15

Тоя!

преди 1 година

Тоя със заплата 15к на месец смятате ли, че изобщо му дреме за Вас. Човекът си е оплел кошницата много отдавна. Само Ви гъбарка, докато яде черен хайвер и пие Моет.

14

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА...

преди 1 година

ФАЛШИВИЯ ЮМРУК...2020 2022..............САМО КАК НИ ПРЕЦАКАХА ЖИВОТА....

13

Анонимен

преди 1 година

Долу военнатаФатмашка нацистка диктатура! Махнете чуждите нацистки сини знамена от президентството, парламента и столичната община! Нацизмът е заплаха за живота ви! Долу геноцида наФатмака! Долу сините знамена със свастиките, звездите и месечините! Долу военния диктатор!

12

А

преди 1 година

Ама нали спред другаря радев ковид нямаше, войната щеше да свърши след седмица, а ако всички управляващи били като тогавашните му любимци, България щяла да е друга. Е, стана друга, промениха я, ама мерси от промянат им. мерси и от него. Ако може да си го взимат и Корни и Решетников да си го прибират обратно.

11

Анонимен

преди 1 година

Усещам как леко по леко започват да ми изпушват бушоните и дано не стане късо че ще стане страшно за някои другари..Крайно време е да се изстърже България от БКП потомците, всичките до един!

10

Анонимен

преди 1 година

Животът на повечето българи в България си е изпитание, другарю Радефф! Онези 80% от българите не могат все още да стоплят че БКП потомците като вас са тези които ги угнетяват и поробват!

9

Анонимен

преди 1 година

Слабоумният корумпиран ччоорраапп ни поставя живота на все по голямо изпитание! Нали ти ни наби шарлатаните си да ни грабят!

8

Анонимен

преди 1 година

КОВИД - настикна, Война - някъде другаде, инфлация - тотално измислена и изкуствено създадена с цел ограбване на хората. Нито едно от тези неща не е истински проблем. Това е извинение за ограбването на хората.

7

Анонимен

преди 1 година

За 80 % инфлация и 10 % увеличение на доходите в рамките на само една година едва ли само Ковид и войната са ти виновни.

6

Румен Владимиров

преди 1 година

Дерзай народе! Благодарение на големия, умен и национално отговорен генерал, летец, президент и на Москва рвзидент, както и на неговите служебни и редовни марионетъчни кабинет с по 5 парламента за две години успяхме да достигнем и надминем Западна Европа!!! По цени на храните...

5

KK

преди 1 година

Da !Радев е най-некъдърният президент на РБ. Нали нямаше Ковид, нали не е война е специална операция.

4

Данъкоплатец

преди 1 година

Плащам ви всички данъци всичко което трябва .Сега с тези данъци аз плащам на НАТО и на ЕС ,така че не занимавайте с войни ковиди,ако обичате .Когато се махнат тогава може нещо да ми кажете ,аз плащам моля ви се стига глупости

3

Я

преди 1 година

Ковид, войната, инфлацията или Радев са най-големите безствия за българския народ?

2

Анонимен

преди 1 година

макар КТ "Подкрепа" да се роди едва преди три десетилетия, бурният й живот много трудно ще се вмести дори в три века, каза Радев ----....... А в колко века би могъл да се вмести?

1

Сата НАТО

преди 1 година

Каква е разликата между "хора" и "трудещи се"? Фат маков в коя категория се поставя?