155

Morski

преди 1 година

Днес имате развитие! Само единият пост ми истрихте по-долу ! Но ще видите и коментара ми за Рендето резидент! Не го защитавакте толкова като пак ме триете! Или пък сте купени!?

154

Morski

преди 1 година

Ренде, "живота на ТРУДЕЩИТЕ СЕ" звучи много соц! Ааа забравих, ти си комунокадър! И още нещо само на"трудещите се" ли живота им е в голямо ИЗПИТАНИЕ, ами децата и пенсионерите? *** *** си и такъв ще си останеш! И ОЩЕ, НАЛИ КОВИДА БЕШЕ САМО НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА? ПОНЕ ТАКА РЕВЕШЕ ОТ ШИПКА НА 3ТИ МАРТ 2020!*** ИЗТРЕБИТЕЛ НА ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕШ:СЕМЕЙСТВО, АВИОБАЗА, ВОЕННО-ВЪЗДУШНИ СИЛИ, ПРЕЗИДЕНТСТВО, НА РЕД Е ДЪРЖАВАТА! Времето дойде - или ти, или държавата, но няма да е ДЪРЖАВАТА!

153

Morski

преди 1 година

Днес, как толкова бързо редактирахте словото на Рендето? "живота на ХОРАТА и трудещите се стана? Откога хората не са трудещи се, или трудещите се не са хора? Много удобно за Рендето действат! И ЩО МЕ ТРИЕТЕ БЕ СВОБОДНА МЕДИЯ? ИЛИ ПЪК НЕ СТЕ, А СТЕ КУПЕНА?

152

Анонимен

преди 1 година

Турчето Радев трябва да яде точилки на голо пред президенството.

151

Millennium

преди 1 година

Какъв ковид, бе Радев? Крим, Крим, не Ковид. Крим ти изяде доверието на НАТО, на САЩ и на ЕС.

150

Анонимен

преди 1 година

Комунистите поставяте живота ни пред все по-големи изпитания! Трябва вече да ви бием шута!

149

Snorky

преди 1 година

Най-големите изпитания ни ги донасят антибългарина Радев, ония нехранимaйковци в НС и разбoйниците в МС. Другите препятствия са преодолими.

148

Анонимен

преди 1 година

Защо няма извъндедни новини по ТВ за разкритите посредници на К.Петков които умишлено прекратиха договора с Русия еднолично с цел лична облага? Защо не го закачат журналистите а пак чадър, медиен комфорт, ни чули ни видяли.

147

Анонимен

преди 1 година

Не се обеснявай като ученичка др.РАДЕФ И ТИ МНОГО ДОПРИНЕСЕ С ЮМРУКА ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ,но тебе какво те засяга-пенсия-3000лв.,заплата-18000лв.а ние че сме на ръба на оцеляване на кой му ПУКА!

146

Анонимен

преди 1 година

Цените в България станаха непоносими за нормалния човек. Референдум за незабавно излизане от ЕС и НАТО.НАТО и ЕС не са ни виновни заради болшевишките потомствени шумкарчета които ограбиха и продължават да го ограбват безцеремонно!

145

Анонимен

преди 1 година

Той Радев съзнателно си клати държавата, та нали затова беше инсталиран от Кремъл, обаче си го заслужвате защото така и не се поинтересувахте за кой гласувате.

144

Чугунолеяр

преди 1 година

Да харесваш Радев и хеля неговите фрапантни мисловни еякулации говори достатъчно за умствените способности на любещите го. Това са хора или с килийно образование или и без него. Интелигентен и образован човек може само да се смее на излиянията му на български и да се кефи на същите приказки изхвърляни на английски с отвратителен хасковски акцент.

143

Анонимен

преди 1 година

Преди 35 години сушата, кишата, Гришата, сега ковид, война, инфлация. След още 35 години ще са марсианците отишли от земята там. Разграден двор с чиновници на заплата и вечни оправдания

142

До До 116

преди 1 година

"Много сте обидчиви от руското посолство. Щом радев стана рупор на путин и свали правителството на Петков ,за което сама мутрофанова каза,че ако е бил мълчал още е щял да управлява...." - Гони те шизофрения. Ако ти се отчиташ по козяшките посолства, останалите просто гледаме трезво на фактите. адев и всички президенти и правителства у нас след 90-та година се назначават от САЩ, т.к. в момента те дърпат конците на колониална Европа. А правителствата си ги сменят пак те.

141

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Абе недоносляк - Колегата от форум СЕГА ти е отговорил, а аз съм заявявал поне 10 пъти, че съм пенсионер и пребирам пенсиите си от три държави. Не живея в България от 32 години, имам и деца и много внуци, които са щастливи до безкрайност в САЩ, въпреки че предпочетох да живея в Европа и никога да не се срещам с вашите политици или се връщам в България. Виж, ако работех, мислиш ли, че щях да се мотая из форумите. Правя го за кеф и разнообразие. Твай сичуейшънът, драги!

140

ДРУГАРЮ РАДЕВ,

преди 1 година

ЗАБРАВИХТЕ СУШАТА, КИШАТА И ГРИШАТА!

139

Чугунолеяр

преди 1 година

До Абе недоносляк - Не те знам на колко лазарника си, но Оберщурмбанфюрерът, който имам честта да познавам от форум СЕГА му е сърбал попарата. BTW, Живков е четял по няколко пъти речите, писани от професионални журналисти, редактирани, коригирани и оттренирани с професионални диктори. Етикетът беше стриктно спазван от Живков. Виж тези полит-гноми в момента и ще видиш разликата, и споко - не съм Живковист. ;)

138

22

преди 1 година

Радев,Радев всички са виновни за всичко,само ти и твоите некадърници сте невинни. Айде спомни си, кой ни натресе лъжците и некадърниците от ПП,те "пуснаха духа от бутилката". Много смел юмручко беше,а сега се гънеш и търсиш виновни.

137

Анонимен

преди 1 година

искам да запаля пръднята на зеления чорап.

136

Анонимен

преди 1 година

ИМАШЕ ЛУКАНОВА ЗИМА, ПОПОВАТА, БЕРОВИТЕ ВРЕМЕНА, ВИДЕНОВАТА КАТАСТРОФА, СЕГА СМЕ В РАДЕВИТЕ ВРЕМЕНА. КАМУНИСТИ, СЪР! НЕ СТРЕЛЯЙ ПО ГЕНЕРАЛА, ТОЙ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ!