95

Ханонимен

преди 1 година

До 106 А сега де: Точно така колега! Имаше спречкване между радев и Кантарджиев преди за някакво събиране и когато л-ьо-тч-ика взе властта го уволни безпардонно на момента. Такъв си е нашия президент ***-мен -> дребна отмъстителна руска душица!

94

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

С 15 000 лева заплата и генералска пенсия живота е голямо изпитание, нали Радев.

93

Анонимен

преди 1 година

На най-голямо изпитание обаче ни подложиха подлоЖките - нашите управленци, които последните 34 години сравниха държавата със земята, опустошиха земеделие и промишленост, обраха хората с банкови фалити и дарения в полза на разни държави, направени с държавни средства, изгониха работоспособното население в чужбина с подигравателнониските доходи, тоталната абдикация на държавата от образованието и здравеопазването. Никакви природни бедствия не могат да се сравнят с това!

92

Чугунолеяр

преди 1 година

Отново крилати мисли и овенни фрази. Абе, толкоз ли няма свободно място за един грамотен журналист или редактор ф пРезиднтурата, да му оправя филипиките, че все едни тривиални речи, на человек да му се приплаче.

91

Анонимен

преди 1 година

Къв ковид бе жертво...

90

А сега де... 2г....

преди 1 година

Охо....какви приказки за К-19 говори Радев....А преди се смееше на Борисов ,че забранил честванията на 3 март.... Амнезията го гони президентът. Утре и за Крим ще обърне палачинката.... Комунист ---какво да го правиш такъв....

89

Младенов

преди 1 година

Комунизъм не само че имаше в България но той беше псевдо-комунизъм който не си е тръгвал и заради който сме най-бедни в Европа! "Комунизъм" е другото име на руската, болшевишка зараза която се самоунищожи около 1990 г. Понеже Путин не е много схватлив сега Русия ще се самоунищожи по подобен начин.

88

забрай

преди 1 година

земетресението да спомене, а и наводнението , а и пожарите, а за спекулацията пък, ептен нищо

87

Анонимен

преди 1 година

Мишка. Физиономията никога не лъже, да знаете. Кога ще си избираме нов президент?

86

Ханонимен

преди 1 година

Вече и Плевнелиев и Първанов ми се струват като страхотни президенти на фона на това недоразумение см:р:адев ..

85

Шеки

преди 1 година

Радев: твърдо съм убеден че съм... омекнал! Затова Деси си намери любовник и му лепна венерическо заболяване.

84

Анонимен

преди 1 година

Агенти като Радев не свършват добре. Не вярвам да остане в България, ще си замине за Русия като "грузинските" и "украинските" президенти

83

Анонимен

преди 1 година

Проба-грешка

82

Цонко

преди 1 година

Радев иска да каже: държавата е фалирала защото е разграбена от основните хиени - Пеевски, Борисов, Доган и Радев. Цацаров и Гешев са поръчкови прокурори които ще кажат че не виждат никакви престъпления!

81

Българин

преди 1 година

Тези български политици, че дори и президентът им така и не искат да разберат, че бизнеса не иска да има нищо общо с държавата им. Освен да си плаща данъците. Но не и те да определят правилата, по които да си правят бизнесите. Това е и една от причините за намаляващата популация по земите български.

80

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Радев е най-голямото зло за България. Изброеното от него е в цял Европейски Съюз. Но сме последни,заради Радев и останалите комунисти. Те са спирачка вече 33 години.

79

Анонимен

преди 1 година

България е направила своя избор да е част от ЕС. Според Радев България не е направила своя избор, защото е съсед на Русия. България е част от НАТО и ЕС, съседи са Гърция, Турция, Румъния, Сърбия и рсм. Борете за България, не я вкарвайте отново в руската номенклатура. Радев е срам за България

78

Анонимен

преди 1 година

най-новата история на БГ едва ли има друг политик с по-кухи, клиширани, заучени изказвания. Цветанов и Кирчо не ги слагам в сметката, тяхното логорействане е в резултат на клинични състояния. А този каканиже все едно Тодор Колев чете лозунгите в "Двойникът".

77

Зозо

преди 1 година

Рундю е за трепане. Винаги той е невинен, виновни са му даже извънземните. От години прави всичко възможно да управлява със служебни правителства. Гази конституцията, докара Кирю и Асан - мошениците..... има да връща пари на Грипен

76

Дааам

преди 1 година

Папагала пак нещо взе да вряка от клетката.Трябва, Трябва, Трябва, Трябва и се изпуснал.