42

Русия

преди 1 година

Тия вечи ни са ли Слава ***?

41

Анонимен

преди 1 година

И от какво по-точно бягат албанците? Навсякъде се пълни я с май му ни, я и с муслими, я с криминални типове и т.н. от падък, после защо държавата отивала в канала. След 500 години живот в европа испанските ци не са приобщени още и покрай местата, където живеят дори трева не никне. Ей това е истината. Няма облагородяване на дефектен по рождение матРиал.

40

Do 44

преди 1 година

На теб винаги ти давам палец надолу. Не си заслужава да чета пропагандните ти постове, диктувани в слушалката от шефовете ти. Под нивото си ми.

39

Анонимен

преди 1 година

Парите, които бг политиците изхарчиха за почиващите укри и за оръжието, което им изпратиха, за ваксини и тестове за фалшива пандемия, сега щяха да помогнат на истински нуждаещите се пострадали от земетресенията. Дано повече хора разберат кое истинска трагедия и къде трябва да се помага.

38

Unknown

преди 1 година

Молете се ние да не станем бежанци че тогава незнам .....

37

Анонимен

преди 1 година

Идва лято и шансът да бъдат изгонени от българското черноморие намалява. Дано на изборите се случи чудо и да спечелят Възраждане - ще се отървем от много други проблеми, не само от урките.

36

do 39

преди 1 година

Тези, дето им викаш укри кого нападнаха! Или тях едни уб.ийци ги нападнаха!

35

Анонимен

преди 1 година

Значи...тамън почна да съжалявам укрите и като отворя друга тема и видя укро пропагандата си променям мнението.Прави са да протестират англичаните.Укрите носят войната със себе си и искат и нас да вкарат във война.Я вън укрите!Да се разкарат от хотелите!По цял ден висят в нета,друсат се,пият алкохол и се чудят как да запалят световна война.Никой не им е с нищо длъжен.ВЪН!!!

34

dr. Haus

преди 1 година

Трябва да стане в цяла Европа!

33

Анонимен

преди 1 година

Те под бежанци имат предвид и българи,румънци и подобни. Не само сирийци. И нищо чудно. Като се има в предвид от кои етноси ходят предимно да работят като берачи,миячи и просяци

32

Анонимен

преди 1 година

Зли и гадни хора, с остатъчно имериалистическо и колониално мислене.Това няма да бъде толериеано от обществото. Надаявам се, че ще има адекватни и отвенти мерки! Такива не може и не трябвя, да им бъде разрешено, да унищожават прогреса, който Светът наорави е последните 20 години!!!

31

Анонимен

преди 1 година

А българите кога? Пак ли ще чакаме Коцето да ни организира?

30

Анонимен

преди 1 година

Запазния свят не иска да приютяна бежанци

29

VladTepes

преди 1 година

Редно е да се стегнат бившите китоловни бази на Фолклендски острови и Южна Джорджия и бежанците да се настанят в тях.

28

Бг

преди 1 година

Украинците в хотели българите в собствената ни държава във фургони няма на нас кой да ни помогне дето едвам свързваме двата края тръгнали сме на д-р да помагаме!!!

27

В Санкт Петербург

преди 1 година

пристигна първия кораб с английски мигранти! Следобед се очакват френски и германски!

26

Анонимен

преди 1 година

Вместо да ги наливат с оръжия по-добре да им спират войната.След земетресението се зачетох и открих доста прилики между Сирия и Украйна.Сценаристите са същите.Украинците по-добре да мислят някакъв компромис преди да са им сринали страната както Сирия.В едната запада поддържа главорези,в другата- бандеровци,изнасят им природните богатства,а обикновените хора страдат...

25

Вън

преди 1 година

украинците!

24

до 25

преди 1 година

А аз съм за изпращане на оръжие. Сибирската *** трябва да бъде спряна, и това ще го направи славната украйнска армия. Сами си представи парада на победата ,когато бъде освободена Масква.

23

Да 21

преди 1 година

Аз съм против да помагаме на украинците, както съм и против да им изпращаме оръжие. Болшинството от българите мислят като мен.