба си те смятат а егати богаташа.Що не са настанени бежанците в куррота Торки, или в Лондон, или кеймбридж, или в Манчестър, а са настанени в далечно и забутано село Мърсисайд, което дори англичаните не го знаят